RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E,pa sutra dan ce te ta ista tucena zena u lice pljunuti!To se meni desilo jednom,i lekciju sam naucila,te se vise ne mesam!

druga je stvar sto ljudi ne prijavljuju uglavnom takve stvari jer je kod nas(mislim na balkan) razvijen takav stav da o tome treba sutiti, kao ne tice te se, to su tudji problemi itd. to je mozda slicna situacija kao kad su protesti, pa svi govore treba ovo treba ono, a kad treba izaci na ulicu, kad recimo protestuju penzioneri neki mladic sjedi kuci ili prodje pokraj tog skupa i govori nije to moja stvar, bas me briga. ;)

21.00 - Америчка морнарица потврдила да су крстареће ракете погодиле циљеве у околини Мисрате и Триполија.
20.28 - Прве снажне експлозије су се чуле у Триполију. Американци са подморница лансирали ракете "томахавк".

Русија изразила жаљење због војне интервенције у Либији. Уго Чавез истиче да је циљ интервенције либијска нафта. Гадафи изгубио легитимитет, тврди Хилари Клинтон.

Русија је изразила жаљење због војне интервенције против Либије и апеловала на што скорији прекид ватре. У Либији је потребно да се што пре заустави проливање крви и да Либијци започну дијалог, наводи се у сапштењу руског Министарства иностраних послова.

Раша Тудеј јавља да је америчка морнарица почела дејство крстарећим ракетама по циљевима у Либији, док Британија за сада пружа морнаричку подршку.

quote_icon.png
Оригинал поставио Serdar Scepan Radojevic
Videcete u ponedeljak, kad skokne cena nafte.:D

Boli me k... imam bicikl :D

:cepanje::cepanje::cepanje:...........:ok:

Rusko rukovodstvo me razocaralo nacisto,

znam da gledaju pre svega svoje interese ali bez obzira,

mnogo se lizu sa zapadom!!
Руси ће на конто скока цена нафте покупити неколико десетина милијарди $, а осим тога неутралност у СБ УН је била цена уласка у СТО, али ме чуди да су Кинези као директно заинтересовани и зависни од увоза нафте(око трећина ) тако лако продали свој интерес.

Mislim da se Libija mora osloboditi diktature i da mozete cuti da i sama Hilari Klinton je izjavila da Gadhafi vise nema legitimitet vladanja nad Libijom.To je dokaz da Gadhafi uludo zeli da ostane na vlast i rizikuje da mu na kraju sudi Libijski narod koji ga moze objesiti.Mislim da je Gadhafi trebao uciniti pametan potez i da se na vrijeme povuce iz Libije i da ostavi vlast nekom drugom a ne da se prioliva krv Libijska zbog jednog covjeka koji je vladao 42 godine.I sam Gadhafi sada zna da ne moze ostati na tom mjestu gdje je i da on mora da se makne sa mjesta predsjednika Libije tako da Libija ceka na slobodu i ceka na demokratske izbore gdje ce se izglasati novi demokratski predsjednik.Mada ja bih radije volio kad bi se vratio potomak Kralja Idrisa u Libiju i kad bi on ustanovio u Libiji Monarhiju.Inace podrzavam akciju Francuske kao i Amerike koja je spremna bombardirati Gadhafijeve polozaje koje omogucuju njegovo napredovanje ka Bengaziju.

Rusko rukovodstvo me razocaralo nacisto,

znam da gledaju pre svega svoje interese ali bez obzira,

mnogo se lizu sa zapadom!!

Русија је одавно изгубила статус светске суперсиле, тренутно је она само регионална суперсила чија сфера утицаја се углавном поклапа са границама СССР. Руска авијација и морнарица су прилично слабе, пре свега у смислу квантитета, тако да она нема могућност да пројектује силу далеко од својих граница. Руска снага је пре свега у тенковима, артиљерији и нуклеаркама а ништа од тога нису могли применити ни код нас 1999. ни сад у Либији. Једино што су погрешили је што нису гласали против резолуције 1973 и што нису Пуковнику продали оружје које му је требало.

Mislim da se Libija mora osloboditi diktature i da mozete cuti da i sama Hilari Klinton je izjavila da Gadhafi vise nema legitimitet vladanja nad Libijom.To je dokaz da Gadhafi uludo zeli da ostane na vlast i rizikuje da mu na kraju sudi Libijski narod koji ga moze objesiti.Mislim da je Gadhafi trebao uciniti pametan potez i da se na vrijeme povuce iz Libije i da ostavi vlast nekom drugom a ne da se prioliva krv Libijska zbog jednog covjeka koji je vladao 42 godine.I sam Gadhafi sada zna da ne moze ostati na tom mjestu gdje je i da on mora da se makne sa mjesta predsjednika Libije tako da Libija ceka na slobodu i ceka na demokratske izbore gdje ce se izglasati novi demokratski predsjednik.Mada ja bih radije volio kad bi se vratio potomak Kralja Idrisa u Libiju i kad bi on ustanovio u Libiji Monarhiju.Inace podrzavam akciju Francuske kao i Amerike koja je spremna bombardirati Gadhafijeve polozaje koje omogucuju njegovo napredovanje ka Bengaziju.

Ako Hilari tako kaze, njoj se mora verovati...

Јел држиш у устима дебелу ,омашћену Американску ***** док причаш ове слатке реченице?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back