RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1996_2.jpg

Mozete da puknete od muke ali Muhammed s.a.v.s. je bio castan covjek i svakome je bilo ponos dati Muhammedu s.a.v.s. zenu.Tako se onda nasao jedan od najboljih drugova Poslanikovih a to je bio Ebu Bekr r.a. koji je dao svoju devetogodinju kcer Muhammedu s.a.v.s. i to se ne odbija jer Muhammed s.a.v.s. nije obican covjek.On je bio Allahov Poslanik i on je mogao da ozeni devetgodisnju djevojcicu koja mu je kasnije bila najomiljenija od svih zena koje je imao.

A sto bi puknuli? Pa samo drugi pedofili mogu da mu zavide sto je on imao blagoslov roditelja da im opali decu...
Jedina razlika iedju pedofila i pedagoga je ta sto pedofili zaista vole decu..

Ja jednostavno kjazem da bih volio zivjeti u Jemenu i ozeniti se tamo i biti musliman i baviti se muslimanlukom.Inace sestru bih volio dati Sudancu muslimanu koji je crnac i volio bih prije njemu da je dam nego nekom bijeclu Krscaninu.Inace nema ljepse drzave od Islamskih drzava i meni je Libija draga drzava.

Mozete da puknete od muke ali Muhammed s.a.v.s. je bio castan covjek i svakome je bilo ponos dati Muhammedu s.a.v.s. zenu.Tako se onda nasao jedan od najboljih drugova Poslanikovih a to je bio Ebu Bekr r.a. koji je dao svoju devetogodinju kcer Muhammedu s.a.v.s. i to se ne odbija jer Muhammed s.a.v.s. nije obican covjek.On je bio Allahov Poslanik i on je mogao da ozeni devetgodisnju djevojcicu koja mu je kasnije bila najomiljenija od svih zena koje je imao.
Мсм који частан човек ће сексуално оргијати с деветогодишњим дететом???
И баш стога што је частан требао се уздржати од те женидбе!
А оно ни трунке части, само:bljak:
И да, заиста није обичан човек, већ јадни педофил!
:sad2:

A sto bi puknuli? Pa samo drugi pedofili mogu da mu zavide sto je on imao blagoslov roditelja da im opali decu...

Slusaj ljaksi ne zayebavaj jer svi znamo da je Muhammed s.a.v.s. bio blagoslovljen od Allaha i on je mogao da ozeni devetogidisnju djevojcicu jer Allah se slozio s tim.Inace on je bio covjek kao i svi drugi ljudi i bio je Objavitelj Allahove rijeci.

Pa dobro, mozda Muhamed nije trpao tu Ajsu, barem ne prvih godina, nego su samo bili u braku...

Ne vidim kako je tehnicki izvodljivo da neko opali devetogodisnju devojcicu...?

Ja jednostavno kjazem da bih volio zivjeti u Jemenu i ozeniti se tamo i biti musliman i baviti se muslimanlukom.Inace sestru bih volio dati Sudancu muslimanu koji je crnac i volio bih prije njemu da je dam nego nekom bijeclu Krscaninu.Inace nema ljepse drzave od Islamskih drzava i meni je Libija draga drzava.

Al sestra hoce belca hriscanina, i to Srbendu, onog pravog muskarca :)

Slusaj ljaksi ne zayebavaj jer svi znamo da je Muhammed s.a.v.s. bio blagoslovljen od Allaha i on je mogao da ozeni devetogidisnju djevojcicu jer Allah se slozio s tim.Inace on je bio covjek kao i svi drugi ljudi i bio je Objavitelj Allahove rijeci.

Kada kazes svi, na koga se to odnosi? Samo na tebe? Jer ja mislim da je Muhamed bio prvo registrovani pedofil u istoriji, to sto se NVO za zastitu dece plase to da kazu njihov problem. Po svim danasnjim zakonima on je bio pedofil, dopalo se to tebi ili ne..
A kako nema Boga, tj Alaha nije mogao imati niciji blagoslov...

Jel bi ti ozenio, devetogodisnju devojcicu?

E pa ja joj ne dam jer Srbi su Krscani Pravoslavci a ja ne dajem sestru za Pravoslavca nego za muslimana i bolji mi je crnac nego Srbin.
А па специјално ће тебе питати!:hahaha:
Ти, валда, издајеш дозволе за каррање?:hahaha:
Само једног дана добијеш позив за свадбу са све црквеним венчањем, алкохолом и свирцима са српским борбеним песмама!!!
:hahaha::zcepanje::rotf:

nesto vam je vrlo lose sa tom vasom religijom.....:eek:

Kada kazes svi, na koga se to odnosi? Samo na tebe? Jer ja mislim da je Muhamed bio prvo registrovani pedofil u istoriji, to sto se NVO za zastitu dece plase to da kazu njihov problem. Po svim danasnjim zakonima on je bio pedofil, dopalo se to tebi ili ne..
A kako nema Boga, tj Alaha nije mogao imati niciji blagoslov...

Ti si nevjernik jer ne vjerujes u Boga i zato si ti prezren od svih vjernika muslimana.Mi muslimani ne volimo ateiste.Vidis za mene uje Isaa a.s. (Isus) musliman i ja imam i Mojsija i Isusa i Muhammeda kao muslimane a ti nema s nista od toga.

Pa samo me zanima, jer se on hvali gde bi voleo da zivi, koga bi ozenio, kome bi sestru dao...I tako na svakoj njegovoj temi prica njegove zelje, fantazije i vlazne snove...

...njemu je izgleda crnac iz Sudana neka opsesija...?Zamišlja kako mu sestru kara sudanski crnac ?...a šta ako taj crnac ''krene redom'' po kući....?Mingo ipak treba bolje da razmisli da ne bi i sam doživeo neka iskustva...

Nema pobunjeničke vojske koja maršira na Tripoli!

Doktor Šamid Hamadi iz univerziteta u Doki, Katar izjavio je da pobunjenička vojska- ne postoji i da svakako niko ne maršira na Tripoli.
(Ako se neko seća da sam sinoć rekao da su pokazali prazne kasarne na istoku...)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back