RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A otkud ti nesrećniče znaš šta hoće narod Libije?

Odjebi više sa propagiranjem džihada.:rtfm:

MRŠ BRE!:rtfm:
Лепо је што си и ти најзад понешто почео да схваташ.

Али, настави тако, и коначно укапирај, да ће рушењем Гадафија управо такви преузети Либију.

Vrlo je teško odavde proceniti šta se tačno dešava u Libiji.
Posle iskustva devedesetih svi dobro znamo ko i kako plasira informacije običnom narodu. Razgovarao sam sa čovjekom koji je dugo radio u Libiji i koji tvrdi da to naravno nije idealna država ali se ne može uporediti sa npr Egiptom u kome caruje siromaštvo i neverovatne klasne razlike.
Uprkos svim Gadafijevim manama verovatno je libijska nafta zapala za nečije oči.

Libijski narod kao prvo zeli slobodu i zeli da se gadhafi smijeni sa lvasti i poslije toga Libijski narod zeli islamsku demokraciju u kojoj ce se pitati narod i Mule i Hodze.Libija je jedna lijepa zemlja i ja je volim jer ona je muslimanska drzava i zato ja bez Libije kao islamske drzavfe ne bih mogao zivjeti jer Libija trebga da postane Islamskom drzavom kako bi bilo bolje svima i kako bi Libija imala pravi islamsku vlast i pravu islamsku drzavu.bas mi je milo sto su demonstranti u Tripoliju i sto je kraj Gadhafija vec blizu.Ali da ne zbaoravimo Fetvu koaja je izrecena da se gadhafi treba ubiti jer je skrivio Libijskom narodu.

Znaci spreman si da izvrsis harikiri? Pa sta cekas...
I mani nas te Fetve koji je izrekao Veliki strumf, koga boli kuurac za to!!! Bilo bi lepo kada bi gadafi ponudio neki simbolicnu nagradu od par miliona US $ da se likvidara taj tvoj Veliki Strumf...
Slava gadafiju i sva podrska!!!!

Vrlo je teško odavde proceniti šta se tačno dešava u Libiji.
Posle iskustva devedesetih svi dobro znamo ko i kako plasira informacije običnom narodu. Razgovarao sam sa čovjekom koji je dugo radio u Libiji i koji tvrdi da to naravno nije idealna država ali se ne može uporediti sa npr Egiptom u kome caruje siromaštvo i neverovatne klasne razlike.
Uprkos svim Gadafijevim manama verovatno je libijska nafta zapala za nečije oči.
Многи од нас управо то пишу и говоре, и овде, и иначе.

Ко иоле познаје стање у Либији, за ових 40ак година, и шта је Гадафи (упркос својим неким манама) учинио на њеном просперитету, претворивши је, већ ми је мука понављати, од камилохебне пустиње, до прве у Африци по стандарду државе, схвата да је ово сада што покушавају да га сруше једна врло зла и опасна ствар.

Не само за Либију саму, већ и далеко шире.

Blizu je da se likvidira Gadhafi koji je ucinio zlocin protiv covjecnosti i on ce biti likvidiran rukom svog naroda a to je da ce Libijac ispaliti metak u njega i da ce to biti jedan od ciljeva muslimana Libije.Inace mozes mu klicati koliko hoces Gadhafi je zavrsio svoje i on ce biti svrgnut sa vlasti i Libija ce postati Islamskom drzavom tako da ce se sirom Libije cuti Ezani i pravit ce se Dzamije u najvecem obimu.

Da, njegovoj vladavini verovatno se bliži kraj.
Isti ti "Talibani" koji ga zbace za desetak godina praviće mu likove od peska

Zato ti i kazem da ga prijavis i ne obracas paznju na njegove ispade besa i manjak argumenata...

Covek koji smatra da je sex sa osobom od 9god ok, koji bi prodao sestru muslimankom crncu, dozvolio da ga prebiju na mrtvo i sada dobija 300eura zbog toga.... ocigledno ima psihickoh problema ( sto je i sam priznao )... Prijavi ga, sakupice on jos prijava i oladice ga admini na par dana...

ne prijavljujem nikog iz principa...sam bijem svoje bitke...

800_ap_ghadafi_support_110226.jpg

Stalne demonstracije u Tripoliju u znak podrške Gadafiju.
Današnja slika.

Гадафи се показао као тврд орах, режисери ових сукоба сигурно нису очекивали да је Гадафи оволико жилав. Чини ми се да у наредних неколико дана можемо очекивати почетак НАТО интервенције.

Ma nemoj.Sada mi pominjes Europsku civilizaciju a ne kazes da je prva drzava postala u Mesopotamiji i Egiptu i da je nakon tih drzava dosla Grcka.Takvu demokraciju koju ti predstavljas je jedno drzavno uredjenje zasnovano na politeizmu jer Stara Grcka je imala svoju filozofiju i ona je imala neku utopiju o vladavini naroda i to je dobro uredjeno ali vi brkate stvari da se demokracija iz Stare Grcke potcinjavala bogu Zeusu i da je imala politeisticke elemente.Zato vi ne mozete shvatiti da u Zapadnoj Europskoj demokraciji je Ustav koji je pisao covjek nesto sa najvecim autoritetom koji se ne moze mijenjati i prema kome se ne treba ici u protiv.Znaci imao istu usporedbu da je najveci autoritet kod islamske demokracije Serijat koji je Allahov zakon i kome se stanovnici Islamske drzave trebaju pridrzavati.Znaci imamo istu stvar samo sto je Islamska demokracija puno bolja zato sto se potcinjava Bogu Allahu a Zapadna demokracija se potcinjava Ustavu zemlje.

Opet ti mešaš religiju i demokratiju. Kakav politeizam, kakvi bakrači?

A, vi sa Mezopotamijom imate veze koliko i sa Eskimima.

Лепо је што си и ти најзад понешто почео да схваташ.

Али, настави тако, и коначно укапирај, да ће рушењем Гадафија управо такви преузети Либију.

Da li si ti čula nekada za slobodu govora i različitog mišljenja?

Nije ti ovo Muamerova diktatura.:roll:

UKAPIRAJ ti (ako si u stanju uopšte) da svako ima pravo na svoje mišljenje, sviđalo
se to tebi ili ne.

да ће рушењем Гадафија управо такви преузети Либију.

O tome je trebalo da razmišlja veliki Imam, pre nego što je naredio da se puca po
demonstrantima.

Ne znam da li si kadra da shvatiš, da je tim potezom samo navukao prezir većine
Libijaca na sebe.

ja mislim da bi se doneo bilo kakav sud treba znati pravu istinu o desavanjima u libiji...posto se ne moze verovati najvecim i najpoznatijim TV kucama sveta---sami smo zrtve njihovih iskonstruisanih lazi...MISLIM DA AMBASADOR SRBIJE U LIBIJI TREBA DA OBAVESTI MINISTRA SPOLJNJIH POSLOVA SRBIJE A ON NACIJU....a ovo je neophodno zbog toga sto srbija nema pojma koliko gradjana srbije radi u libiji...jedine informacije za porodice tih ljudi bi mogle biti od MIP-a...

"Ambasador Libije u UN Muhamed Šalgam, koji je Gadafijev prijatelj iz detinjstva, i glavni državni tužilac Abdul Rahman al-Abar poslednji su u nizu libijskih zvaničnika koji se prekinuli veze sa režimom zbog nasilja nad demonstrantima.

Pre njih to su učinile i libijske delegacije u Arapskoj ligi i Ujedinjenim nacijama.

U međuvremenu, vlade stranih zemalja sprovode evakuaciju svojih državljana koji svedoče da je u toj severnoafričkoj zemlji bogatoj naftom nastao pakao kada je pre 12 dana izbila kriza.

Diplomate kažu da je do sada poginulo najmanje 2.000 ljudi, a zamenik libijskog ambasadora u UN Ibrahim Dabaši izjavio je da očekuje povećanje broja žrtava i upozorio da je Gadafi "psihički nestabilan" i da može ili da bude ubijen ili da izvrši samoubistvo."

Gadafija su počeli da se odriču i najbolji prijatelji.:think:

Da li si ti čula nekada za slobodu govora i različitog mišljenja?

Nije ti ovo Muamerova diktatura.:roll:

UKAPIRAJ ti (ako si u stanju uopšte) da svako ima pravo na svoje mišljenje, sviđalo
se to tebi ili ne.

O tome je trebalo da razmišlja veliki Imam, pre nego što je naredio da se puca po
demonstrantima.

Ne znam da li si kadra da shvatiš, da je tim potezom samo navukao prezir većine
Libijaca na sebe.
Ти само верглаш исту мантру.

А после овог твог поста заиста сумњам да се код тебе ради о истинском "сопственом мишљењу". Ти си унапред нарихтан против Гадафија, без обзира на све чињенице које ти се овде стално предочавају.

Пошто знам да глуп ниси, остаје ми, дакле, само онај други закључак.

Није ми јасно како људи не могу да примете ону исту матрицу која се примењивала над нама пре десет година. Зар је могуће да људи толико слабо памте?

Није ми јасно како људи не могу да примете ону исту матрицу која се примењивала над нама пре десет година. Зар је могуће да људи толико слабо памте?
И ја се то све време питам.

Тако је очигледно.

А кажем, поготово кад се поуздано зна право стање у Либији, од доласка Гадафија на власт до малтене пре неки дан.

Ти само верглаш исту мантру.

А после овог твог поста заиста сумњам да се код тебе ради о истинском "сопственом мишљењу". Ти си унапред нарихтан против Гадафија, без обзира на све чињенице које ти се овде стално предочавају.

Пошто знам да глуп ниси, остаје ми, дакле, само онај други закључак.

Tvoja arogancija i umišljenost su prešli granice dobrog ukusa.

PS. Koje činjenice? Da se svet vrti oko srpske guzice? Da veliki Imam nije priznao
Kosovo?

И ја се то све време питам.

Тако је очигледно.

А кажем, поготово кад се поуздано зна право стање у Либији, од доласка Гадафија на власт до малтене пре неки дан.

Pa, zato je i jasno zašto smo prošli onako kako smo prošli. Kada čovek vidi koliki broj njih podržava rušenje Gadafija na ovakav način, onda je jasno kakav su stav imali i po pitanju uništavanja naše države.

Tvoja arogancija i umišljenost su prešli granice dobrog ukusa.

PS. Koje činjenice? Da se svet vrti oko srpske guzice? Da veliki Imam nije priznao
Kosovo?
И ти постајеш један од оних који истину тумачи као ароганцију.

Па да, јесте ароганција, онима који је искривљују, па се љуте кад им је предочаваш.

Какво признавање...

Није о томе уопште реч, то је још и најмање.

Значи, опет, заобилазиш суштину.

Још се увек питам, да ли намерно, или си заиста толико наиван...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back