RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20110226_EUP505.jpg

08:51 Čavez: Neću da osudim Gadafija, nisam kukavica

Predsednik Venecuele Ugo Čaves izjavio je danas da ne osuđuje libijskog vođu Moamera el Gadafija i upozorio da SAD pripremaju invaziju na ovu severnoafričku zemlju kako bi prigrabile njene naftne rezerve. "Neću da ga osudim. Bio bih kukavica da osudim nekog ko mi je prijatelj", rekao je Čaves u govoru pred diplomcima državnih univerziteta koji je prenosila televizija. Prema njegovim rečima, "kampanja laži se širi u vezi sa Libijom", a iza kampanje za uklanjanje Gadafija stoje SAD. "Sjedinjene Države su već rekle da su spremne za invaziju Libije, zar ne vidite? I sve zemlje Evrope osuduju Libiju. Šta one hoće? Da se ogrebu. Nafta je ono što je njima važno", rekao je Čaves.

ugo se naoruzhao na vreme, kupio je od rusa neke migove i suhoje, a i rakete pvo je verovatno nabacio, boli ga *****, mozhe da se kurchi
a uz to medijski chvrsto pokriva svoju drzhavu, sad su tamo i slepci progledali, svima je jasno shta se u stvari deshava

Više desetina hiljada ljudi na protestu u Jemenu
Blic - Pre 45 minuta
SANA - Masovne demonstracije organizovane su danas u centru Sane, glavnog grada Jemena, na poziv opozicije koja traži odlazak jemenskog predsednika Alija Abdalaha Saleha sa vlasti.

Demonstranti su blokirali tri ulice koje vode ka Univerzitetu u Sani, gde se od 27. januara održavaju protesti. Za sada nema zvaničnih procena o broju okupljenih, a, prema izveštaju dopisnika agencije Frans-pres, na demonstracijama učestvuje više desetina hiljada ljudi.

Srna

Svima je jasno sta se ustvari desava,izgleda da su USA i NATO kao Germany sa operacijom barbarosa malo vise poranili.

Svima je jasno sta se ustvari desava,izgleda da su USA i NATO kao Germany sa operacijom barbarosa malo vise poranili.
Председник Јемена, Али Абдулах Салих је амерички човек, што још једном показује колико су промашене ваше теорије да су Американци изазивачи демонстрација.

ugo se naoruzhao na vreme, kupio je od rusa neke migove i suhoje, a i rakete pvo je verovatno nabacio, boli ga *****, mozhe da se kurchi
a uz to medijski chvrsto pokriva svoju drzhavu, sad su tamo i slepci progledali, svima je jasno shta se u stvari deshava
Čavez i sam neće dugo. Zato ga i pogađa što njegov kolega-diktator leti s vlasti

A zasto bi predali Kasmir Pakistanu,koji je razlog za to.

Jednostavno zato sto je Kashmir Pakistanska teritorija i ta teritorija treba pripasti Pakistanu.Inace ove osude su veoma preostre i mislim da ovi uhvaceni muslimani ne zasluzuju smrtnu kaznu ali zasluzuju kaznu zatvorom.Inace mora se neko zapitati zbog cega su muslimani Indije nezaodvoljni Indijom?Jednostavno zato sto Indija jos drzi pod okupacijom Kashmir i zeli da prkosi Pakistanu time sto ce uzurpirati zemljiste koje je Pakistansko.To se mora rijesiti i uskladiti odnosi izmedju Pakistana i Indije i dovesti do p[rijateljstva dvije zemlje tako0 sto ce Indija dobrovopljno predati Kashmir Pakistanu.Inace Indija je veoma lijepa drzava i Indijom su vladali Veliki Moguli koji su vladeali punih 600 godina i znatno utjecali na Hindusku kulturu time sto su Hindusi dosta toga prihvatili od Islama.

Libijski diktator je narcis koji živi u svojoj realnosti

BEOGRAD - Libijskom vođi Moameru el Gadafiju ni više od tri nedelje demonstracija protiv njegove vlasti nisu poljuljale uverenje da je u pravu i da će sačuvati funkciju lidera džamahirije, koju drži već 42 godine. "Libijski narod je spreman da se suprotstavi, libijski narod stoji uz mene u potpunosti", rekao je Gadafi u intervjuu za Televiziju "Pink", tvrdeći da su njegove snage opkolile manju grupu pobunjenika i bandita koje drogom snabdeva Al Kaida i da će taj problem biti svakako rešen. Uveren da sunarodnici i dalje od njega očekuju spas: Moamer el Gadafi

Psihoterapeut Zoran Milivojević kaže za "Blic" da se u Gadafijevom slučaju radi o visokom stepenu narcisoidnosti koji je karakterističan za tirane, kao i da on ne uspeva da sagleda realnost.

http://vesti.krstarica.com/?rubrika=svet&naslov=Libijski+diktator+je+narcis+koji+zivi+u+svojoj+realnosti&lang=0&dan=01&mesec=03&godina=2011&sifra=f853b608f4f91d32351e717d9f73602b

Pukovniče izdrži.:mrgreen:

"SAD razmatra vojnu opciju u Libiji"
Zato što nema nikakvih protesta.
Do juče se tvrdilo da se bode borbe u predgrađima Tripolija i da po civilima dejstvuje libijska avijacija.
Ispade da su u pitanju obične američke laži, a da probleme prave samo islamski fanatični teroristi koji napadaju miran narod lojalan Gadafiju.

Ovo svakako pokazuje koliko su mediji odvojeni od stvarnosti.

Zato što nema nikakvih protesta.
Do juče se tvrdilo da se bode borbe u predgrađima Tripolija i da po civilima dejstvuje libijska avijacija.
Ispade da su u pitanju obične američke laži, a da probleme prave samo islamski fanatični teroristi koji napadaju miran narod lojalan Gadafiju.

Ovo svakako pokazuje koliko su mediji odvojeni od stvarnosti.

Psihoterapeut Zoran Milivojević kaže za "Blic" da se u Gadafijevom slučaju radi o visokom stepenu narcisoidnosti koji je karakterističan za tirane, kao i da on ne uspeva da sagleda realnost.
Može li ovaj psihoterapeut (uzgred, zanima me tačno šta je to, jer je taj naziv kolokvijan kao i nutricionista) da objasni zbog čega onda i Zoran Lilić, bivši predsednik SRJ, novinarska ekipa TV "Pink", trener libijske reprezentacije Branko Smiljanić i svi Srbi koji su došli iz Libije ili su još uvek tamo - tvrde isto što i Gadafi?
Svi oni su takođe ludi, imaju visok stepen narcisoidnosti i ne uspevaju da sagledaju realnost?

Kako to da su predgrađa Tripolija za koja CNN tvrdi da ih je Gadafi bombardovao potpuno netaknuta, da ljudi žive normalno, da ima hrane, vode, struje, da nema policijskog časa i da su otvorene čak i prodavnice obuće i odeće?

Svi ti ljudi ne uspevaju da sagledaju realnost, ali zato CNN to uspeva? :think:

Mislim da bi bilo bolje postaviti dijagnozu tom psihoterapetu - visokom stepenu narcisoidnosti koji je karakterističan za samozvane eksperte, koji ne uspevaju da sagledaju realnost.

Može li ovaj psihoterapeut (uzgred, zanima me tačno šta je to, jer je taj naziv kolokvijan kao i nutricionista) da objasni zbog čega onda i Zoran Lilić, bivši predsednik SRJ, novinarska ekipa TV "Pink", trener libijske reprezentacije Branko Smiljanić i svi Srbi koji su došli iz Libije ili su još uvek tamo - tvrde isto što i Gadafi?
Svi oni su takođe ludi, imaju visok stepen narcisoidnosti i ne uspevaju da sagledaju realnost?

Kako to da su predgrađa Tripolija za koja CNN tvrdi da ih je Gadafi bombardovao potpuno netaknuta, da ljudi žive normalno, da ima hrane, vode, struje, da nema policijskog časa i da su otvorene čak i prodavnice obuće i odeće?

Svi ti ljudi ne uspevaju da sagledaju realnost, ali zato CNN to uspeva? :think:

Mislim da bi bilo bolje postaviti dijagnozu tom psihoterapetu - visokom stepenu narcisoidnosti koji je karakterističan za samozvane eksperte, koji ne uspevaju da sagledaju realnost.

Jednostavno zato sto je Kashmir Pakistanska teritorija i ta teritorija treba pripasti Pakistanu.Inace ove osude su veoma preostre i mislim da ovi uhvaceni muslimani ne zasluzuju smrtnu kaznu ali zasluzuju kaznu zatvorom.Inace mora se neko zapitati zbog cega su muslimani Indije nezaodvoljni Indijom?Jednostavno zato sto Indija jos drzi pod okupacijom Kashmir i zeli da prkosi Pakistanu time sto ce uzurpirati zemljiste koje je Pakistansko.To se mora rijesiti i uskladiti odnosi izmedju Pakistana i Indije i dovesti do p[rijateljstva dvije zemlje tako0 sto ce Indija dobrovopljno predati Kashmir Pakistanu.Inace Indija je veoma lijepa drzava i Indijom su vladali Veliki Moguli koji su vladeali punih 600 godina i znatno utjecali na Hindusku kulturu time sto su Hindusi dosta toga prihvatili od Islama.
Prvo,ko kaze da je kasmir Pakistanski,nije li Solun Srpski na primer,daj dokaz da Pakistan nije oteo ranije Indiji Kasmir te ga ova povratila,apsolutna glupost medju muhamedancima,i u Indiji zive i u Pakistanu zive,a medjusobno ubijaju hinduse i sopstvene gradjane,jer mislis da svi muhamedanci treba da zive u jednoj drzavi,sto onda ne trazite deo |Nemacke,Francuske,Velike britanije ute tri zemlje ima vise muhamedanaca negu u pojedinim arapskim zemljama ali tamo izgleda ne smete da se bunitemcak su vam i francuzi zabranili da zenama stavljate feredze,dakle o kojoj vrsti ti demokracije pricas i o kojem saveznistvu zapada i muhamedanaca,civili pobijeni u Pakistanu od amerikanaca su kolateralna steta jel da a s druge strane tupis da vam je Amerika prijatelj,deder pojasni ti to malo vise ili ponovo da ti postavljam Kuran ne bi li naucio stogod o svojoj veri.

LONDON - O tome kolika je popularnost Moamera el Gadafija na Balkanu, te kako balkanski mediji prate cijelu situaciju u Libiji, osvrnuo se i ugledni list Ekonomist.

Naime, kako navodi Ekonomist, poznato je da su bivša Jugoslavija i Libija imale izuzetno dobre odnose, a Gadafi je posebno cijenio Tita. I dok je kasnije bio u dobrim odnosima sa Stipom Mesićem, Harisom Silajdžićem, Borisom Tadićem, Ekonomist navodi i jedan veoma neobičan susret Gadafija i nedavno izabrang kosovskog predsjednika Bedžeta Pacolija.

Naime, prošle godine Pacoli je bio u posjeti Libiji sa ciljem da Gadafija ubijedi da odustane od prosrpskog stanovištva i prizna Kosovo kao nezavisnu državu. Tokom posjete Pacoliju i saradnicima je rečeno da će ih Gadafi primiti u pustinji, gdje je postavljen njegov šator.

Međutim, po njihovom dolasku, desilo se nešto neobično, nezabilježeno u savremenoj diplomatiji. Naime, Gadafi je tada Pacoliju i saradnicima rekao da počnu da pjevaju i plešu. To je trajalo jedno vrijeme i već im je ponestajalo pjesama. Na kraju im se pukovnik Gadafi smilovao i rekao da mogu prestati, ali im je i dodao da nikada neće priznati Kosovo sve dok su njegovi lideri američke pudlice, koje plešu i zabavljuju druge svjetske lidere, poput marioneta. Osramoćeni kosovski zvaničnici pognute glave su napustili Libiju.

I kako covek da ga ne voli??? :rotf:

Hahaha.... dobra fora. Samo je pitanje, otkad to zvaničnik jedne države prima zvaničnika države čije postojanje ne priznaje? Dobar primer su Špacni koji se bukvalno prave da kosovski zvaničnici ne postoje.

Председник Јемена, Али Абдулах Салих је амерички човек, што још једном показује колико су промашене ваше теорије да су Американци изазивачи демонстрација.

Jok,baba ku...na je,pa ameri ga postavili a narodu se ne svidja,ko je tu izazvao proteste ameri ili narod,zamisli da ja tebi postavim reso na glavu i upalom ga da greje,ti neces protestvovati jel tako.

Ah, okupilo se ni pet hiljada ljudi na krajnjem istoku Libije u mirnom protestu zbog ko zna čega.
I to je "krvava revolucija" koju "režim guši avionskim bombama"?! :eek: :hahaha:

Da se podsetimo kako radi propaganda:
Priznao da je lagao da Irak ima biološko oružje

Dezerter Rafid Ahmed Alvan al Džanabi, koji je ubedio Belu kuću da Irak ima tajni program biološkog naoružanja, priznao je prvi put da je lagao, a potom, kako je rekao, šokiran posmatrao kako se ta informacija koristi za opravdanje invazije.

Al Džanabi, kome su nemački i američki obaveštajci dali pseudonim "Zakrivljena lopta" (Curveball), rekao je za "Gardijan" da je izmislio priče o kamionima sa bio-oružjem i tajnim fabrikama za njegovu proizvodnju, nameravajući da svrgne režim Sadama Huseina, od koga je pobegao iz Iraka 1995. godine.

"Možda sam bio u pravu, možda nisam", rekao je Al Džanabi: "Dali su mi ovu šansu. Dobio sam priliku da izmislim nešto i svrgnem režim. Ja i moji sinovi smo ponosni na to i ponosni smo što smo mi razlog što je Irak dobio margine demokratije".

Njegovo priznanje pojavilo se baš nakon osme godišnjice govora Kolina Pauela u Ujedinjenim nacijama, u kome se tadašnji američki državni sekretar uveliko oslonio na laži koje je Al Džanabi ispričao nemačkoj obaveštajnoj službi BND. Nedavno su, takođe, objavljeni memoari bivšeg ministra odbrane SAD Donalda Ramsfelda, u kojima priznaje da Irak nije imao oružje za masovno uništenje.

izvor:
Priznao da je lagao da Irak ima biološko oružje

jeste-rokn-o-sam-vam--72650.jpg

Čavez i sam neće dugo. Zato ga i pogađa što njegov kolega-diktator leti s vlasti

ne ide to po planu, nedje je zapelo, gadafi je izdrzhao udar, ovo se pretvorilo u opsadu libije, nije vishe samo opsada gadafija, samim tim on je vec na neki nachin ispunio zadatak, jasno je da to nije nikakva jasmin pustinjska revolucija vec najsurovija borba za resurse podivljalog liberalnog kapitalizma

Prvo,ko kaze da je kasmir Pakistanski,nije li Solun Srpski na primer,daj dokaz da Pakistan nije oteo ranije Indiji Kasmir te ga ova povratila,apsolutna glupost medju muhamedancima,i u Indiji zive i u Pakistanu zive,a medjusobno ubijaju hinduse i sopstvene gradjane,jer mislis da svi muhamedanci treba da zive u jednoj drzavi,sto onda ne trazite deo |Nemacke,Francuske,Velike britanije ute tri zemlje ima vise muhamedanaca negu u pojedinim arapskim zemljama ali tamo izgleda ne smete da se bunitemcak su vam i francuzi zabranili da zenama stavljate feredze,dakle o kojoj vrsti ti demokracije pricas i o kojem saveznistvu zapada i muhamedanaca,civili pobijeni u Pakistanu od amerikanaca su kolateralna steta jel da a s druge strane tupis da vam je Amerika prijatelj,deder pojasni ti to malo vise ili ponovo da ti postavljam Kuran ne bi li naucio stogod o svojoj veri.

Mislim da si rekao gomilu gluposti jer svi znamo da su se Pakistan i Indija ragracinili na osnovu vjeroispovjesti i da je stvoren islamski Pakistan.Po tom principu Kashmir je trebao pripasti Pakistanu jer u Kashmiru vecinom zive muslimani i zato nema govora o tome da je Kashmir |Pakistanski dio i da se treba pripijti Pakistanu kako bi se dovrsilo razgranicenje Hindusa i muslimana.Inace u Indiji postoji jedna Indijska provincija i kojoj zivfe muslimani i ta provicnija se zove Gudzarat i najveci gtrad je Ahmadabad.Inace njiko ne dovodi u pitanje Gudzarat koji je dio Indije ali Kashmir je bio uvijek dio Pakistana pa cak i u vrijeme Velikih Mogula.

"Mislim da Turci u Njemackoj treba da dobiju nezavisnost jer je turski dio nemacke njihova tatkovina i Turci nece imati mir na svojoj tatkovini dok ne dobiju nezavisnost. Inace je turski dio Njemacke jedan sladak dio, milina ga je gledati, a i dobre su prilike tamo da udomim sestru za nekog slatkog crnca."

eto, odgovorio sam umesto njega da ne mora da se muci da pise post :)

ali ***, pretece me :)

Mislim da si rekao gomilu gluposti jer svi znamo da su se Pakistan i Indija ragracinili na osnovu vjeroispovjesti i da je stvoren islamski Pakistan.Po tom principu Kashmir je trebao pripasti Pakistanu jer u Kashmiru vecinom zive muslimani i zato nema govora o tome da je Kashmir |Pakistanski dio i da se treba pripijti Pakistanu kako bi se dovrsilo razgranicenje Hindusa i muslimana.Inace u Indiji postoji jedna Indijska provincija i kojoj zivfe muslimani i ta provicnija se zove Gudzarat i najveci gtrad je Ahmadabad.Inace njiko ne dovodi u pitanje Gudzarat koji je dio Indije ali Kashmir je bio uvijek dio Pakistana pa cak i u vrijeme Velikih Mogula.

Al si odvalio,svaka ti cast,imas burek s krmetinom za ovu odvalu,razgranicili na ime veroispovesti,nisu oni to dobro odradili u celoj Indiji ima vise muhamedanaca nego na Kasmiru znaci |Indija treba maltene pola svoje teritorije da da pakistanu,u vreme velikih Mogula,pa i cas Dusan silni je osvojio Solun,sta sad da se koljemo s Grcima zbog toga,ustvari imas dva bureka s krmetinom,moram ti postaviti ajate iz |Kurana ne znas ti to dobro,a ni taoizam ni hinduizam sto ih spominjes.

I u Francuskoj muhamedanci treba da dobiju deo francuske teritorije i da imaju neovisnost,jer su vecina na toj teritoriji,jos od vremena velikih mogula zivjela je cuvena prorocica koja im je to rekla,pa sad imami tumace na koji nacin to da predstave svojim sunarodnicima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back