Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Ебте, у шта ти поверујеш!Nije moguće! Zar pukovnik da pobegne? Heroj?![]()
Болес'!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ебте, у шта ти поверујеш!Nije moguće! Zar pukovnik da pobegne? Heroj?![]()
Džabe si se toliko izograđivao, za tvoje podmukle strasti ipak ne postoje dovljno velike ograde...
Zato sto je Allah dostavio sve segmente zivota u Kur'anu da bi se muslimani mogli pridrzavati Allahove volje.
Sto se tice Saudijske Arabije tamo je druga stvar i ljudi zive lijepo i ugodno i Saudijska Arabija je jedna Monarhija koja vlada svijetim gradovima Mekkom i Medinom i to je jedna prava vjerska drzava i narod nece ustajati jer narod je zadovoljan Kraljom.
Ебте, у шта ти поверујеш!
Болес'!!!
Kakve veze to ima sa hrišćanstvom? Valjda i ostali ljudi treba da žive u miru? Ili samo oni koji se tebi sviđaju?
Ма небитно, не пребацујем ја теби, већ кажем да је овој дилеји трабуњу жеља родитељ вести!То нисам измислила ја - то шпекулишу (не знају где је) на Ал Џазири![]()
То нисам измислила ја - то шпекулишу (не знају где је) на Ал Џазири![]()
gde ce ti dusa Azi?![]()
То нисам измислила ја - то шпекулишу (не знају где је) на Ал Џазири![]()
Pobeći će on sigurno, ako to već nije uradio. Opozicioni borci su sve bliže Tripoliju.
Бандити.Не постоје ''опозициони борци''.Да си рекао шпански борци па да ти верујем.Pobeći će on sigurno, ako to već nije uradio. Opozicioni borci su sve bliže Tripoliju.
Podmukle ...šta? Veoma je poremećeno kad si toliko zaslepljen političkim uticajima da nisi u stanju da razdvojiš relanost od snova. Nije bitno ko je ko u Libiji, nas to i ne zanima, već da se prestane sa ubijanjem sa bilo koje strane, a najvažnije je da se prestane sa agresijom velikih sila. Ili ti misliš da je ta agresija pozitivna samo zato što je sprovode te sile?
Ja u svom pisanju nisam vređao ni tebe ni Bengazija, zašto vi koristite te metode? Zar je nedostatak argumenata toliko bolan?
Бандити.Не постоје ''опозициони борци''.Да си рекао шпански борци па да ти верујем.
САС-овци, Фрацуска Легија, Зелене Беретке...Opozicioni borci.![]()
Prvo, prvi si krenuo sa vređanjem.
Drugo, Ja takođe mislim da je potrebno da se prestanje sa ubijanjem.
Treće, oružje je prvi upotrebio Gadafi, pucajući [B]na demonstrante [/B]koji su tražili njegov odlazak...
Dakle, nije u pitanju da li treba da prestane intervencija za zaštitu demonstranata, nego da li će Gadafi da prestane da puca njih...
Ima veze zato što podmećeš i lažeš, a glumiš nekog velikog hrišćanina.
Ima veze zato što lažeš da si neutralan.
Ima veze što lažeš da se bilo koji antigadafijevac raduje pogibiji civila u Libiji. Baš
naprotiv, to su radili tvoji gadafoljupci (ne svi naravno, ali dosta njih).
Nekoliko desetina hiljada opozicionih boraca potiskuje gadafijevce dalje, prema
zapadu.
Borci za demokratiju i evropsku Libiju!
![]()
Nekoliko miliona??Dolara?Banditi.Nekoliko desetina hiljada opozicionih boraca potiskuje gadafijevce dalje, prema
zapadu.
Prvo, prvi si krenuo sa vređanjem.
Drugo, Ja takođe mislim da je potrebno da se prestanje sa ubijanjem.
Treće, oružje je prvi upotrebio Gadafi, pucajući na demonstrante koji su tražili njegov odlazak...
Dakle, nije u pitanju da li treba da prestane intervencija za zaštitu demonstranata, nego da li će Gadafi da prestane da puca njih...
Nisam ja Srbin pa da nista ne razumijem.Ja ne podrzavam stranu koja gubi nego onu stranu koja pobjeduje a to je Islam.Klanjam se Allahu svih pet puta dnevno i odlazim u Dzamiju tako da mu se obracam sa pokajanjem svakog jutra i Allah je ostavio svakom pojedincu da slobodno misli.Ustanici u Libiji su onaj dio muslimana koji zeli da Libiju Islamizira i koja zeli Libiji dato oduska demokracije.Inace sto se tice Saudijske aArabije nisam podrzavao nikakve demonstracije protiv Kralja tako da sam ja za Serijatsku zemlju Iran i Saudijsku Arabiju.I demokracija nije protivna Islamu jer demokracija se moze sprovjesti i zemlja biti jedna lijepa Islamska drzava koja ce imati drustvo slobodno da ispovjeda vjeru Islam.
Nisam ja Srbin pa da nista ne razumijem.Ja ne podrzavam stranu koja gubi nego onu stranu koja pobjeduje a to je Islam.Klanjam se Allahu svih pet puta dnevno i odlazim u Dzamiju tako da mu se obracam sa pokajanjem svakog jutra i Allah je ostavio svakom pojedincu da slobodno misli.Ustanici u Libiji su onaj dio muslimana koji zeli da Libiju Islamizira i koja zeli Libiji dato oduska demokracije.Inace sto se tice Saudijske aArabije nisam podrzavao nikakve demonstracije protiv Kralja tako da sam ja za Serijatsku zemlju Iran i Saudijsku Arabiju.I demokracija nije protivna Islamu jer demokracija se moze sprovjesti i zemlja biti jedna lijepa Islamska drzava koja ce imati drustvo slobodno da ispovjeda vjeru Islam.