RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ala ima lupetanja od strane hriscanske sabrace,strasno,pa Muhamed je prorok,Alahov izaslanik zive reci na zemlji,hriscani ne znaju da muslimani slave isusa Hrista i to kao praznik ljubavi,hriscani ne znaju da se gost kod pravih muslimana tretira kao svetinja pa cak iako je druge vere pa cak iako se ogresio o drugog muslimana a primio ga musliman u kucu za muslimana je svetinja gostov zivot i spreman je da za gosta polozi svoj zivot iako bi to znacilo da mora drugog muslimana ili svog brata po veri cak i da ubije razlika izmedju pravih muslimana i muslimanskih fundamentalista je ogromna.Svaki pravi musliman koji drzi do svoje vere postovace izvorni islam po Muhamedu i svetoj knjizi Kuranu i tu je kraj svake price.

Ti si nevjernik jer ne vjerujes u Boga i zato si ti prezren od svih vjernika muslimana.Mi muslimani ne volimo ateiste.Vidis za mene uje Isaa a.s. (Isus) musliman i ja imam i Mojsija i Isusa i Muhammeda kao muslimane a ti nema s nista od toga.

Pa ako ne verujem sigurno nisam vernik sta ti tu nije jasno? To koga ti volis mene elegantno zabole ona stvar.... I ko ce me mrzeti jos vise, pogotovo sto ce me mrzeti muslimani, pazi gace mi se tresu sada....Ja imam svoju pamet i slobodu, ono sto ti nikad neces imati jer te ogranicavaju tako trivijalne stvari kao sto je religija....

Vise volim da mi zet bude kurati crnac musliman iz Sudana nego Srbin jer nikad ne bih dozvolio sestri da uzme Srbina a ona to i zna i ne mora da joj se kaze.

A kako znas da je taj crnack *****? Mozda se njoj vise dopada neki sa malim pimpekom? Ili mozda neka devojka pa ce da koristi strap-on.... A ti nema sta a joj kazes, moze onda sa kime hoce i za koga hoce...

Naravno da bih ozenio devetegodisnju djevojcicu i gajio bih je do momenta kad zrene a to je kad napuni negdje 16 godina tada bih vodio ljubav s njom jer cuo sam da su sesnaestogodisnjakinje dobre u krevetu.

Opet lazes Mingo. Pa tvrdio si da je ok sex sa 9-o godinjom devojcicom jer je usla u pubertet i da moze da ima decu... Lazi Mingo, sve ih je vise. C c c c c c c

Krvavi sukobi policije i demonstranata u Zagrebu Foto
M.M, Srna | 26. 02. 2011. - 17:47h izmena vesti 23:35h | Foto: Beta | Komentara: 17

ZAGREB - Nekoliko stotina demonstranata sukobilo se juče sa policijom tokom antivladinih protesta u centru Zagreba. Oko 500 mladih koji su krenuli prema sedištu Vlade zaustavio je kordon policije, nakon čega je došlo do sukoba u kojima je bilo povređenih demonstranata, novinara i policijaca.

- Jaco, odlazi - skandiralo je juče na Trgu bana Jelačića 10.000 ljudi, koji su tražili od premijerke Jadranke Kosor da ode sa funkcije i zviždali na pomen imena predsednika Ive Josipovića.

Demonstranti su bacali cigle na policiju, koja je odgovarala suzavcem i pendrecima. Letele su baklje i petarde, a razbijeno je nekoliko izloga. Na ulicama su bila raspoređena brojna policijska vozila, specijalci i metalne ograde, a policija je demonstrante potisnula prema Trgu bana Jelačića, gde je u toku bio protestni skup boračkih udruženja.

'Ajmo 'ajde, svi u napad!

Jel te a zašto dozvoljavate Mingu da sabotira temu.
Ovde smo raskrinkali ogromne laži o dogadjanjima u Libiji i onda se pojavi on- nasere neke gluposti i samo čeka d vi počnete da se lepite ko muve na gomno- a na temu niko ni ne obraća pažnju! Jel možete da budete gluplji!?

Ala ima lupetanja od strane hriscanske sabrace,strasno,pa Muhamed je prorok,Alahov izaslanik zive reci na zemlji,hriscani ne znaju da muslimani slave isusa Hrista i to kao praznik ljubavi,hriscani ne znaju da se gost kod pravih muslimana tretira kao svetinja pa cak iako je druge vere pa cak iako se ogresio o drugog muslimana a primio ga musliman u kucu za muslimana je svetinja gostov zivot i spreman je da za gosta polozi svoj zivot iako bi to znacilo da mora drugog muslimana ili svog brata po veri cak i da ubije razlika izmedju pravih muslimana i muslimanskih fundamentalista je ogromna.Svaki pravi musliman koji drzi do svoje vere postovace izvorni islam po Muhamedu i svetoj knjizi Kuranu i tu je kraj svake price.

A, sada mi reci, koliko ima tih izvornih muslimana, ali onako do srži, a ne da ih očas posla promeni neki verski vođa, koji bi ih popalio da treba da se dižu na oružje protiv "nevernika".

Krvavi sukobi policije i demonstranata u Zagrebu Foto
M.M, Srna | 26. 02. 2011. - 17:47h izmena vesti 23:35h | Foto: Beta | Komentara: 17

ZAGREB - Nekoliko stotina demonstranata sukobilo se juče sa policijom tokom antivladinih protesta u centru Zagreba. Oko 500 mladih koji su krenuli prema sedištu Vlade zaustavio je kordon policije, nakon čega je došlo do sukoba u kojima je bilo povređenih demonstranata, novinara i policijaca.

- Jaco, odlazi - skandiralo je juče na Trgu bana Jelačića 10.000 ljudi, koji su tražili od premijerke Jadranke Kosor da ode sa funkcije i zviždali na pomen imena predsednika Ive Josipovića.

Demonstranti su bacali cigle na policiju, koja je odgovarala suzavcem i pendrecima. Letele su baklje i petarde, a razbijeno je nekoliko izloga. Na ulicama su bila raspoređena brojna policijska vozila, specijalci i metalne ograde, a policija je demonstrante potisnula prema Trgu bana Jelačića, gde je u toku bio protestni skup boračkih udruženja.

'Ajmo 'ajde, svi u napad!

Hrvati imaju slobodnu drzavu pa zato kod njih nema hajke na demonstrante, niko ih ne naziva fasistima i huliganima koji ruse sopstveni grad kao sto se to radi kod nas u Srbijici...

Gadafi naoružava pristalice, vojnici na strani građana
Blic - Pre sat i 3 minuta
TRIPOLI - Delovi libijske vojske odbili su poslušnost Mumaeru Gadafiju i stali na stranu demonstranata, pokazuje snimak koji je juče obajavila "Al Džazira" i na kome se vidi kako se vojnici u uniformama priključuju protivnicima režima koji ih u gradu Az Zavijah nose na ramenima. Svetski mediji pišu da se ovakve slike mogu videti širom Libije i da najnoviji obrt situacije nagoveštava kraj četiri decenije duge diktature. Vojnici u uniformama priključuju se protivnicima režima koji su ih u gradu Az Zavijah nosili na ramenima

Paralelno, vojni komandanti na istoku Libije koji su ranije otkazali poslušnost Gadafiju tvrde da su i na zapadu zemlje pripadnici vojske počeli da okreću leđa libijskom lideru.

Cini mi se da je Gadhafi gotov i da ce kad bude uhvacen biti sudjen po propisu u Libijskom sudu.Mislim da je moguce da se Gadhafi u Libiji osudi nja vjesanje kao Sadam Husejn.Mislim da je pitanje vremena kad ce Tripoli pasti i gadhafi s njim jer Tripoli je vazna strateska tacka za svrgavanje Gadhafijevog rezima.Nakon toga Libija moze postati islamskom drzavom i da bude slobodna i gradjani da budu veseli i dobri i da se sto prije napravi prelijepa Dzamija u centru Tripolija.

Cini mi se da je Gadhafi gotov i da ce kad bude uhvacen biti sudjen po propisu u Libijskom sudu.Mislim da je moguce da se Gadhafi u Libiji osudi nja vjesanje kao Sadam Husejn.Mislim da je pitanje vremena kad ce Tripoli pasti i gadhafi s njim jer Tripoli je vazna strateska tacka za svrgavanje Gadhafijevog rezima.Nakon toga Libija moze postati islamskom drzavom i da bude slobodna i gradjani da budu veseli i dobri i da se sto prije napravi prelijepa Dzamija u centru Tripolija.

Jel oni nemaju dzamiju u Tripoliju?
Jes of kors, da postanu robovi "zapada".

Ma sta o tome se radi?! Znate li da ta plemena zele slobodu i demokraciju i zele uvodjenje Islamskog sistema slicnog kao u Iranu gdje ce se smjenjivati izborima predsjednici a ne ostajati na vlast po 42 godine.Nemojmo molim vas pricati neke gluposti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back