- Poruka
- 913
Nije lepo da nas vredjas...
A lepo je da meni ovde neko govori da sam izdajnik, lopov i slično...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije lepo da nas vredjas...
За болдовано, сам ће га очин знати, ал' да лажеш чим зинеш стоји...A lepo je da meni ovde neko govori da sam izdajnik, lopov i slično...![]()
Ne verujem šta čitam.Šta se možeo očekivati od ogranničenih ljudi sem da istinu nazivaju američkom propagandom...
Mora da si ruski špijun?
Mora da te KGB plaća da rovariš ovde po Srbiji, kako bi se EU i NATO bavili Srbijom umesto Rusijom?
Istina je da u Libiji NATO bombarduje osiromasenim uranijumom civilne ciljeve ...
http://www.warandpeace.ru/ru/news/view/56715/
[/B]?
Katolik , kako opravdavas gadjanje civilnih ciljeva sa municijom koja sadrzi osiromaseni uranujum ???
Libyan Government troops still control Sirte
In Libya, Muammar Gaddafi’s home city of Sirte is still under government troops’ control.
A Reuters correspondent reports from Sirte that there is no sign that the city has been captured by rebels.
The latter claimed that they had captured the city earlier today.
The correspondent, whose travel to Sirte was organized by the Libyan government, said in a report that the city streets were full of police and the military, but that there was no military action on.
According to earlier reports, the rebels, inspired by the Western coalition’s operation against the Gaddafi regime, have captured the cities of Ajdabiyah, El Ukaila, Ras Lanuf, Ben Jawad and Marsa El Brega in the past 24 hours.
Gaddafi retakes parts of Misurata
The anti-Gaddafi rebels in Libya have acknowledged that government forces have recaptured parts of the western city of Misurata.
The campaign to enforce a no-fly zone over Libya is now conducted by NATO. Russia criticizes this operation for going beyond the United Nations mandate for it and for causing numerous casualties among Libyan civilians.
A lepo je da meni ovde neko govori da sam izdajnik, lopov i slično...![]()
Nema ovde D od demokratije, tako da je ova fora potpuno besmislena.
Opet lazete drugosrbijanci:
Ali imam najnoviju vest za vas:
Evo i Muharem da nesto mudro prozbori. U Srbiji nema demokratije i to je tacno.
A gde je ima?
U DSS-u. Birate predsednika stranke aklamacijom već skoro dve decenije. Pravi
primer demoNkratije.
Katolik , kako opravdavas gadjanje civilnih ciljeva sa municijom koja sadrzi osiromaseni uranujum ???
[/B]
Zasto mislim da katolicki klerofasista nikada nece odgovoriti na ovo prelako pitanje ?![]()
Aha , nikad nece dostici demokratski nivo DSa i postaviti minimum 10 kandidata za predsednika na izbornoj skupstini ...
Mrs sa foruma ...![]()
Mrs sa foruma
Što se tiče unutar-stranačke demokratije, nema neke velike razlike između DSS-a i
Tadićevog DS-a.
A to važi i za većinu drugih stranaka, uključujući LDP.
Svi su oni manje-više gadljivi na demokratiju.
Boro, jes uspeo da poljubiš Putina u dupe ili su ti nevaljalci iz njegovog obezbeđenja
uskratili to zadovoljstvo?![]()
pa ni kosovski ajvar nije strateski produkt pa ih ameri odcepise.
Jel si primetio da je toliko zbunjen napredovanjem demokrata u Libiji, da je počeo sam sebi da postavlja pitanja i da se vređa..![]()
Jel si primetio da je toliko zbunjen napredovanjem demokrata u Libiji, da je počeo sam sebi da postavlja pitanja i da se vređa..![]()
Libijske demokrate
![]()