RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da odgovorim petku iz obrisane antiruske teme o pijanom Putinu...
Pa da, logično je da se okrivi Rusija kada te NATO tambura :lol:

Ajde petko, blago meni, požali se slobodno... Kako si nekad vikao "živeo Putin i svetska revolucija"... :rotf:

images

Mislim da moraju raditi tomahavci i da Gadhafijevu vojsku moraju gadjati tomahavcima kako bi se rasturila Gadhafijeva vojska.Mislim da ce biti svacega oko Libije i da se ustanici moraju pomeriti i poceti osvajati one zauzete gradove.Libija mora da postane zemljom u kojoj ce demokracija i Islam biti zajedno i zato nadam se da ce stranci i Francuska rasturiti Gadhafijevu vojsku.
Јеси ли проџарао усну шупљину масном американском ***** ?

Oh, pa vidim da tzv patriotska Srbija opet staje u stranu halavog diktatora i doživotnog vladara, a samo zato što je sa druge strane borbe u Libiji neka druga lujka? :lol:

Naravno da je svima jasno da je pukovnik vec 42 godine na vlasti i vreme je da sidje i neko drugi preuzme.

Ali dokle vise sa ovom zapadnom propagandom i lazima oko stanja u toj nezavisnoj drzavi,

neka oni sami izaberu svoj put a ne ovako da montiraju kao neku fejsbuk revoluciju,

i onda se umesaju i stanu na njihovu stranu a u ocima su im samo

Libijski naftni resursi a ne demokratija i ljudska prava.

Oh, pa vidim da tzv patriotska Srbija opet staje u stranu halavog diktatora i doživotnog vladara, a samo zato što je sa druge strane borbe u Libiji neka druga lujka? :lol:

tacno. :ok:
kakav gadafi i libijski narod, kakvi bakraci.
bas njih briga za gadafija, oni su stali na stranu gadafija samo zato sto gadafija bombarduju isti oni koji su bombardovali njih i zato sto ih mrze.
a da kojim slucajem rusija bombarduje libiju druga bi prica bila.
onda bi svi ovi koji podrzavaju gadafija govorili protiv njega i kako ga braca rusi trebaju skloniti. :mrgreen:

Pogrešno. Ono što si mogao da kažeš, a da ima smisla dalje pričati, je da Amerikanci, NATO, ko god bio, staju nasuprot samoproglašenim i semoproklamovanim doživotnim vlasnicima nekih zemalja. Opravdano bi bilo da opoziciju pomažu logistikom, tehnikom i tehnologijom, a ne da se direktno mešaju.

Ajde uzmi oruzje izadji na ulicu, i "protestvuj" sa oruzjem u ruci zahtevajuci smenu rezima, zavrsio bi i sam znas gde.!;)

SMRT NATO NACISTIMA!!!!!!!!!!!!

bas njih briga za gadafija, oni su stali na stranu gadafija samo zato sto gadafija bombarduju isti oni koji su bombardovali njih i zato sto ih mrze.
onda bi svi ovi koji podrzavaju gadafija govorili protiv njega i kako ga braca rusi trebaju skloniti. :mrgreen:
Tačno.

ПРЕДСТАВНИЦА ЗЛОЧИНАЧКЕ АМЕРИКЕ, ХИЛАРИ КЛИНТОН, ТРАЖИ ОД ГАДАФИЈА ДА ПОВУЧЕ ВОЈСКУ ИЗ ИСТОЧНОГ ДЕЛА ЛИБИЈЕ.
Па Америка своју војску трпа на туђим територијама а тражи да Либија повуче своју војску из Либије.
Јасно је да Хилари Клинтон као представник злочиначко-пљачкашке империјално - фашистичке Америке тражи да Гадафи повуче војску са своје територије ДА БИ АМЕРИКА ОТЦЕПИЛА ДЕО ЛИБИЈЕ КАО ШТО ЈЕ ОТЦЕПИЛА КОСОВО И МЕТОХИЈУ ОД СРБИЈЕ КАДА СЕ СРПСКА ВОЈСКА ПОВУКЛА СА ТЕ ТЕРИТОРИЈЕ.
Ти „побуњеници“ су убачене војне групе из Америке и НАТО-а, добро наоружане. Откуда тим „побуњеницима“ ракете „стингер“ за обарање авиона??? Хилари забрањује народу Либије да брани своју државу. Све то покрива таламбасима ЛАЖИ о „ширењу демократије“ и „заштити људских права“. Наравно, да Гадафи и Либија не треба да слушају агресора Америку. Мораће Америка да поломи зубе и да се суочи са истином да не може више освајати делове Планете и у ништавати народе а да не истрпи последице.

У свакој држави, у сваком народу могу се наћи групе јадника које ће прихватити „понуду“ агресора за „слободом“ (у САМОЈ УСА то не би биле групе, него десетине милона становника) . Зато је ту држава да свим средствима спречи те групе да помажу агресију.
СМРТ АМЕРИЧКОМ ФАШИЗМУ – СЛОБОДА ЛИБИЈСКОМ НАРОДУ !

Mislim da moraju raditi tomahavci i da Gadhafijevu vojsku moraju gadjati tomahavcima kako bi se rasturila Gadhafijeva vojska.Mislim da ce biti svacega oko Libije i da se ustanici moraju pomeriti i poceti osvajati one zauzete gradove.Libija mora da postane zemljom u kojoj ce demokracija i Islam biti zajedno i zato nadam se da ce stranci i Francuska rasturiti Gadhafijevu vojsku.

:hahaha: Lojavko, tomahavcima mogu da se gadjaju samo fiksne mete, znaci one mete sto se ne pomeraju, recimo zgrade, ne i tenkvoi i pesadija.
I naravno da stranci i Francuska mogu da rasture Gadafijevu vojsku, al ce pri tom rasturiti i citav Bengazi i ko zna koliko civila ce zrtvovati... :( ali pretpostavljam da to tebe nije briga, ionako ce svi u Dzenen, svaki dobija stotinu devica... :hahaha: :hahaha:

:hahaha: Tomahavkom ne mozes da gadjas zivu silu i oklop, samo staticne mete, recimo zgrade sa civilima, bolnice, skole itd...

Pa sad... uzdrzanost Rusije u SB upucuje na to da i oni na neki nacin podrzavaju intervenciju. Samo ovi nasi patrioti to precutkuju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back