Milojko bre
Primećen član
- Poruka
- 678
Možda ne, ali je malo licemerno meni prebacivati to što ne mrzim Evropljane, a ti
PRIMAŠ LOVU OD NJIH, za ne?![]()
Isto kao i hiljade radnika u Srbiji koji rade u stranim firmama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda ne, ali je malo licemerno meni prebacivati to što ne mrzim Evropljane, a ti
PRIMAŠ LOVU OD NJIH, za ne?![]()
A ko tu ima oruzije? Jesi li snimo nekog?

Свеједно, он је у зеленом костиму, с тиркизним шљокицама, гдје заступа своју женску момчад..ma to je zbog umetnichkog dojma ,slagali ga da je Milka Babovic u ziriju krstarice ........![]()
Nisu imali ni demonstranti u Libiji (u početku), ali je pukovnik svejedno naredio da
pucaju po njima.
Opet dvostruki standardi.![]()

Gde se na snimku vidi oružje kod demonstranata. Nigde, nemaju ga.
A policija puca iz automata po njima.
Dvostruki standardi, opet.![]()
Nisu imali ni demonstranti u Libiji (u početku), ali je pukovnik svejedno naredio da
pucaju po njima.
Opet dvostruki standardi.![]()
A ti na tom snimku vidis policiju zar ne? Ja evo bas i nisam video nekog pandura... ..

A ti na tom snimku vidis policiju zar ne? Ja evo bas i nisam video nekog pandura... ..
А па нашли сте да постављате питања народном лажову???Gde se na snimku vidi policija?

Trebalo je da stane ispred policijskog nišana i da snima.
Trebalo je da stane ispred policijskog nišana i da snima.
.ja ne znam da li su o ovom snimku komentarisali ovi shto su se vratili iz Libije ,tamo je sad zima a ovde ljudi u kratkim rukavima ,pusti snimak Gadafijevog govora gde pricha sa shubarom na glavi ..........nisam 100 % siguran al mislim da su na ovaj snimak mislili ,zapazi kratke rukave .............![]()

Kolika je tempreatura zimi u pustinjskim delovima Libije, preko dana naravno?![]()
Аха хах ха ...Kolika je tempreatura zimi u pustinjskim delovima Libije, preko dana naravno?
Minus petnaest?![]()
Kolika je tempreatura zimi u pustinjskim delovima Libije, preko dana naravno?
Minus petnaest?![]()
........ja sam ti samo napisao da ljudi Srbi koji su se vratili i gledali ovakve snimke na Al arabiji i Al dzaziri kazu da sad tamo niko ne nosi kratke rukave ,ne znam da li je ovaj snimak u pitanju al znam da su za nekoliko rekli da 100% nisu snimljeni u Libiji ,postavi snimak Gadafija u sred bela dana kad drzi govor em ima shubaru em svi oko njega su u jaknama ...........samo primecujem ........

Ne bas, sutra u Triploju 55F ili oko 13C
http://www.wunderground.com/global/stations/62010.html
http://www.wunderground.com/global/LY.html

Gadafi je u Tripoliju, a ovde se verovatno radi u nekom gradu u pustinji.
U Libiji kao što možeš videti, ima gradova u sred pustinje.
![]()
PS. Ako su ti svi snimci lažni, zašto svi pobegoše iz Libije kao miševi? Nezgodno
pitanje, a?![]()

Gadafi je u Tripoliju, a ovde se verovatno radi u nekom gradu u pustinji.
U Libiji kao što možeš videti, ima gradova u sred pustinje.
![]()
PS. Ako su ti svi snimci lažni, zašto svi pobegoše iz Libije kao miševi? Nezgodno
pitanje, a?![]()