#CNN's Mathew Price reports he spoke to #Said #Ghadaffi outside the Rixos just now, in person! #Tripoli #Libya ....од пре 5 мин
Новинар ЦНН који се јавља из Риксона !!!
Prevedi!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
#CNN's Mathew Price reports he spoke to #Said #Ghadaffi outside the Rixos just now, in person! #Tripoli #Libya ....од пре 5 мин
čitam šta pišete i nikome ništa ne verujem,mnogo ste bre brate konfuzni,ja čekam vesti,kakv god ja je ishod ..ajde malo više informacija,treba da idem da spavam,sutra će biti 40 stepeni i idem sa ribom na adu da se kupamo i sunčamo,jedemo sladoled![]()
Имам ову ексклузивну фотографију где се Сајф појављује вечерас01.30 - Сломили смо кичму устанка, рекао Сејф ал Ислам у центру Триполија, дан пошто су устаници саопштили да су га заробили. Моамер Гадафи, наводно, такође у престоници.
suncas jedes, kupas a ostalo sa tom tvojom ribom mi treba da odradimo?
Ja nemam sta dodati osim ranije konstatacije : razvalio ih je Pukovnik kao kantu .
Ovo je najveca bruka jedne sile otkako su Crnogorci potukli Napoleona ...![]()
kako ćeš iz kanade,preko skajpa da hotišete?mojne da ti mala pokaze preko kamerice dude kakve ima na plaži skočićeš sa tornja![]()
gde si ti vido da se nudim?
spusti se na zemlju, ne hebem srpski trash ionako
opušteno,nemoj da se nerviraš..nudio si se ali ako imaš problema sa ribama,iskuliraj![]()
Dok se ti suncas na Adi nego gine u Libiji, momce.To nije dobro.