RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, zato je i jasno zašto smo prošli onako kako smo prošli. Kada čovek vidi koliki broj njih podržava rušenje Gadafija na ovakav način, onda je jasno kakav su stav imali i po pitanju uništavanja naše države.
Рекла бих да ипак много мање људи подржава рушење Гадафија, јер он то рушење апсолутно - није заслужио.
(за разлику од Милошевића, који јесте био заслужио рушење, али то је и једина разлика у читавој овој харанги, да не идем даље у ту тему, није јој овде место)

Али, да има наивних и данас, има. Ипак, све ми се чини да већина од тих који подржавају рушење Гадафија ради то свесно, из интереса, и по задатку.

И ти постајеш један од оних који истину тумачи као ароганцију.

Па да, јесте ароганција, онима који је искривљују, па се љуте кад им је предочаваш.

Какво признавање...

Није о томе уопште реч, то је још и најмање.

Значи, опет, заобилазиш суштину.

Још се увек питам, да ли намерно, или си заиста толико наиван...

U tvojim postovima nema ničega, sem umišljenosti i arogancije.

Nikakve istine tu nema.

Ne slažem se sa tobom i zabole me šta misliš o tome.

Otišla si na "ignore".:bye:

mingo je obicna ubleha sa zadatkom da ocrni Islam i muslimane. Mingo na ovom forumu to radi po instrukcijama orijentalista. Mingo je daleko od Islama, niti Islam ima ista od onoga sto prica mingovna ubleha.
MINGOVNAVI DZABE SE TRUDIS BOLJE IDI CISTI WC VISE CES ZARADITI, NEGO OVO STO PISES.
Podrska Gadafiju protiv predstavnika i podrzavaoca haosa i nereda.

U tvojim postovima nema ničega, sem umišljenosti i arogancije.

Nikakve istine tu nema, osim ismevanja različitog mišljenja.

Ne slažem se sa tobom i zabole me šta misliš o tome.

Otišla si na "ignore".:bye:
Брига ме.

Али овим је коначно доказано да је Народни Трибун само најобичнији провокатор, те је и мени драго, један мање да се на њега губи време.
:kafa:

O tome je trebalo da razmišlja veliki Imam, pre nego što je naredio da se puca po
demonstrantima.

Ne znam da li si kadra da shvatiš, da je tim potezom samo navukao prezir većine
Libijaca na sebe.[/QUOTE]

Da li se to sve odigralo baš tako (možda i je ali kako si tako siguran). Seti se Račka, Markala, Dubrovačkih zapaljenih guma.

Ако треба да се бира између Гадафија с једне и Ал Каиде са Американцима на другој страни,алтернативе нема,за Гадафија сам.

Рекла бих да ипак много мање људи подржава рушење Гадафија, јер он то рушење апсолутно - није заслужио.
(за разлику од Милошевића, који јесте био заслужио рушење, али то је и једина разлика у читавој овој харанги, да не идем даље у ту тему, није јој овде место)

:kpozdrav::kpozdrav:

Da li se to sve odigralo baš tako (možda i je ali kako si tako siguran). Seti se Račka, Markala, Dubrovačkih zapaljenih guma.

Slušao sam ceo govor velikog Imama Afrike.

Toliko gadosti, bolesnih pretnji i gluposti zaista nisam imao prilike da čujem, do tada,
naravno.:)

Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali to ovi što podržavaju JEDNOUMLJE
jednostavno ne mogu da shvate.

Izvini to mi je bila uzrecica jer kad nesto zelim kazati vazno i da nekoga ubjedim onda ga nazovem "budalo jedno to je tako i tako".Inace nisam mislio stvarno da si budala.

Neces moci ni sestru da ubedis da se uda za crnca muslimana, kako mzozes nekog da ubedis u nesto tako sto ces ga nazvati budalom? Nemas ni gram argumenata za tvoje stavove niti ces ih ikada i imati. Nego, kada ides da rusis Piramide? Toliko toga si najavio da ces da uradis a nista od toga nisi uradio....

mingo je obicna ubleha sa zadatkom da ocrni Islam i muslimane. Mingo na ovom forumu to radi po instrukcijama orijentalista. Mingo je daleko od Islama, niti Islam ima ista od onoga sto prica mingovna ubleha.
MINGOVNAVI DZABE SE TRUDIS BOLJE IDI CISTI WC VISE CES ZARADITI, NEGO OVO STO PISES.

Da ti ne bjese krojac u jednoj fabrici u Novom Pazaru?Mislim da si ti krojac a da si ranije radio na dvojglavku.Bez ozbira na sve to ipak i ti imas pravo da se bavis politikom jer razumijem da imas svoje traume i iluzije jer mislis da si neki frajer ako nekoga nabjedjujes da je placenik ili nesto slicno.Ali ipak bih rekao lijepo kad su poceli krojaci nam voditi politiku jer daleko cemo stici.Ja bih ti preporucio najprije da se opredijelis krojenju jer to ti mislim bolje ide.Ili bih rekao da si ti jedan hajvan pa ne znas nista.

Ако буде војне интервенције, то ће показати заправо дубоки пораз агресора.

Гадафи побеђује, како год окренеш.
:cool:

bojim se milunka da će ipak biti.....pogledaj samo kako mediji spremaju teren......svi govore o mirnim demonstrantima koji vode teške borbe sa gadafijinom vojskom.....ne bi voleo nikom a najmanje gadafiju ali videćemo.....

Ma, on uopšte nije musliman. To sam provalio ranije kada je pravio greške u korišćenju ijekavice, pa je "ije" i "je" koristio tamo gde se ne koristi. A, danas sam i provalio o kome se tačno radi. To je jedan stari forumaš koji je zaista psihički bolesna osoba. Svakih nekoliko meseci on umisli da je neko drugi, i onda lupeta li lupeta. Šizofrenija, hbg...

Neces moci ni sestru da ubedis da se uda za crnca muslimana, kako mzozes nekog da ubedis u nesto tako sto ces ga nazvati budalom? Nemas ni gram argumenata za tvoje stavove niti ces ih ikada i imati. Nego, kada ides da rusis Piramide? Toliko toga si najavio da ces da uradis a nista od toga nisi uradio....

Kao sto mozete vidjeti Libija je jedna slatka drzava i mi muslimani je volimo i zelimo da ona postane islamskom drzavom.Gadhafi je jedan zlotvor i on je pocinio zlocin protiv covjecnosti tako da on zasluzuje da bude likvidiran.Inace sto se tice piramida, one mogu ostati jer ako donose novac onda neka i ostanu jer sigurno muslimanima nista ne znacu piramide.Inace vidjecet kad se osnuje novi Egipat i kad se zavrsu izbori onda cemo vidjeti kakav ce to drzava biti jer vjerujem da ce biti bolja nego ranije i bitce vise Islamskija nego prije tako da jedva cekam da se to desi i sa Libijom kako bih mogao u svakoj Islamskoj drzavi da odem gdje ce imati Serijata i lijepih Dzamija i munara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back