RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gde se na snimku vidi oružje kod demonstranata. Nigde, nemaju ga.

A policija puca iz automata po njima.

Dvostruki standardi, opet.:bye:

.ja ne znam da li su o ovom snimku komentarisali ovi shto su se vratili iz Libije ,tamo je sad zima a ovde ljudi u kratkim rukavima ,pusti snimak Gadafijevog govora gde pricha sa shubarom na glavi ..........nisam 100 % siguran al mislim da su na ovaj snimak mislili ,zapazi kratke rukave .............:)

Trebalo je da stane ispred policijskog nišana i da snima.

Ima na hiljade snimaka a ja sam mozda na 2-3 video policiju...

Napises NLO iznad NS-a a snimas dve ribe kako se hvataju i kada te neko pita pa gde je NLO ti mu kazes pa nisam valjda lud to da snimam kada je ovo zabavnije...
Kada nesto napises i postavis kao dokaz logicno je da imas podatke tj, dokaze, nazalost novinarska etika je odavno prestala da postoji...

.ja ne znam da li su o ovom snimku komentarisali ovi shto su se vratili iz Libije ,tamo je sad zima a ovde ljudi u kratkim rukavima ,pusti snimak Gadafijevog govora gde pricha sa shubarom na glavi ..........nisam 100 % siguran al mislim da su na ovaj snimak mislili ,zapazi kratke rukave .............:)

Kolika je tempreatura zimi u pustinjskim delovima Libije, preko dana naravno?

Minus petnaest?:think:

Kolika je tempreatura zimi u pustinjskim delovima Libije, preko dana naravno?:think:

........ja sam ti samo napisao da ljudi Srbi koji su se vratili i gledali ovakve snimke na Al arabiji i Al dzaziri kazu da sad tamo niko ne nosi kratke rukave ,ne znam da li je ovaj snimak u pitanju al znam da su za nekoliko rekli da 100% nisu snimljeni u Libiji ,postavi snimak Gadafija u sred bela dana kad drzi govor em ima shubaru em svi oko njega su u jaknama ...........samo primecujem ........

20031220144120libyaleader203.jpg

........ja sam ti samo napisao da ljudi Srbi koji su se vratili i gledali ovakve snimke na Al arabiji i Al dzaziri kazu da sad tamo niko ne nosi kratke rukave ,ne znam da li je ovaj snimak u pitanju al znam da su za nekoliko rekli da 100% nisu snimljeni u Libiji ,postavi snimak Gadafija u sred bela dana kad drzi govor em ima shubaru em svi oko njega su u jaknama ...........samo primecujem ........

Gadafi je u Tripoliju, a ovde se verovatno radi u nekom gradu u pustinji.

U Libiji kao što možeš videti, ima gradova u sred pustinje.

583px-LibyaOMC.png

PS. Ako su ti svi snimci lažni, zašto svi pobegoše iz Libije kao miševi? Nezgodno
pitanje, a?:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back