RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obicno svaki normalan kralj,car,ali i obican vernik ide u neku crkvu, a nema svoje privatne crkve po dvorcevima. Nije to imao ni Luj XIV.

Kako je Chavez pripadnik Gadafija,verovatno ni sa ne umes da objasnis.

A za kraj: pa sto nisu poleteli ti avioni?

1. И молитвени доручак се организује у Јавној Кући званичној резиденцији свих америчких редседника, а не у тамо некој катедрали :cool:

2.Текст је у потпуности прекопиран са сајта ''Гласа Русије'' тако је тамо преведен само што то твој пилећи мозак никако да схвати.:cool:

3. Пуковник је вероватно хтео да остане до краја у земљи коју воли, за тебе и твоје истомишљенике то је апсолутно несхватљиво :cool:

E ***** ih usta glupa da ih *****, bas cu sad da vidim dal ce Libijci moci da studiraju i putuju po svetu o trosku drzave i dal ce sve biti besplatno :S

Kad to nisu umeli adekvatno da cene i da brane sad lepo nek jedu korenje i nek prose po ulici.

Inace Gadafiju bi bilo sad najbolje da se skloni negde dok se situacija malo ne stisa i da se polako reorganizuje i krene u kontra-ofanzivu, zemlja jednostavno ne sme pasti u ruke okupatora i njihovih marioneta, uostalom ako treba nek organizuje i neke bombaske napade po gradovima u Americi i Evropi.

Pa ti nesto znas sto ja ne znam. U Srbiji nafta,ruda,pa jos i voda:))

A kome pripada ta srpska voda? Titu,Dacicu,Tadicu?

Od bakra se naparvio grad Bor,bolnice,stanovi za nekoliko desetina hiljada ljudi.
Od malina, Arilje, i ovo Sevojno nije bas da je unazadjeno.

Nego,kakve bre to veze sada ima veze sa Libijom i naftom?

Naravno da ima nafte u Srbiji. Ima sve sto ti treba.

Pitanje je bilo u vezi tvoje tvrdnje da Libijci ne treba da budu zahvalni Gadafiju i da to bogatstvo pripada njima. A pre Gadafija nisu videli ni zute banke od tog bogatstva, kao sto nece videti ni posle Gadafija.

E ***** ih usta glupa da ih *****, bas cu sad da vidim dal ce Libijci moci da studiraju i putuju po svetu o trosku drzave i dal ce sve biti besplatno :S

Kad to nisu umeli adekvatno da cene i da brane sad lepo nek jedu korenje i nek prose po ulici.

Inace Gadafiju bi bilo sad najbolje da se skloni negde dok se situacija malo ne stisa i da se polako reorganizuje i krene u kontra-ofanzivu, zemlja jednostavno ne sme pasti u ruke okupatora i njihovih marioneta, uostalom ako treba nek organizuje i neke bombaske napade po gradovima u Americi i Evropi.

Kako da ne sad će da dodju "medjunarodne snage" u Libiju da se pobrinu da poteče med i mleko ............ da li je moguće da još uvek neko ne shvata koje su zlo Ameri i njihovi "milosrdni andjeli"

Libija je konacno slobodna tako da je to jos jedna zemlja poslije Tunisa i Egipta koja oslobodjena diktatorskog jarma.Ono na sto se treba fokusirati je Sirija, kojoj se treba hitno pomoci.Sirijskom narodu se treba sto hitnije pomoci, kako se ne bi unistio revolucionarini duh Sirijskog naroda.Mislim da Sirijci mogu uzeti uzor u hrabrom Libijskom narodu, koji je uspio u svojoj zelji da unisti diktaturu.Ono sto je dobro u ovoj prilici je da NATO nije kopneno intervenirao u Libiji i da su sami Ustanici osvojili Libiju koja treba sada sto prije da se oporavi od rata.Inshallah ponovo ce Libija biti lijepa za svakoga i za sve turiste koji budu htjeli posjetiti tu zemlju.Mi Bosnjaci imamo puno Bosnjakinja koje su udate u Libiji i mislim da ce takvih brakova biti jos i da ce se Bosnjacka i Arapska krv i dalje mijesati.
Mislim da je ovo znacajan period za muslimane i za njihovu buducnost jer ovo vrijeme ima da se pamti u Islamskoj historiji.Ovi ljudi koji su izveli revoluciju u Tunisu, Egiptu i Libiji ce biti proglaseni Mudzahedinima a Inshallah to ce biti i sa Sirijskim narodom. Ovo je velika prekretnica za muslimane i za Islam tako da dolazi nova era za Islam koja ce biti obiljezena jednim blagostanjem.Mislim da bolji dani dolaze za Islam i smatram da je Islam u usponu.Ovo su sada neki novi Mudzahidi koje cemo voljeti i koje ce nase potomstvo rado spominjati.

Jedna poruka Libijskom narodu:uzivajte u plodovima demokracije!!

Čudno nisi postavio neku ilahiju ovde....

Naravno da ima nafte u Srbiji. Ima sve sto ti treba.

Pitanje je bilo u vezi tvoje tvrdnje da Libijci ne treba da budu zahvalni Gadafiju i da to bogatstvo pripada njima. A pre Gadafija nisu videli ni zute banke od tog bogatstva, kao sto nece videti ni posle Gadafija.

Pa nije to jecam da se sadi, To su prirodni resursi Libije i nemaju nikakve veze sa momentalnim dikatorima.

Evo može
image-D15C_4E52544E.jpg

Мислиш на ово:

http://4.***************/-NSoICzpJeuE/TlHynYKn0yI/AAAAAAAAAqw/eE_YyK8BH2I/s400/Dead+Man+in+bin+Laden+Compound.png

http://www.punditpress.com/2011/08/gaddafi-death-picture-obvious-fake.html

1. И молитвени доручак се организује у Јавној Кући званичној резиденцији свих америчких редседника, а не у тамо некој катедрали :cool:

2.Текст је у потпуности прекопиран са сајта ''Гласа Русије'' тако је тамо преведен само што то твој пилећи мозак никако да схвати.:cool:

3. Пуковник је вероватно хтео да остане до краја у земљи коју воли, за тебе и твоје истомишљенике то је апсолутно несхватљиво :cool:

Pa kopiram i ja tekstove ,ali kada vidim nekakvu ordinarnu glupost tipa "Chavez je pripadnik Gadafija",onda to izmenim,
cak i sa ovim pilecim mozgom imam filing za jezik,logiku.

I cega je sada Cavez pripadnik? To sam te samo i pitala?

Libija je jedna lijepa zemlja koja ocarava svojom Islamskom pojavom jer to je zemlja koja je rasla na Islamu.Libija je primila Islam i nije se odvajala od njega tako da sada imamo slucaj da se Islam ponovo vratio u okrilje Libije tako da ce Libija biti Islamska drzava ali nece biti formalno Islamskom drzavom jer ona ce imati prefiks demokratske drzave.Mislim da je mozda tako bolje jer ce Libija moci biti unutar svoje teritorije Islamskom i moci ce se graditi puno Dzamija i lijepih Munara tako da ce Libija biti kao Saudijska Arabija.Mi muslimani to zelimo i zelimo da Libija bude izrazito Sunnijskom drzavom koja ce voljeti Muhammmeda s.a.v.s. i njegove Ashabe.To je dokaz da je Islam u usponu i da ce Libija pobjediti kao i Islam.

Libija je jedna lijepa zemlja koja ocarava svojom Islamskom pojavom jer to je zemlja koja je rasla na Islamu.Libija je primila Islam i nije se odvajala od njega tako da sada imamo slucaj da se Islam ponovo vratio u okrilje Libije tako da ce Libija biti Islamska drzava ali nece biti formalno Islamskom drzavom jer ona ce imati prefiks demokratske drzave.Mislim da je mozda tako bolje jer ce Libija moci biti unutar svoje teritorije Islamskom i moci ce se graditi puno Dzamija i lijepih Munara tako da ce Libija biti kao Saudijska Arabija.Mi muslimani to zelimo i zelimo da Libija bude izrazito Sunnijskom drzavom koja ce voljeti Muhammmeda s.a.v.s. i njegove Ashabe.To je dokaz da je Islam u usponu i da ce Libija pobjediti kao i Islam.
Jeste, majku mu, pobediće islam uz pomoć SAD.

SAD će sada raditi na izgradnji džamija, munara i svega onoga što je od koristi američkom viđenju demokratije....

More, da si ti živ, zdrav i veseo. Popi malko kahve, udahni duboko, te počni polako da brojiš do nekih 10 miliona - da malko dođeš k sebi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back