RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet lazete drugosrbijanci:

Libyan Government troops still control Sirte

In Libya, Muammar Gaddafi’s home city of Sirte is still under government troops’ control.

A Reuters correspondent reports from Sirte that there is no sign that the city has been captured by rebels.

The latter claimed that they had captured the city earlier today.

The correspondent, whose travel to Sirte was organized by the Libyan government, said in a report that the city streets were full of police and the military, but that there was no military action on.

According to earlier reports, the rebels, inspired by the Western coalition’s operation against the Gaddafi regime, have captured the cities of Ajdabiyah, El Ukaila, Ras Lanuf, Ben Jawad and Marsa El Brega in the past 24 hours.

Ali imam najnoviju vest za vas:

Gaddafi retakes parts of Misurata

The anti-Gaddafi rebels in Libya have acknowledged that government forces have recaptured parts of the western city of Misurata.

The campaign to enforce a no-fly zone over Libya is now conducted by NATO. Russia criticizes this operation for going beyond the United Nations mandate for it and for causing numerous casualties among Libyan civilians.

196995_1955854539807_1346033973_2233204_1411460_n.jpg

Nema ovde D od demokratije, tako da je ova fora potpuno besmislena.

Opet lazete drugosrbijanci:

Ali imam najnoviju vest za vas:

.....zanimljivo ce biti ovih dana ,mislim da je Sirt vecinski priklonjen gadafiju pa ne vidim sad opravdanje zapada za bombardovanje radi zashtite civila ,plus vecinu nafte i terminala je u rukama pobunjenika ,zivo me interesuje da li ce nastaviti do tripolija sa nekoliko miliona stanovnika ili ce stati i reci ovo nam je dovoljno ......................bash neshto sam sinoc o tome razmishljao .................

Aha , nikad nece dostici demokratski nivo DSa i postaviti minimum 10 kandidata za predsednika na izbornoj skupstini ...:rotf:

Mrs sa foruma ... :manikir:

Što se tiče unutar-stranačke demokratije, nema neke velike razlike između DSS-a i
Tadićevog DS-a.

A to važi i za većinu drugih stranaka, uključujući LDP.

Svi su oni manje-više gadljivi na demokratiju.

Boro, jes uspeo da poljubiš Putina u dupe ili su ti nevaljalci iz njegovog obezbeđenja
uskratili to zadovoljstvo?:rotf:

Što se tiče unutar-stranačke demokratije, nema neke velike razlike između DSS-a i
Tadićevog DS-a.

A to važi i za većinu drugih stranaka, uključujući LDP.

Svi su oni manje-više gadljivi na demokratiju.

Boro, jes uspeo da poljubiš Putina u dupe ili su ti nevaljalci iz njegovog obezbeđenja
uskratili to zadovoljstvo?:rotf:

Jel si primetio da je toliko zbunjen napredovanjem demokrata u Libiji, da je počeo sam sebi da postavlja pitanja i da se vređa.. :hahaha1:

Ja sve necu da se mesam...ali citajuci istoriju, pogotovu 2.sv rat, naidjoh na cinjenicu da su se Romel i onaj Englez..Montgomeri?...tukli oko Tobruka npr..pa je svakih sedam dana dolazilo do promene ..... pustinja je to...treba nositi zalihe vode, benzina, hrane...pa treba drzati grad utvrdjenim, bez hrane...mnogo se rano slavi na zapadu.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back