Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.305
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Смоквин лист. Покушавају да колико-толико ублаже своју бламажу. Америка је у напад на нашу земљу кренула с дружином од 12 злочинаца, и још 8 саучесника који су им отворили свој ваздушни простор.Смеју али претходно јаве Русима у милиметар где ће бацити бомбу.
Територују Сирије контролишу Сиријци и Руси. ИСИЛ као амерички пројекат је пукао.
Сто ракета наспрам хиљаде у протеклих 6 година је смешно и поредити.
С друге стране, нема мртвих, гађане фантомске лабораторије и научни центри...
Мени је занимљивије то што је несрећни Трамп рекетирао, а онда су га ти исти који су га приморали на тај потез, оптужили да је извео напад противно међународном и америчком праву. Ова је нека њихова унутрашња зезанција.
И наравно да се озбиљан рат не почиње због сто ракета које нису никог угрозиле.
to mi tako zamisljam ,zato sto nam to tako odgovara.
Jedini ispravan odgovor po mom uverenju bi bio da Rusi veceras kalibriraju americke saveznike na terenu,bez pardona pedesetak krstarecih po americkim saveznicima.Infrastrukturne objekte na teritoriju pod kontrolom Kurda koje podrzavaju Amerikanci.Javis im Koordinate tri sata pre udara da se na vreme uklone,i lupaj. U vreme postojanja SSSR-a na svaku provokaciju usledio bi adekvatan odgovor,ako mozes ti moje i ja cu tvoje.To je jedini jezik na kom super sile komuniciraju
nemojte biti deca,kome da daju ? Prethodnih par dana ispisano je na desetine stranica o tome kako ce Rusi odreagovati,bilo je SF prica od potapanja brodova do udara nukearnim naoruzanjem.
Kada je odgovor Rusije izostao,sada se ljudi tese pricom "SAA je oborila 70 krstarecih".Svako vidi ono sta zeli, makar mu istina bila direktno ispred nosa ignorisace je .
Rusi nisu postigli nista,dozvololili su da SAD po ko zna koji put samaraju Sirijce,kao u onom vicu "Ajde ga udari jos jednom ako smes,kad ono tras.Ajd jos jednom ako smes,..! ".
Руски системи ПВО у базама Хмејм и Тартус пратили су сва лансирања ракета са поморских и ваздушних платформи САД и В. Британије. Учешће Француске авијације није примећено.
...
Жртава није било.
..
Коришћене су 103 ракете томахавк, навођене авионске бомбе ГБУ-38 са авиона Б1Б, авиони Ф-15 и Ф-16 користили су ракете ваздух-земља, британски авиони Торнадо користили су 8 ракета (па наводи типове).
SAD su odnele pirovu pobedu u ovoj debati,dokazali su da smeju iako to nista nece promeniti na terenu.
Sme li neko da baci kintu da ce se ovakvo bombardovanje ponoviti jos najmanje jedanput tokom ove godine,i da Rusi nece reagovati?
Ne pocinje se otvoreni rat sa NATO zbog raketiranja zgradurina
Јао, а Русија се просто топи у љубавном заносу због тих турских шапата, и биће тако сломљена када Адонис Ердоган почне да голица туђе уши својим масним брчићима.Vidimo napadi iz Turske koja je uzgred prva pozdravila udare. Nece oni jos dugo Rusima izjavljivati ljubav na uvce.
Rat se preokrenuo ulaskom Rusije u Siriju.Pre dve godine sam napisao da ce Rusi spasiti Asada ali da SAD nece niko izbaciti iz Sirije.Oni fakticki drze sve sa od leve obale Eufrata,to su i Rusi prihvatili kao sto su prihvatili da Turci uzmi deo Sirije koji Erdoganu odgovara. Bilo je iluzorno ocekivati da ce Sirija izaci iz rata u starim granicama.Не разумем се у језик комуникације супер сила, ја сам само изнела фактичко стање.
У овом тренутку САД губе битку.
Знамо да се рат лако преокрене, али тренутно им ствари не иду на руку.
Јао, а Русија се просто топи у љубавном заносу због тих турских шапата, и биће тако сломљена када Адонис Ердоган почне да голица туђе уши својим масним брчићима.
Дај, не бламирај се. Турској не верује ни Изетбеговић, а камоли Путин.
Ти си се већ дебело избламирао оним коментаром о Кини, Индији и Јапану. Није ти било доста?Turska ce mozda uskoro drzati teritorije koje Kurdi imaju i to zajedno sa Amerima. Dakle Rusi se zeznuli sto ih pustili da ulete kopneno.
Јао, а Русија се просто топи у љубавном заносу због тих турских шапата, и биће тако сломљена када Адонис Ердоган почне да голица туђе уши својим масним брчићима.
Дај, не бламирај се. Турској не верује ни Изетбеговић, а камоли Путин.
Lepo je ziveti u svetu bajki i gde su prozori od marmelade. Sirija posle 6 godina rata je vracena u kameno doba, Iran je uz svo duzno postovanje regionalna sila ogranicenog tipa. Dobice s300 i 400 ako plate samo ne znam od cega i ako i plate kako im ga doturiti.
...Да ли имају икаквог разлога да им верују? Немају. Лигично је закључити да им не верују.Ne znam dal im veruju ili ne, ali s obzirom da su im roknuli ambasadora i pilota sjajno su prosli. A kad dodje vreme napenalice Ruse bez vecih problema i vratiti se americkom ljubavniku natrag u zagrljaj.
Klepnu nesto ,Tomahavk ,, .......a taman je uzo zalet ... zaukco se ....
Rat se preokrenuo ulaskom Rusije u Siriju.Pre dve godine sam napisao da ce Rusi spasiti Asada ali da SAD nece niko izbaciti iz Sirije.Oni fakticki drze sve sa od leve obale Eufrata,to su i Rusi prihvatili kao sto su prihvatili da Turci uzmi deo Sirije koji Erdoganu odgovara. Bilo je iluzorno ocekivati da ce Sirija izaci iz rata u starim granicama.
Jos jednom ,Rusi su odradili za Asada lavovski posao,preko svih ocekivanja,ali je zaista vise nego naivno verovati da ce uci otvoreni sukob sa SAD.Proitaj komentare u prethodna tri dana ,pa ces videti koliko smo mi neobjektivni i naivni
Да ли имају икаквог разлога да им верују? Немају. Лигично је закључити да им не верују.
Но, ово уопште није питање поверења. Русија и Турска су се зближиле, не зато што је Русија почела да верује Турској, већ зато што је Турска увидела опасност коју јој представља могућност стварања курдске државе тик уз њену границу, и схватила да ће победа Америке и савезника довести управо до тога. Зато је Турска променила свој приступ. Русија, с друге, није увела никакве промене.
О чему ти уопште причаш? Какав 'руски брат', пободу?! Они су променили своју политику зато што им је било у интересу да је промене. Нема овде ни братства ни пријатељства.Turska je americka pudlica bila i bice, cak i recimo da se stvarno otrgla od njihovog zagrljaja oni su clan Nato-a i imaju americku bazu na svojoj teritoriji. Nema tu mrdanja i glumljenja ruskog brata.