Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (3)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Situacija na nebu u realnom vremenu - potrazite deo gde je Sirija i okolne drzave :

https://www.flightradar24.com/34.57,40.25/6

Naravno , ovo su civilni avioni ...

Лете два Иљушина.
Two Syrian Air Il-76 planes are flying over #Syria

DahnU87XUAYMHEE.jpg

- Israel oborio avion pun alzirskih vojnika. Israel to cesto radi Alziru jer oni nisu priznali Israel i sto se Arapa tice, Alzirci su najvise anti Israel orijentisani
- Israel ce izvesti akciju sa golanske visoravni i pvecati svoju sigornosnu zonu

"Assad's regime and Assad himself will disappear from the map and the world if the Iranians do try to harm Israel or its interests from Syrian territory."

http://www.jpost.com/Arab-Israeli-C...-acts-against-Israel-well-topple-Assad-549457

Navodno dobro obavešteni izvori tvrde da će udari početi noćas, ali ne iz Mediterana (suviše malo brodova trenutno) , nego sa aerodroma u Jordanu i Turskoj .

Ako je to istina, eto Rusima prilike da sravne Jordan sa zemljom i pokažu ostalim američkim dupeliscima da "izabrani" ne mogu da ih zaštite .

Kinezi kažu "ubij kokošku da uplašiš majmune" ;)

Dobro bre TI pa TI ... pa mnogo zaradjuješ pa naplacuješ ...

Idi kresni nešto makar i za pare (kad vec drugacije ne možeš), a ne da mlatiš praznu slamu sa nama penzionerima ovde na forumu.

Hvala na ponudi, ali me ne zanimate vi takvi. A ako imaš problem sa radom i privatnom svojinom, postoje države koje to nemaju... ustvari, postoji jedna, pa srećan put.

Realno, niko i nista ih ne sprecava u tome. Zasto ne bi to uradili?!

Mislim da su psiholozi "izabranih" pravilno procenili da je kremaljska ekipa plašljiva . Tipični korumpirani političari koji se useru kad dođe do gustog. Zato možda i pokušaju nešto.

Kod Kima je bilo drukčije - lupetali su o njemu ali ga nisu napali - iako je S.Koreja mnogo slabije naoružana od Rusije . Razlog je to što su bili sigurni da je Kim tvrd (iako izgleda blentavo :mrgreen: ) i da bi na njihov napad odmah odgovorio svim sredstvima.

Putina procenjuju kao ipak samo puvadžiju .

Jevreji govore najgore bljuvotine o Hristu i hriscanima! Citaj malo talmud i sulhan aruh pa ce ti biti jasno.

Uopšte ne pišem o tome, već o realnoj situaciji. Pogledaj šta je sa hrišćanskim onjektima u Izraelu a šta je sa objektima koji su u muslimanskim zemljama.

- - - - - - - - - -

Pa ne mora hrišcanski objekat da bude zastupljen u svakom selu.

Reč je o istorisjkim objektima, pre svega. Istorija i istorija umetnosti.

Ta država uopšte nije njihova. To je isto kad bi srbi tražili deo Grčke jer eto, bili su nekad tu. Jevreji su u tom regionu jedini problem.

Ne kapiraš i nisi na liniji eshatologije !

Arapi su smetnja Jevrejima, a Evropljani su smetnja Arapima !

kada se te smetnje obračunaju u teoriji izjednačenja i sopstvenih slučajnih i sistematskih grešaka, matematički model po metodi imperijalnih najmanjih kvadrata treba da da rezultat izmeštanja imperije iz Vašingtona u Jerusalem !

Ala ovi Rusi smetaju ... ufff ...gadno se uklinili

Poslednja izmena:
Uopšte ne pišem o tome, već o realnoj situaciji. Pogledaj šta je sa hrišćanskim onjektima u Izraelu a šta je sa objektima koji su u muslimanskim zemljama.

- - - - - - - - - -

Osim ISIL koji ima logistiku Izraela ne znam ko je rušio objekte i spomenike. Znam isto da su SAD opljačkali Nimrodovo blago iz Iraka.

O čemu ti pričaš. ?

Kultura to nije skup predmeta u privatnim zbirkama nakon razvaljivanja neke zemlje !

- - -
Ja ću sada da se ubijem, kako ovi naši ljudi uopšte na zapadu nešto privrede i prevare kada tri pojma ne mogu da sastave ?!??

Na zapadu ne morališu već iskažu interes i ne opravdavaju za dobar profit ili malo bogatstvo da priznaju da nisu moralni i da su se okoristili šlepajući se na velikom repu

Владимир Шаманов: Неодговорна Трампова изјава о „паметним ракетама“, шефа државе која као таоце држи водеће државе света; Ако САД желе да тестирају руско оружје - добиће достојан отпор | Хроника http://www.nspm.rs/hronika/vladimir...bice-dostojan-otpor.html#sthash.mbmvhTwn.uxfs

Privatne zbirke? Loš pokušaj iz neznanja ili samo ne znaš?

Da zaboravimo na pljačku i bolest sakupljanja vrednih predmeta, dragocenosti i artefakta od pada Konstantinopoljai formiranja venecijanskog crnog plemstva reci mi nešto drugo:

Šta ti znači ova druga rečenica u prvom delu i posle ili u drugom delu i koja je razlika prvog i drugog dela ?

- - - - - - - - - -

U svakom slučaju, napred Izrael, neka gazi muslimansku stoku gde stigne i kako stigne, apsolutno ništa protiv nemam :D

A onda će ta poterana stoka da se preliva preko nas ...

Da zaboravimo na pljačku i bolest sakupljanja vrednih predmeta, dragocenosti i artefakta od pada Konstantinopoljai formiranja venecijanskog crnog plemstva reci mi nešto drugo:

Šta ti znači ova druga rečenica u prvom delu i posle ili u drugom delu i koja je razlika prvog i drugog dela ?

:mrgreen: saće da napiše kako ti ne razumeš šta on piše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back