RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krunski dokaz da je Osama bin laden zavrsio u moru:

BinLaden.preview.jpg

DOkaz da je Osama bio kod mene na dorucku .
2ezrzpe.jpg

U Egiptu je bolje otkako je otisao onaj Americko-Jevrejski dajguz Mubarak...
A ti si kao bio u Egiptnu pa znaš da je sada bolje? Sada, posle “revolucije”, zemlja je u potpunom haosu, privremene vlasti su odložile nove izbore na neodređeno vreme, dakle diktatura, a privreda je u pravoj blokadi. Policijske snage praktično ne postoje a nekada moćna vojska te zemlje uglavnom juri one koji misle drugačije od Vojnog saveta i njegovog zaštitnika Amerike.

A ti si kao bio u Egiptnu pa znaš da je sada bolje? Sada, posle “revolucije”, zemlja je u potpunom haosu, privremene vlasti su odložile nove izbore na neodređeno vreme, dakle diktatura, a privreda je u pravoj blokadi. Policijske snage praktično ne postoje a nekada moćna vojska te zemlje uglavnom juri one koji misle drugačije od Vojnog saveta i njegovog zaštitnika Amerike.

Zanimljivo je kako Srbi podrzavaju i Gadafija i Mubaraka...a razlika izmedju njih je u svjetlosnim godinama...

Pa kopiram i ja tekstove ,ali kada vidim nekakvu ordinarnu glupost tipa "Chavez je pripadnik Gadafija",onda to izmenim,
cak i sa ovim pilecim mozgom imam filing za jezik,logiku.

I cega je sada Cavez pripadnik? To sam te samo i pitala?

A da nemaš slučajno filing za osjećaj, treb`o bi mi jedan, valja mi i polovan, ne mora nov .

Пуковник Гадафи је школовао ,стипендирао свој народ .Изградио једну савремену државу у пустињи сада ће поново да буде колонија .Жао ми је искрено ми је жао Либиског народа који из слободе поново прелази у робље .Покој им души,управо су умрли

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back