GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.173
Mrze ih verski fanatici i nacisti a ti se sam razvrstaj...
Jevreje su proganjali i pre nacista i pre hriscana, zbog njihovih parazitskih navika i stetocinskog dejstva a ne zbog religije ili rase.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrze ih verski fanatici i nacisti a ti se sam razvrstaj...
A onda će ta poterana stoka da se preliva preko nas ...
Otišli da nadju oružje za masovno uništenje a ispraznili iračke trezore. A mi smo veverice i verujemo FOX-u i gardijanu.
najači su bili porugalci koji su počeli plakati kada im je traženo da vrate par milijardi iračkih para .....bilo ono , a tako vi nama a mi se borili za vašu slobodu![]()
.Другари, нове вести.
Како нас извештава Харец, Путин је данас молио Нетањахуа да Израел не напада Сирију. Нетањаху је Путину, пак, објаснио да ће напада бити, јер Иран мора бити потиснут.
Hard limes, другари. Тешка ноћ у Техерану.
"Russian President Vladimir Putin and Prime Minister Benjamin Netanyahu spoke on Wednesday, and the Russian leader urged Israel not to take action in Syria and to threaten its security. Israeli officials confirmed the call took place and said that Netanyahu told Putin that Israel will not permit Iran to set up a military presence in Syria."
https://www.haaretz.com/israel-news...-israel-not-to-take-action-in-syria-1.5992415
Нема оправдања за понашање Израела, или било кога друог, које излази ван оквира онога што је допустиво у складу с међународним правом. То што наводиш је само изговор којим се настоји оправдати неоправдиво..Od maja 1948 Iran na celo sa Arapima radi na fizickom nestajanju drzave Israel.
Da, u pravu si, zaboravio sam Jermene, a i oni se mogu svrstati u tu grupu žrtava. A za mene holokaust nikako nije otrcan, dokle god u Jad Vašemu stoji sećanje na Jasenovac i ustaške zločine, ja sam Izraelu zahvalan do neba.
A za ovo na snimku bi, kakvo je vreme danas, hapsili ljude u pola evropskih "hrišćanskih" država...
vidi ben. uvek postoji resenje koje je dobro za sve. a jeste li ga ponudili?.
Od maja 1948 Iran na celo sa Arapima radi na fizickom nestajanju drzave Israel.
Politickim i drugim djelovanjem vremenom je "urazumljen" izvjesan broj arapskih drzava: SaudArab,..
da to nije zdravo. Danas na teritoriji Syrije sa kojom je ISR zvanicno u ratu, Iran stvara vojne baze, Zasto?
Irana kao neprijatelja Israela smatrati samo za protivnika je opasno po zivot. Svaka ozbiljna drzava mora takvu situaciju svim sredstvima sprijeciti.
Ocekujem jos uvijek da RUS po ovom pitanju utice na Teheran. Ako se to desi nestade problem.
Globalno kretanje ipak kreiraju USA i RUS. Nadam se da se prasak nece dogoditi ne zato sto sam: "Russen lastig" nego sto je vrijeme da USA hegemon spozna da je vrijeme drzavnog nasilja a la´ Cile, Ex-YU,,.. proslo. Ako je Moskva kao regionalna sila nepobjediva a Bliski Istok je, to se ocitava po odlucnosti njena regija, USA hegemonu bi falila pilana u glavu kad bi zaista tu odlucnost do kraja iskusao.
Dok su na licu mesta zabelzene sledece scene, 18+
Da malo ublazim i pojednostavim post, posto je stari post izbrisan.
Rusko ministarstvo odbrane nakon njihove istrage ovde jasno tvrdi :
- Nikakvog desjtva hemikalija nije bilo, ni sa jedne strane.
- Nije bilo ni jedne zrtve hemijskog napada, ni ubijenih, ni povredjenih.
![]()
Dok su na licu mesta zabelezene sledece scene, 18+
18+
Dakle, zbog zega iznose ocigledno lazne tvrdnje ako nemaju sta da kriju?
Apsolutno se slažem. Uz to Izrael nije priznao Kosovo, Izrael je savetnik i saveznik RS..
Da malo ublazim i pojednostavim post, posto je stari post izbrisan.
...
Ovi će ipak da učestvuju
Тереза Меј преломила: Британци спремни за војну интервенцију у Сирији
https://rs.sputniknews.com/evropa/201804111115232183-tereza-mej-intervencija-sirija/
Izgleda da će biti Engleskih brodova na dnu Sredozemnog moora.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
TRUMP SAID TO BE STILL WEIGHING MILITARY OPTIONS ON SYRIA, NO U.S STRIKE EXPECTED TODAY -- BBG .
![]()
Danas na teritoriji Syrije sa kojom je ISR zvanicno u ratu, Iran stvara vojne baze, Zasto?
![]()
"ТУРЦИ СЕ ОБЕЗОБРАЗИЛИ: Уништавају суверенитет и територијални интегритет Сирије
04/11/2018 23:35 Ратни извештаји Сирија / Ирак Издвојено Свет Планета
Анкара је изнела услове под којима ће вратити Африн под контролу сиријских власти.
....Турски шеф дипломатије Мевлут Чавушоглу је изјавио да Анкара неће предати Африн понтролу сиријске владе све док је Башар ел Асад на власти.
Сергеј Лавров је у понедељак рекао да се нада да ће Турска вратити сиријској влади контролу над Африном, а турски председник Реџеп Тајип Ердоган је у уторак казао да Лавров ''нема правилан приступ''. Према његовим речима Турска најбоље зна коме треба предати Африн, и када дође време, предаће га његовим становницима.
''Асадов режим треба да оде. Ми не претендујемо на сиријске земље, али предаја тих земаља режиму је искључена. Режим данас ратује са YPG (Курдима- прим. ред.), а сутра је међу њима све у реду'', рекао је Чавушоглу.
Подсећамо да је сиријски председник Башар ел Асад у више наврата поручио да Сирија неће бити ослобођена док Сиријска арапска армија не преузме контролу над свим њеним територијама."
http://www.pravda.rs/2018/04/11/tur...uverenitet-i-teritorijalni-integritet-sirije/