RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citiraj moje vređanje. Ukoliko ga nema... šta onda? Kako to da nazovemo?
Ukoliko misliš da treba da prestane ubijanje, zar ne bi trebao da navijaš za mirovni sastanak, politčko rešenje, a ne bombardovanje zemlje?
Ti demonstranti su bili naoružani i rušili su državni sistem. čemu služe policija i vojska i čemu im služi naoružanje? Za parade ili treba da se upotrebi kad ima razloga za to? Demonstranti su oni koji traže određene političke promene, a teroristi su oni koji nasilno ruše državu.

Dobro, hajde sad probaj da mi odgovoriš na sledeće. Ja nisam ništa pevao Putinu i nemam nameru. Ni jednom predsedniku/kralju/lideru nisam pevao i neću to raditi, jer Srbija nije jedan čovek.
Ne podržavam ni Gadafija, tačnije ne zanima me šta oni rade unutar svoje države. Ali ne odobravam agresiju NATO avijacije, instruktora, specijalca i ko zna sve koga.
Koji argument imaš, osim navijanja i želje da se ubije puno civila pod izgovorom da se želi Gadafijev odlazak? Da se to želi, zar nema jednostavnijih načina da se i uradi tako?

Meni, osvedočenom humanisti i čovekoljubu, da kažeš da navijam i želim da se ubije puno civila???

Pa gde ćeš veću uvredu!!! :poludeo:

Mingo, valjda znaš da si uvredio domaćine ovog foruma? Valjda znaš da to nije po pravilu i da ćeš biti sankcionisan? Ali ni to nije bitno, bitno je da si došao na naš forum da vređaš. Da li je to po tvojoj religiji dobro? Da li je to po tvom moralnom nivou dobro? Ne vredi ti što ideš u džamiju, kad ne pokazuješ osnovne ljudske osobine.

Ma sta mi naprica.Vi non stop vrijedjate muslimane i svasta pricate o njima a sada trebam da se prema vama ponasam kulturno.Ne, po Islamu je oko za oko zub za zub.Inace ne zamjeram moderaciji jer i ona je ista jer sta drugo ocekivati od moderacije nego da bude na stranu Srba.A nije kulturno biti na strani vecine kad sam ja manjina i ugrozen od vas raznim bljuvotinama.Ali ipak nista me ne iznenadjuje jer nisam medju mojima.

Ma sta mi naprica.Vi non stop vrijedjate muslimane i svasta pricate o njima a sada trebam da se prema vama ponasam kulturno.Ne, po Islamu je oko za oko zub za zub.Inace ne zamjeram moderaciji jer i ona je ista jer sta drugo ocekivati od moderacije nego da bude na stranu Srba.A nije kulturno biti na strani vecine kad sam ja manjina i ugrozen od vas raznim bljuvotinama.Ali ipak nista me ne iznenadjuje jer nisam medju mojima.
Ово једно слатко:Кме, кме, кме...
:rotf::zcepanje::hahaha:

Kulturno je Krscanima izgraditi ogromnu Katedralu i Ortodoksnu crkvu u centru Damaska jer je to demokracija i postovanje manjina.

Ipak zelim da Libija bude demokratska zemlja jer muslimani trebaju biti uvijek na strani pobjednika.Amerika se pokazala do sada da je pobjednik i jedino prihvatanjem pakta sa Amerikom muslimani mogu uspjeti u svojoj politici.

И изградити једну Православну, Католичку и Англиканску катедралу у Ријаду да би се кршћани имали где Богу помолити!

Samo rasirite dupe.Sve ce to muslimani da ucine kako bi vam udovoljili.Ali ipak mi je drago sto ste u Islamskim zemljama svi po 10% stanovnistva tek toliko da ne smetate muslimanima.:)

Pa šta tražiš na tako groznom mestu, gde nisi među svojima? kako to ja ne idem negde gde nema "mojih"? Koji te porivi vuku ka našem forumu?
Šta to "mi" svašta pišemo (ne pričamo) o muslimanima? zar nije većina forumaša protiv napada NATO na jednu muslimansku zemlju? Zar nisi ti sam napisao kako se muslimani kupaju samo petkom, šta će ti neko od "nas" pored takve izjave?

Pobunjenici će oprostiti Gadafijevim ljudima ako ga napuste
Politika - Pre sat i minut
Nacionalni prelazni savet libijskih pobunjenika obećao je da će oprostiti pristalicama lidera Moamera Gadafija ako mu okrenu leđa.

"Pozivamo ljude oko Gadafija da ga napuste. Ukoliko to učine, mi ćemo im oprostiti nepravde koje su učinili", izjavio je portparol pobunjeničkog saveta Abdulhafiz Goga, obraćajući se novinarima u Bengaziju, koji je pod kontrolom pobunjenika.

Portparol Goga je rekao da se pobunjenici nalaze na 30 kilometara od Sirta, rodnog grada Gadafija, koji je jedna od poslednjih prepreka na putu pobunjenika ka Tripoliju, preneo je AFP.

U Misratu, koja se nalazi između Sirta i libijske prestonice, danas je stigao brod sa humanitarnom pomoći, rekao je Goga.

Samo se pitam ko ce ih posjecivati jer nama ne smetaju Katedrale.Ima ih u Islamskim zemljama puno jer u Tripoliju ima jedna katedrala i u Siriji tako da nama muslimanima ne smeta da imamo Crkve i Katedrale a samo smo zadovoljni sto vas ima samo 10%.
Сад кад вам се НАТО-вци увале у Либију, напишу устав и прогласе конфесионалну једнакост...

Pobunjenici će oprostiti Gadafijevim ljudima ako ga napuste
Politika - Pre sat i minut
Nacionalni prelazni savet libijskih pobunjenika obećao je da će oprostiti pristalicama lidera Moamera Gadafija ako mu okrenu leđa.

"Pozivamo ljude oko Gadafija da ga napuste. Ukoliko to učine, mi ćemo im oprostiti nepravde koje su učinili", izjavio je portparol pobunjeničkog saveta Abdulhafiz Goga, obraćajući se novinarima u Bengaziju, koji je pod kontrolom pobunjenika.

Portparol Goga je rekao da se pobunjenici nalaze na 30 kilometara od Sirta, rodnog grada Gadafija, koji je jedna od poslednjih prepreka na putu pobunjenika ka Tripoliju, preneo je AFP.

U Misratu, koja se nalazi između Sirta i libijske prestonice, danas je stigao brod sa humanitarnom pomoći, rekao je Goga.

Јесу л' и летке из авиона бацали?

Мислим да се Гадафију ближи крај и то је јако добро за цело човечанство. Америка не сме да стане овде већ је дужна да ослободи цело човечанство сила мрака и осовина зла. На реду требају доћи Куба и Чавез, Ахмадинеџад, а за крај Русија и Кина.
Мислим да Европска Србија треба дати свој допринос о борбама за ослобођење човечанства и требамо помоћи увођење демократије и лагодном живота у целом свету. Америка је светионик слободе и поносан сам што је овај пут Србија на правој страни историје.

Jednostavno mozemo se dogovoriti.Svaki muskarac musliman koji pipne Srpkinju moze da bude ustrijeljen od vas Srba a to isto vazi i za Srbe koji se budu priblizili muslimankama.Znaci ono sto muslimani i Kopti zele je da zive zajedno ali da se zna sta se smije a sta ne smije.Vi Srbi brkate pojmove vi se mnogo petljate u muslimanske stvari pa zalazite duboko kod muslimana kao pijanice tako da ako zelimo stabilno zivjeti moramo se dogovoriti sta smijemo ciniti a sta ne smijemo.

Мислим да се Гадафију ближи крај и то је јако добро за цело човечанство. Америка не сме да стане овде већ је дужна да ослободи цело човечанство сила мрака и осовина зла. На реду требају доћи Куба и Чавез, Ахмадинеџад, а за крај Русија и Кина.
Мислим да Европска Србија треба дати свој допринос о борбама за ослобођење човечанства и требамо помоћи увођење демократије и лагодном живота у целом свету. Америка је светионик слободе и поносан сам што је овај пут Србија на правој страни историје.

.....auuuuuuuuu Mingec pa dva naloga ,alal vera ....................:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back