Gazda Zica
Obećava
- Poruka
- 79
cuveni prozapadni nacisti iz Azova oblacili zenske gace i haltere da pobegnu iz Pokrovska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nisam ja izjavio nego Putin.Slabo ti je sve ovo, najjaca izjava koja moze da se meri sa onom cuvenom Zeiksa o potapanju "Moskve" bila je kada se obratio svetu porukom da ce gadno nahebati svako ko pomogne Ukrajini sa slagom odozgo "I ovo nije blef"

Nemaju vise rovova, razbezali se.Šta je bre ovo? Samo 15 ispisanih strana od subote kad je tema započeta?
Jesu li to ukrofili odustali od diskusije?![]()
Ližu rane zbog Pokrovska,, Kupjanska i VolčanskaŠta je bre ovo? Samo 15 ispisanih strana od subote kad je tema započeta?
Jesu li to ukrofili odustali od diskusije?![]()
Znam da nisi ali si lose odabrao, ona koju sam pomenuo zvuci mnogo efektnije ali samo zvuci.Ovo nisam ja izjavio nego Putin.
Очекивано руска тактика даје резултате, не улазе у град док им не наруше логистику или је сведу на минимум.Mirnograd je pao
5 najboljih ukro brigada se predalo
Биће све горе - за Украјину наравно.Виткоф и Кушнер су отказали састанак са Зеленским у Бриселу, према писању новинара Евроњуза.
Према његовим речима, Трампов специјални изасланик и зет обећали су да ће се вратити у Вашингтон након разговора са Путином и да се неће састати са Зеленским.
Раније је дописник Аксиоса Барак Равид тврдио да се очекује састанак са Зеленским у Европи након разговора у Москви, а Путинов саветник Ушаков је известио да ће се амерички представници вратити у Вашингтон.
Što je on kriv ako Evropa želi rat? Zar nije bilo dovoljno što je Rusija Evropu jednom oslobodila od nacističke pošasti?Kocoperni iskompleksirani dripac, podseca na Huga Caveza.
Rusi koriste više taktika istovremeno, nacisti ne znaju s koje strane ih više udaraОчекивано руска тактика даје резултате, не улазе у град док им не наруше логистику или је сведу на минимум.
Још се једном показало и доказало на терену да су Богови ратовања.Чак и када забрљају исправе брзо и науче гдје су погрешили.Rusi koriste više taktika istovremeno, nacisti ne znaju s koje strane ih više udara
Okruživanje gradova, isključivanje logistike, neočekivani prodori u gradove, a sve vrijeme kiša FEBO bombi, nacisti nikad ne znaju šta im dolazi
Очекивано руска тактика даје резултате, не улазе у град док им не наруше логистику или је сведу на минимум.