ОНИ су решили какав ће где исход бити.ОНИ су тренирали на бомбардовању Србије,и постављању својих марионета.ОНИ знају да у СВАКОЈ земљи,па и њиховим,има незадовољних будала и у
опозицији и позицији,којима могу у сваком моменту да манипулишу. Њима,ОНИМА,не одговарају режими где све тече нормално /добро/,па било да је диктатура у питању или демократија,јер
задовољан народ није ЊИМА у интересу,пошто благостање доноси минималан профит,а форсирање војне моћи,одн.премоћи,доноси пуно више ангажујући војну индустрију и људство,које да је
назапослено би им доносило пуно више главобоље,него профита.
Сценарио у Либији гледам овако: ...било вам је добро,али ћемо МИ мало да уздрмамо Гадафија,да га због вас бомбардујемо,али не уништимо,пошто нам одговара жариште,а та помоћ ће вас
коштати нафте,јер немате пара да НАМ платите НАШУ несебичну помоћ,а њему /Гадафију/смо поменули Хаг/подсетили га на С.М./,а кога ћемо довести на власт видећемо,успут се сетите у Србији
Ђинђића,који нас није послушао!
Успут то важи за све земље (Тунис,Јемен,Бахреин па и НАШЕ савезнике као С.Арбија и Катар)да буду добри и да НАС слушају,иначе такав сценарио можемо да поновимо и доведемо оне за које
МИ знамо да ће нам бити добри/послушни/!!!
Ако желите МИ можемо да вам организујемо демократске изборе,за чији исход МИ доносимо демократску одлуку, ЈЕРБО НАША ДЕМОКРАТИЈА НЕМА АЛТЕРНАТИВУ,а кандидати ће вам стићи
из егзила,где нису БЕСПЛАТНО школовани,код нас.
Ваше ће бити да организујете војску,која ће нам служити као топовско месо,да уништите СВО наоружање које НАМА може шкодити /као у Србији/,а за узврат,ми ћемо вама ПРОДАТИ,било за
нафту или новац,оно што нама не треба,а вама може користити за локалну употребу.
Из ваших ТВ програма ћете избацити све што асоцира на националну свест,док ћетев уместо тога добити програмску шему која обилује са програмима,серијама и ријалити шоуима са којима
народ мора да се суочава неизбежно.
Сад кад сам изнео своја размишљања,сложили се са тим или не,мени је за нијансу лакше.