- Poruka
- 128
U Egiptu je bolje otkako je otisao onaj Americko-Jevrejski dajguz Mubarak...
A ti li si iz Egipta pa znaš?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Egiptu je bolje otkako je otisao onaj Americko-Jevrejski dajguz Mubarak...
A ti li si iz Egipta pa znaš?![]()
Krunski dokaz da je Osama bin laden zavrsio u moru:
![]()
Nisam ali je Mubarak sve Egipcane naguzio mirom sa Amerikom i Izraelom.A ti li si iz Egipta pa znaš?![]()
Grofe, imaš problem sa probavom? Nemoj onda puno da jedeš.... pasulj...
DOkaz da je Osama bio kod mene na dorucku .
![]()
Nisam ali je Mubarak sve Egipcane naguzio mirom sa Amerikom i Izraelom.
DOkaz da je Osama bio kod mene na dorucku .
![]()
A ti si kao bio u Egiptnu pa znaš da je sada bolje? Sada, posle “revolucije”, zemlja je u potpunom haosu, privremene vlasti su odložile nove izbore na neodređeno vreme, dakle diktatura, a privreda je u pravoj blokadi. Policijske snage praktično ne postoje a nekada moćna vojska te zemlje uglavnom juri one koji misle drugačije od Vojnog saveta i njegovog zaštitnika Amerike.U Egiptu je bolje otkako je otisao onaj Americko-Jevrejski dajguz Mubarak...
zemlja je u potpunom haosu
Fejsbuk blokirаo strаnicu podrške Gаdаfiju
Fejsbuk je dаnаs blokirаo strаnicu grupe „Srpski nаrod u podršku Moаmerа Gаdаfijа” kojа broji 72.000 člаnovа:
http://sr-rs.facebook.com/pages/Support-for-Muammar-al-Gaddafi-from-the-people-of-Serbia/143360419060
Fejsbuk blokirаo strаnicu podrške Gаdаfiju
Fejsbuk je dаnаs blokirаo strаnicu grupe „Srpski nаrod u podršku Moаmerа Gаdаfijа” kojа broji 72.000 člаnovа:
http://sr-rs.facebook.com/pages/Support-for-Muammar-al-Gaddafi-from-the-people-of-Serbia/143360419060
Tačno!!!
A ko će Libiju smiriti da mi je znati!![]()
A ti si kao bio u Egiptnu pa znaš da je sada bolje? Sada, posle “revolucije”, zemlja je u potpunom haosu, privremene vlasti su odložile nove izbore na neodređeno vreme, dakle diktatura, a privreda je u pravoj blokadi. Policijske snage praktično ne postoje a nekada moćna vojska te zemlje uglavnom juri one koji misle drugačije od Vojnog saveta i njegovog zaštitnika Amerike.
Zanimljivo je kako Srbi podrzavaju i Gadafija i Mubaraka...a razlika izmedju njih je u svjetlosnim godinama...
Ne, ali poznajem nekoga ko živi. Uostalom ima toliko informacija na internetu da se može dosta toga saznati.Čekaj ti živiš tamo Luckywin
Pa kopiram i ja tekstove ,ali kada vidim nekakvu ordinarnu glupost tipa "Chavez je pripadnik Gadafija",onda to izmenim,
cak i sa ovim pilecim mozgom imam filing za jezik,logiku.
I cega je sada Cavez pripadnik? To sam te samo i pitala?