RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Džabe si se toliko izograđivao, za tvoje podmukle strasti ipak ne postoje dovljno velike ograde...

Podmukle ...šta? Veoma je poremećeno kad si toliko zaslepljen političkim uticajima da nisi u stanju da razdvojiš relanost od snova. Nije bitno ko je ko u Libiji, nas to i ne zanima, već da se prestane sa ubijanjem sa bilo koje strane, a najvažnije je da se prestane sa agresijom velikih sila. Ili ti misliš da je ta agresija pozitivna samo zato što je sprovode te sile?
Ja u svom pisanju nisam vređao ni tebe ni Bengazija, zašto vi koristite te metode? Zar je nedostatak argumenata toliko bolan?

Zato sto je Allah dostavio sve segmente zivota u Kur'anu da bi se muslimani mogli pridrzavati Allahove volje.

Sto se tice Saudijske Arabije tamo je druga stvar i ljudi zive lijepo i ugodno i Saudijska Arabija je jedna Monarhija koja vlada svijetim gradovima Mekkom i Medinom i to je jedna prava vjerska drzava i narod nece ustajati jer narod je zadovoljan Kraljom.

Дивна земља са дивним шеријатском закону по коме жени следи дављење у породичном базену, све до смрти, уколико јој се на улици случајно обрати непознати мушкарац. Или се за недоказану превару, жене и дан данас каменују до смрти.

Kakve veze to ima sa hrišćanstvom? Valjda i ostali ljudi treba da žive u miru? Ili samo oni koji se tebi sviđaju?

Ima veze zato što podmećeš i lažeš, a glumiš nekog velikog hrišćanina.

Ima veze zato što lažeš da si neutralan.

Ima veze što lažeš da se bilo koji antigadafijevac raduje pogibiji civila u Libiji. Baš
naprotiv, to su radili tvoji gadafoljupci (ne svi naravno, ali dosta njih).

То нисам измислила ја - то шпекулишу (не знају где је) на Ал Џазири :rtfm:
Ма небитно, не пребацујем ја теби, већ кажем да је овој дилеји трабуњу жеља родитељ вести!
Он би поверовао у тако нешто било ко да објави или каже!

Podmukle ...šta? Veoma je poremećeno kad si toliko zaslepljen političkim uticajima da nisi u stanju da razdvojiš relanost od snova. Nije bitno ko je ko u Libiji, nas to i ne zanima, već da se prestane sa ubijanjem sa bilo koje strane, a najvažnije je da se prestane sa agresijom velikih sila. Ili ti misliš da je ta agresija pozitivna samo zato što je sprovode te sile?
Ja u svom pisanju nisam vređao ni tebe ni Bengazija, zašto vi koristite te metode? Zar je nedostatak argumenata toliko bolan?

Prvo, prvi si krenuo sa vređanjem.
Drugo, Ja takođe mislim da je potrebno da se prestanje sa ubijanjem.
Treće, oružje je prvi upotrebio Gadafi, pucajući na demonstrante koji su tražili njegov odlazak...

Dakle, nije u pitanju da li treba da prestane intervencija za zaštitu demonstranata, nego da li će Gadafi da prestane da puca njih...

Treće, oružje je prvi upotrebio Gadafi, pucajući [B]na demonstrante [/B]koji su tražili njegov odlazak...

Dakle, nije u pitanju da li treba da prestane intervencija za zaštitu demonstranata, nego da li će Gadafi da prestane da puca njih...

Од када се Ал Каидини плаћеници добро наоражани називају демонстрантима...:roll:

Ima veze zato što podmećeš i lažeš, a glumiš nekog velikog hrišćanina.

Ima veze zato što lažeš da si neutralan.

Ima veze što lažeš da se bilo koji antigadafijevac raduje pogibiji civila u Libiji. Baš
naprotiv, to su radili tvoji gadafoljupci (ne svi naravno, ali dosta njih).

Dobro... hajde sad ovako. Citiraj šta sam podmetao i kome.
Objasnim i dokaži da lažem, a imaj u vidu da se ne poznajemo i da o meni možeš da doneseš zaključak samo iz mog pisanja, dakle, opet ti trebaju citati.
Da li možeš da se raduješ bombardovanju, a da si protiv bombardovanja? Koje bombe imaju selektivne ciljeve? Ja ih nisam video, bar ne kad su nas bombardovali, ali ko zna, možda je ratna tehnologija napredovala od tog napada.
Na osnovu čega tvrdiš da postoje "moji" Gadafoljupci? Zašto misliš da podržavam Gadifija? Jedan čovek nije država, mislim da je taj narod kome sledi velika nesreća daleko bitniji.
Mada mi je poznata ta ideja koju zastupaš, doživeo sam već da me ljudi nazovu radikalom jer nisam glasao za DS... doduše nisam glasao ni za jednu opciju, ne izlazim na izbore od 5. oktobra. To je po sistemu - ako nisi uz mene, protiv mene si? Prazno i bezidejno.

Treće, oružje je prvi upotrebio Gadafi, pucajući na demonstrante koji su tražili njegov odlazak...

Citiraj moje vređanje. Ukoliko ga nema... šta onda? Kako to da nazovemo?
Ukoliko misliš da treba da prestane ubijanje, zar ne bi trebao da navijaš za mirovni sastanak, politčko rešenje, a ne bombardovanje zemlje?
Ti demonstranti su bili naoružani i rušili su državni sistem. čemu služe policija i vojska i čemu im služi naoružanje? Za parade ili treba da se upotrebi kad ima razloga za to? Demonstranti su oni koji traže određene političke promene, a teroristi su oni koji nasilno ruše državu.

Nisam ja Srbin pa da nista ne razumijem.Ja ne podrzavam stranu koja gubi nego onu stranu koja pobjeduje a to je Islam.Klanjam se Allahu svih pet puta dnevno i odlazim u Dzamiju tako da mu se obracam sa pokajanjem svakog jutra i Allah je ostavio svakom pojedincu da slobodno misli.Ustanici u Libiji su onaj dio muslimana koji zeli da Libiju Islamizira i koja zeli Libiji dato oduska demokracije.Inace sto se tice Saudijske aArabije nisam podrzavao nikakve demonstracije protiv Kralja tako da sam ja za Serijatsku zemlju Iran i Saudijsku Arabiju.I demokracija nije protivna Islamu jer demokracija se moze sprovjesti i zemlja biti jedna lijepa Islamska drzava koja ce imati drustvo slobodno da ispovjeda vjeru Islam.
:hahaha::zcepanje::rotf:
Ниси Мингец, ниси, зато стално и џараш уста дебелом, омашћеном Америкаском *****!

Nisam ja Srbin pa da nista ne razumijem.Ja ne podrzavam stranu koja gubi nego onu stranu koja pobjeduje a to je Islam.Klanjam se Allahu svih pet puta dnevno i odlazim u Dzamiju tako da mu se obracam sa pokajanjem svakog jutra i Allah je ostavio svakom pojedincu da slobodno misli.Ustanici u Libiji su onaj dio muslimana koji zeli da Libiju Islamizira i koja zeli Libiji dato oduska demokracije.Inace sto se tice Saudijske aArabije nisam podrzavao nikakve demonstracije protiv Kralja tako da sam ja za Serijatsku zemlju Iran i Saudijsku Arabiju.I demokracija nije protivna Islamu jer demokracija se moze sprovjesti i zemlja biti jedna lijepa Islamska drzava koja ce imati drustvo slobodno da ispovjeda vjeru Islam.

Mingo, valjda znaš da si uvredio domaćine ovog foruma? Valjda znaš da to nije po pravilu i da ćeš biti sankcionisan? Ali ni to nije bitno, bitno je da si došao na naš forum da vređaš. Da li je to po tvojoj religiji dobro? Da li je to po tvom moralnom nivou dobro? Ne vredi ti što ideš u džamiju, kad ne pokazuješ osnovne ljudske osobine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back