Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (3)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa vracena sredstva se negde investiraju verovao ili ne. Pa na ovaj veoma kratak rok rusi su pukli i vec raste broj rusa koji cekaju za vizu .

Naravno, samo sumnjam da si ti toliko upućen u materiju (ja svakako nisam) da bi mogao da tvrdiš da se ona ne investiraju. A što se ovog drugog tiče, koliko sam samo čuo takvih priča, apsolutno sve su se pokazale tačnim :hahaha:

Imaš kerec tvoj. Zato se i grčite po ovom forumu
- - -

Pa jebate On. Tvoj ti !

Kakva je to zapadna ekonomija bez ekspanzija na račun uništenja drugih ekonomija ?

Treba nešto uništiti, da bi ti i takvi imali posao !

Tebi te stvari nisu jasne ?!?

Ne moraš da mi veruješ, ne očekujem to i ne treba mi to.
Kakva je zapadna ekonomija? Recimo da sve što nas okružuje jeste ta zapadna ekonomija, I taj računar sa koga šalješ poruke je zapadni i struja kojom ga pokrećeš i auto kojim se voziš (izvinjavam se ako je Lada u pitanju, ali i ona je proizvod nastao na zapodnoj tehnologiji). I gaće koje nosiš su zapadne, bukvalno sve.
Ali to nema veze sa tim da ne navijam za rat.

''Ljigavi'' Cesi su danas 1000 puta dostojanstveniji prema eu i mmf nego ''nepokorni'' Srbi! Tuzna cinjenica.

A s tim stereotipima nemam nista. ;)

Pa kada kasnimo u toj divljoj Vestfalskoj eurupi gde je divljački izginulo 1/3 stanovništva !

Jel neko misli da ćemo ući u EU dokse ne pokoljemo na Balkanu na 1/3.

Hrvati su poklali 1/3 na svojoj teritoriji pa su u EU, zato negoduju što su se Slovenci provukli bez klanja, a trebalo je

on ne vodi samostalnu politiku, makar ne spoljnu...

Bas tako.Lutak. Pajac. Marioneta. Isto ko i hilari , bil ,busovi, obama..........

- - - - - - - - - -

A zašto da uđemo u EU? Ima država po Evropi koje nisu ušle a nije im loše.

Ako nam je budjava eu potrebna da bismo ziveli ko ljudi, onda smo stvarno specijalni slucajevi.....

nemora da doniras organe dobrovoljno. po novom zakonu odmah si davalac. i tako kad nekom Alonu iz nezareta zafali jetra ti ces biti donator. Tj kad odes u bolinicu zbog ujeda pcele, ovi ce , posle utvrdjivanja da si odgovarajuci donator, baciti te u vestacku kopu, harvestovati tvoje organe, a tvojima reci da si bio alergican na ujed i da ti nije bilo spasa. I zahvaliti jer si spasao mnoge zivote. Posle zute kuce postace, cela srbija zuta.

Nije to sigurno, po tom zakonu može tvoja jetra da ode i nekom Cigi iz Moštanice :mrgreen:

On bi hteo da 100% sigurno barem deo njega nastavi život kao "izabrani" a to mogu da omoguće samo institucije kao Žuta kuća, ili direktno izraelska ambasada ;)

Ne moraš da mi veruješ, ne očekujem to i ne treba mi to.
Kakva je zapadna ekonomija? Recimo da sve što nas okružuje jeste ta zapadna ekonomija, I taj računar sa koga šalješ poruke je zapadni i struja kojom ga pokrećeš i auto kojim se voziš (izvinjavam se ako je Lada u pitanju, ali i ona je proizvod nastao na zapodnoj tehnologiji). I gaće koje nosiš su zapadne, bukvalno sve.
Ali to nema veze sa tim da ne navijam za rat.

I ja sada treba da budem fanatik "mita o progresu"

I šta kada stane taj mit, i kada neko kaže zaustaviću te sa tim progresom na mom pragu, šta onda ....ostaje Armagedon ?

Ma svi ste vi ludi dijabolici ...iebo te kerec i progres i ta utopija

Али
Despite claims of Theresa May for her willingness to employ extreme measures against #Syria [#Russia], this is unlikely to happen because it risks security of the extremely vulnerable #RoyalAirForce & #RoyalNavy assets & bases in #MediterraneanSea region.

Ма хајте молим вас "years of negligence & budget cuts"
As a result of years of negligence & budget cuts, #RoyalAirForce (#RAF) has now just 144 fighter jets in service which are 28 Tornado GR.4/Ts, 104 Typhoon FGR.4s & 12 Typhoon T.3s among these only 59 to 73 are Fully Mission Capable (Operation Ready) now.

..али има ко ће да нам објасни ситуацију.

Ба њега пре утиче, него да му неко нешто отворено наређује.

Recimo, nema tu direktnih naređenja, ali je taj čovek toliko puta promenio mišljenje, pa čak i u ovih par dana, da se jedino može zaključiti kako je kompletni ludak ili mu je jezik brži od... uticaja kojima je podložan...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back