RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aaaaa... izgleda suprotno : POBUNJENICI SU ZAROBILI SAS-ovce :)

Kažu da Britanska vlada vodi pregovore sa pobunjenicima da ih oslobode( i ne zakolju).

UK negotiating to free captured troops, Libya rebels say

Benghazi, Libya (CNN) -- Negotiations between senior British officials and senior opposition leaders in Libya were underway Sunday to secure the release of eight British special forces troops detained in eastern Libya by opposition forces, two sources close to the opposition told CNN.

In an interview with BBC, British Defense Secretary Liam Fox would not confirm that British troops were detained.

"We have a small British diplomatic team in Benghazi," Fox said. "We are in touch with them. I can't say more."

He refused to elaborate when questioned repeatedly by the BBC's Andrew Marr about the reported capture of the British troops.

The Sunday Times of London reported that the unit of "up to eight men" was being held after "a secret mission to put British diplomats in touch with leading opponents of Moammar Gadhafi ended in humiliation."

British Prime Minister David Cameron said last week his government wanted to contact the opposition to find out who they were and what they wanted.

The newspaper cites unnamed "Libyan sources."

....eeeeeeeeee pa ovde hebe lud zbunjenog ,nit se zna ko su "pobunjenici " nit koje teritorije ko drzi ,ovo kao da se deshava na marsu ,a ovamo sateliti kurrci palci ................bem ti 21 vek ...........

A sto bi pobunjenici,hteli da koknu sasovce i tog diplomatu,to je jednostavno nemoguce,jer ovi njima pomazu,osim ako pozadina pomoci nije malko drugojacija.

.bit ce ono "......vi nama toliko i toliko naoruzanja a mi vama zive drugare.."............................................nego sad je nagradno pitanje kako slabo naoruzani i neobucheni jadni pobunjenici da zarobe najobuchenije ,najspremnije vojnike britanije .........................lud zbunjenog ..................:dash::dash:

.bit ce ono "......vi nama toliko i toliko naoruzanja a mi vama zive drugare.."............................................nego sad je nagradno pitanje kako slabo naoruzani i neobucheni jadni pobunjenici da zarobe najobuchenije ,najspremnije vojnike britanije .........................lud zbunjenog ..................:dash::dash:

Каже "наш" министар Шутко да треба да учимо од таквих најспремнијих!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Dakle, opozicioni borci hapse Engleze i čuvaju teritorijalni suverenitet Libije.:super::klap:

Dok u isto vreme ruse teritorijalni integritet Amerike .. :rotf::rotf::rotf:

Перед зданием Конгресса (парламента) США в столице штата Техас Остине прошла демонстрация с требованием независимости штата. Причиной этого собравшиеся в первую очередь называли растущий национальный долг США, передает Associated Press.

Организатором акции выступила организация "Республика Техас". При этом сообщается, что в акции принимали участие и республиканцы, и демократы.

Члены "Республики Техас" считают, что в 1845 эта территория была незаконно аннексирована Вашингтоном и в настоящее время находится под его оккупацией. Участники движения сформировали собственные правительство, судебную систему и правоохранительные органы.

Переизбранный в 2010г. на второй срок губернатор штата Рик Перри еще весной 2004г. давал понять, что не исключает выход Техаса из состава США.
http://top.rbc.ru/society/06/03/2011/554657.shtml

Texas_State_History_Museum.jpg

FREEDOM FOR TEXAS !!!! :hej:

TACKU NA PLJACKU !!! :rtfm:

TEKSAS RADI , VASINGTON SE GRADI !!

TEKSASKA LISNICA U TEKSASKOM DZEPU , TEKSASKA PUSKA NA TEKSASKOM RAMENU !!

LONG LIVE INDEPENDENT STATE TEXAS !!! :klap:

TEKSASKI FREEDOM FIGHTERSI TREBAJU UPASTI U KASARNE - NEMA SLOBODE BEZ KRVI !! :bye:

ZIVEO CAK NORIS ! :eek:

TEKSASKA ZASTAVA NA IST RIVERU !!! :maramica:

Libija je jedna zemlja koja zeli biti slobodna i koja je lijepa da ljepse nema jer ona je jedina Libija.Libija ima lijepe gradove i ima dobre muslimane koji se klanjaju Allahu i Libija ima lijep Tripoli koji treba biti osvojen od Libijskog naroda koji zarko zeli da skine Gadhafija sa vlasti.Na primjer meni se najvise dopada Sabha i u njoj bih zivio a najvise mi se dopada da piknikujem u Libijskoj pustinji jer Libijska pustinja je nesto sto je izuzetno dobro i Libijska pustinja stvara ljudima takvu energiju da su ljudi radostni kad prespavaju u pustinji.Libija zato treba se izboriti za svoju demokraciju i slobodu iu jer Libija drugacija ne moze biti sem slobodna i demokratska jer Libija treba imati izabran Islam od strane naroda.

Libija je jedna zemlja koja zeli biti slobodna i koja je lijepa da ljepse nema jer ona je jedina Libija.Libija ima lijepe gradove i ima dobre muslimane koji se klanjaju Allahu i Libija ima lijep Tripoli koji treba biti osvojen od Libijskog naroda koji zarko zeli da skine Gadhafija sa vlasti.Na primjer meni se najvise dopada Sabha i u njoj bih zivio a najvise mi se dopada da piknikujem u Libijskoj pustinji jer Libijska pustinja je nesto sto je izuzetno dobro i Libijska pustinja stvara ljudima takvu energiju da su ljudi radostni kad prespavaju u pustinji.Libija zato treba se izboriti za svoju demokraciju i slobodu iu jer Libija drugacija ne moze biti sem slobodna i demokratska jer Libija treba imati izabran Islam od strane naroda.

Тебе треба оставити у либијској пустињи све док ти не дође из дупета у главу.

.oooooo Milorade kako mangulice napreduju ,jedu li samo kukuruz ili i koncentrat .....................

Zaista volio bih prenociti u pustinji i da imam jedan sator u kojem bih mogao spavat i da imam pored sebe Kamilu.Inace klanjao bgih u sred pustinje i bio bih zadovoljan sto sam sam i sto uzivam u prirodi kakve nema nigdje.Libijska pustinja je jedna najljepsa pustinja koja se prostire u istocnom dijeli Libije i zahvata dio Egipta i Sudana i to je jedna pustinja u kojoj zive Beduini i koji zive pustinjskim zivotom.Inace meni je dovoljno uzeti sa sobom cilim i da klanjam u sred pustinje i da budem zadovoljan Islamom.Libija je zato lijepa drzava i ona ima lijepe gradove tako da se moze uzivati i u gradovima koji imaju puno palmi i koje su prepune zelenila.Inace Libi9ja ima more i to se moze iskoristiti za turizam u Libiji jer Libija pored naftnog bogatstva moze razviti i Turizam narocito kad se oslobodi Libija Gadhafijevog rezima.

mingo os pirotski da ti prodam za klanjanje,kad vec radis to da radis kvalitetno,jel,pa i Alah kad te pogleda pa kaze vid na kom mi se cilimu klanja ima dzenet da dobijes odma,nije mnogo 2000 funti,al kvalitet

Dok u isto vreme ruse teritorijalni integritet Amerike .. :rotf::rotf::rotf:

Перед зданием Конгресса (парламента) США в столице штата Техас Остине прошла демонстрация с требованием независимости штата. Причиной этого собравшиеся в первую очередь называли растущий национальный долг США, передает Associated Press.

Организатором акции выступила организация "Республика Техас". При этом сообщается, что в акции принимали участие и республиканцы, и демократы.

Члены "Республики Техас" считают, что в 1845 эта территория была незаконно аннексирована Вашингтоном и в настоящее время находится под его оккупацией. Участники движения сформировали собственные правительство, судебную систему и правоохранительные органы.

Переизбранный в 2010г. на второй срок губернатор штата Рик Перри еще весной 2004г. давал понять, что не исключает выход Техаса из состава США.
http://top.rbc.ru/society/06/03/2011/554657.shtml

Texas_State_History_Museum.jpg

FREEDOM FOR TEXAS !!!! :hej:

TACKU NA PLJACKU !!! :rtfm:

TEKSAS RADI , VASINGTON SE GRADI !!

TEKSASKA LISNICA U TEKSASKOM DZEPU , TEKSASKA PUSKA NA TEKSASKOM RAMENU !!

LONG LIVE INDEPENDENT STATE TEXAS !!! :klap:

TEKSASKI FREEDOM FIGHTERSI TREBAJU UPASTI U KASARNE - NEMA SLOBODE BEZ KRVI !! :bye:

ZIVEO CAK NORIS ! :eek:

TEKSASKA ZASTAVA NA IST RIVERU !!! :maramica:

Texas_fl.gif

SLEDECA ZASTAVA ISPRED ZGRADE UN !!!

SUPPORT FOR TEXAS PEOPLE FROM SERBIA !!!

TEKSAS JE JEDNA SLATKA ZEMLJA I TAMO ZIVI SLOBODOLJUBIV I SLADAK NAROD!!

661pxlibyatopography.png

583px-LibyaOMC.png

Mapa Libije

Libija je jedna lijepa drzava koja ima sve sto je potrijebno covjeku i muslimani u Libiji zive dobro i slatko i vole svoju drzavu.Libija moze biti jos razvijenija kad se oslobodi diktature i mislim da ce Libija postati tada jos ljepsa i da ce imati puno lijepuih gradova i Dzamija od kouje ce odzvanjati Ezani.Inace ovdje na mapi mozete vidjeti kako je Libija ravna i kako je to slatka zemlja koja svima dauje obilatost i ljepotu i mislim da vsako ko pozeli da zivi u Libiji moze biti zadovoljan je Libija ce pruziti svakom pojedincu ljepotu i svoju char.LKibija je jedna slatka zemlja i to je jedna zemlja koja je nekada bila pod Osmanskom vlascu i bila je dio Turske carevine tako da je to drzava koja je lijepa i koja ima puno lijepih gradova a jedan od tih gradova je Sabha u cnetralnom dijelu Libije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back