- Poruka
- 34.930
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam vise uzasnut tvojim kad ce rusi da pobede,te kako saa ubija civile te eto sto si sad cinicno napisao kako je ubijeno neko dete...daj bre blajbi 100 godina imas nek ti vec jednom ukinu taj internet u domu za penzionere juri neku babu mladu za tebe od 80,90 godinica I pusti nas mucenike na miru...vozio si ladu za vreme tita,rucao pre 40 god sa sirijskim pvo generalom pukovnikom sta li,koristio verovatno polozaj kod tite da proputujes svet,uzivas etc odmori malo ionako imam svakojake strucnjake samo mi ti metuzalemu falis,pusti me da citam vesti ovo jedino stvarno citam na ovom forumu...izvinjavam se ostalima pisite dajte jos informacija,ovde barem na jednom mestu procitam sve...Oh strasno!
U ratu pooginula devojcica!
Ma kakoi je to moguce!?
Uzasnut sam.....
I ja sam vise uzasnut tvojim kad ce rusi da pobede,te kako saa ubija civile te eto sto si sad cinicno napisao kako je ubijeno neko dete...daj bre blajbi 100 godina imas nek ti vec jednom ukinu taj internet u domu za penzionere juri neku babu mladu za tebe od 80,90 godinica I pusti nas mucenike na miru...vozio si ladu za vreme tita,rucao pre 40 god sa sirijskim pvo generalom pukovnikom sta li,koristio verovatno polozaj kod tite da proputujes svet,uzivas etc odmori malo ionako imam svakojake strucnjake samo mi ti metuzalemu falis,pusti me da citam vesti ovo jedino stvarno citam na ovom forumu...izvinjavam se ostalima pisite dajte jos informacija,ovde barem na jednom mestu procitam sve...
Формација турског марксистичко-лењинистичког ТКП.
![]()
https://i.postimg.cc/nzgd2Hm2/Dro0-G5-MWk-AAIf-QD.jpg[/IMG[/SPOILER]][/QUOTE]
Вата фак шта је ово?! :eek::lol:
Формација турског марксистичко-лењинистичког ТКП.
![]()
![]()
zanimljivo...da li ovi ucestvuju u sirijskoj igranci...

Мистериозни?
Ми смо морони, ваљда!
...прича без краја.
“Mysterious Helicopters” Continue To Evacuate ISIS Members From Battle Fields Across Middle East