Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.357
Nestaje strah u RF. Volodji teski dani tek predstoje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moze sa poreci da se "plima rata" menja, i da cemo sve vise gledati, Ukrajince u ofanzivi a Ruse u defanzivi i bežaniji, sve dok se Rusija ne slomi i nastane potpuna anarhija. Povodom toga zelim da ukazem na jedan problem: Svi diktatori odreda su posle propasti njihovih diktatura nlazili utociste u Moskvi. Medjutim Putin nema tu pogodnost, tako da je u vrlo nezavidnoj poziciji. Da li ce ga neki od nizerangiranih diktatora primiti u azil, tesko da se moze verovati posto je on na poternici i svako ko mu pomaze moze doci pod udar sankcija komadanta Trumpa (komadanta planete!)
U Poltavki je linija odbrane sa rovovskim utvrdjenjima, ne drze se ukrajinci tamo sedeci na drvetu vec u dobro pripremljenoj odbrani.Poltavka, ha?
Sjećem se jedne cure iz Poltavke, jedra, malo niža, dobar komad
In koje NATO jedinice su vojnici u kotlu, zna li se šta?
Mi u EU tako.Vi u EU i dalje govorite o zenama kao o komadima? Ili taj recnik koristi samo evropski basibozuk?
Ode Poltavka! Raspao se front.U Poltavki je linija odbrane sa rovovskim utvrdjenjima, ne drze se ukrajinci tamo sedeci na drvetu vec u dobro pripremljenoj odbrani.
Tu je pukla linija, haha Poltavka![]()
R.I.PKakav junački prodor ruskog oslobodioca!
Nažalost, ukrovermaht ih je uništio.
Samo polako, Rusima se žuri, ne znam zašto toliko hrle.
Dakle, evropski basibozuk...tako sam i mislila. Mentalno si u Anadoliji. To ima jednu prednost. Dobro ces se uklopiti u novu sliku Evrope.Mi u EU tako.
Drž se ti riba.![]()
Pokupili su dugmiće.R.I.P
Nadam se da ce nekad netko u Kremlju odgovarati za slanje ovih jadnih ljudi kao topovsko meso u Ukrajinu.
Zna li Muadib slucajno je su li Ukrajinci pokupili leseve za razmjenu?
Nije, pukla je odbrambena linija, obicno ih ima 3 u ratnim sukobima, al vidim i da ne razlikujes front od linije, zato su svi ti kokosinjci popadaliOde Poltavka! Raspao se front.
Zasto igraju EL umesto nikad jace VTB lige kada vec obozavaju i nose Ruse u srcu?Tekst pesme: „Rusijo, velika, sjajna... Srbija te nosi u svom srcu.“
Srbi su takođe pobedili 88:79
Prsli Rusi po bokovima u BahmutuOde Poltavka! Raspao se front.
Pobrkao si nesto...ne peva uprava kluba, nego navijaciZasto igraju EL umesto nikad jace VTB lige kada vec obozavaju i nose Ruse u srcu?
Dogodine u kokosinjcima oko Pokrovska.Kakav junački prodor ruskog oslobodioca!
Nažalost, ukrovermaht ih je uništio.
Samo polako, Rusima se žuri, ne znam zašto toliko hrle.
Njemu je Grozni glavni grad AvganistanaPobrkao si nesto...ne peva uprava kluba, nego navijaci