gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozete da puknete od muke ali Muhammed s.a.v.s. je bio castan covjek i svakome je bilo ponos dati Muhammedu s.a.v.s. zenu.Tako se onda nasao jedan od najboljih drugova Poslanikovih a to je bio Ebu Bekr r.a. koji je dao svoju devetogodinju kcer Muhammedu s.a.v.s. i to se ne odbija jer Muhammed s.a.v.s. nije obican covjek.On je bio Allahov Poslanik i on je mogao da ozeni devetgodisnju djevojcicu koja mu je kasnije bila najomiljenija od svih zena koje je imao.
Мсм који частан човек ће сексуално оргијати с деветогодишњим дететом???Mozete da puknete od muke ali Muhammed s.a.v.s. je bio castan covjek i svakome je bilo ponos dati Muhammedu s.a.v.s. zenu.Tako se onda nasao jedan od najboljih drugova Poslanikovih a to je bio Ebu Bekr r.a. koji je dao svoju devetogodinju kcer Muhammedu s.a.v.s. i to se ne odbija jer Muhammed s.a.v.s. nije obican covjek.On je bio Allahov Poslanik i on je mogao da ozeni devetgodisnju djevojcicu koja mu je kasnije bila najomiljenija od svih zena koje je imao.

A sto bi puknuli? Pa samo drugi pedofili mogu da mu zavide sto je on imao blagoslov roditelja da im opali decu...
Jedina razlika iedju pedofila i pedagoga je ta sto pedofili zaista vole decu..
A sto bi puknuli? Pa samo drugi pedofili mogu da mu zavide sto je on imao blagoslov roditelja da im opali decu...
Jedina razlika iedju pedofila i pedagoga je ta sto pedofili zaista vole decu..
Ja jednostavno kjazem da bih volio zivjeti u Jemenu i ozeniti se tamo i biti musliman i baviti se muslimanlukom.Inace sestru bih volio dati Sudancu muslimanu koji je crnac i volio bih prije njemu da je dam nego nekom bijeclu Krscaninu.Inace nema ljepse drzave od Islamskih drzava i meni je Libija draga drzava.

Pa dobro, mozda Muhamed nije trpao tu Ajsu, barem ne prvih godina, nego su samo bili u braku...
Ne vidim kako je tehnicki izvodljivo da neko opali devetogodisnju devojcicu...?
Npr,Eminu Jahović je okrenula kompletna silikonska dolina,naučila je da glumi među stolovima i onda otišla u Tursku i postala glumica.Al sestra hoce belca hriscanina, i to Srbendu, onog pravog muskarca![]()
Slusaj ljaksi ne zayebavaj jer svi znamo da je Muhammed s.a.v.s. bio blagoslovljen od Allaha i on je mogao da ozeni devetogidisnju djevojcicu jer Allah se slozio s tim.Inace on je bio covjek kao i svi drugi ljudi i bio je Objavitelj Allahove rijeci.
Npr,Eminu Jahović je okrenula kompletna silikonska dolina,naučila je da glumi među stolovima i onda otišla u Tursku i postala glumica.
Mozete da puknete od muke ali Muhammed s.a.v.s. je bio castan covjek i svakome je bilo ponos dati Muhammedu s.a.v.s. zenu.Tako se onda nasao jedan od najboljih drugova Poslanikovih a to je bio Ebu Bekr r.a. koji je dao svoju devetogodinju kcer Muhammedu s.a.v.s. i to se ne odbija jer Muhammed s.a.v.s. nije obican covjek.On je bio Allahov Poslanik i on je mogao da ozeni devetgodisnju djevojcicu koja mu je kasnije bila najomiljenija od svih zena koje je imao.
А па специјално ће тебе питати!E pa ja joj ne dam jer Srbi su Krscani Pravoslavci a ja ne dajem sestru za Pravoslavca nego za muslimana i bolji mi je crnac nego Srbin.

PEDOFILSlusaj ljaksi ne zayebavaj jer svi znamo da je Muhammed s.a.v.s. bio blagoslovljen od Allaha i on je mogao da ozeni devetogidisnju djevojcicu jer Allah se slozio s tim.Inace on je bio covjek kao i svi drugi ljudi i bio je Objavitelj Allahove rijeci.

E pa ja joj ne dam jer Srbi su Krscani Pravoslavci a ja ne dajem sestru za Pravoslavca nego za muslimana i bolji mi je crnac nego Srbin.
Pa sto mene pitas? Nemam ja te fantazije. NI meni nije jasno kako je mogao, ili kako moze neko da opali magarca, konja, kravu... Al ipak neki to mogu...
Jel bi ti ozenio, devetogodisnju devojcicu?
Kada kazes svi, na koga se to odnosi? Samo na tebe? Jer ja mislim da je Muhamed bio prvo registrovani pedofil u istoriji, to sto se NVO za zastitu dece plase to da kazu njihov problem. Po svim danasnjim zakonima on je bio pedofil, dopalo se to tebi ili ne..
A kako nema Boga, tj Alaha nije mogao imati niciji blagoslov...
Ja mislim da Muha nije zveknuo Ajsu. To sto je ozenio sa 9 godina, takvih primera imas na stotine u istoriji i to nije znacilo da su odmah iste noci legali sa tom zenom u krevet...
Pa samo me zanima, jer se on hvali gde bi voleo da zivi, koga bi ozenio, kome bi sestru dao...I tako na svakoj njegovoj temi prica njegove zelje, fantazije i vlazne snove...
Naravno da bih ozenio devetegodisnju djevojcicu i gajio bih je do momenta kad zrene a to je kad napuni negdje 16 godina tada bih vodio ljubav s njom jer cuo sam da su sesnaestogodisnjakinje dobre u krevetu.