RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili si izgubio notu dobrog ukusa ili si prevideo znacenje upotrebljenog epiteta. Nije ni cudo posto, kako vidim, pripadas onoj slepoj grupi korisnika. Od vas se ne moze cuti pristojna rec upucena sagovorniku niti pak argument "okontrer". Cemu onda koristi vasa diskusija?

Novi milunkin advokat...................drago mi je da smo se upoznali, imaces ti tu posla:mrgreen:

661pxlibyatopography.png

583px-LibyaOMC.png

Mapa Libije

Mingo, zasto ti ne odes u Libiju ili gde god vec, da pomognes svojoj braci, i oni su vama pomagali, red bi bio da im se oduzis? Ti nam ovde naprica, ja bih ovo, ja bih ono, umesto da kao pravi musliman odes i dignes se u vazduh

Dugujem Vam malo izvinjenje. U predjasnjem mom obracanju Vama oslovio sam Vas u muskom rodu. Sad sam primetio Vas pol. Izvinjavam se.

PS: Imate reputaciju za dizanje u vazduh. :hahaha:

Него?

Адвентиста?

Znao sam to i ranije a Donqihote je samo potvrdio moje sumnje.:)

Ma, on uopšte nije musliman. To sam provalio ranije kada je pravio greške u korišćenju ijekavice, pa je "ije" i "je" koristio tamo gde se ne koristi. A, danas sam i provalio o kome se tačno radi. To je jedan stari forumaš koji je zaista psihički bolesna osoba. Svakih nekoliko meseci on umisli da je neko drugi, i onda lupeta li lupeta. Šizofrenija, hbg...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back