- Poruka
- 913
Citiraj moje vređanje. Ukoliko ga nema... šta onda? Kako to da nazovemo?
Ukoliko misliš da treba da prestane ubijanje, zar ne bi trebao da navijaš za mirovni sastanak, politčko rešenje, a ne bombardovanje zemlje?
Ti demonstranti su bili naoružani i rušili su državni sistem. čemu služe policija i vojska i čemu im služi naoružanje? Za parade ili treba da se upotrebi kad ima razloga za to? Demonstranti su oni koji traže određene političke promene, a teroristi su oni koji nasilno ruše državu.
Dobro, hajde sad probaj da mi odgovoriš na sledeće. Ja nisam ništa pevao Putinu i nemam nameru. Ni jednom predsedniku/kralju/lideru nisam pevao i neću to raditi, jer Srbija nije jedan čovek.
Ne podržavam ni Gadafija, tačnije ne zanima me šta oni rade unutar svoje države. Ali ne odobravam agresiju NATO avijacije, instruktora, specijalca i ko zna sve koga.
Koji argument imaš, osim navijanja i želje da se ubije puno civila pod izgovorom da se želi Gadafijev odlazak? Da se to želi, zar nema jednostavnijih načina da se i uradi tako?
Meni, osvedočenom humanisti i čovekoljubu, da kažeš da navijam i želim da se ubije puno civila???
Pa gde ćeš veću uvredu!!!