Grunf-Bg
Zainteresovan član
- Poruka
- 242
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imala je. I stara i nova koju sam otvorio.
A tebi sledi nagrada za bezobrazluk i drskost.
ne, vredja srbe..neko hoce da izjednachi dve totalno razlichite stvari i da nametne njegovo vidjenje stvari..stvarno bedno..![]()
Imala je. I stara i nova koju sam otvorio.
A tebi sledi nagrada za bezobrazluk i drskost.
bolje celog foruma , vidis da je ovde represija i teror prema svemu sto dise srpskiKatastrofalan, tendenciozan naslov. Predlazem bojkot ove teme.
nije stara tema imala bag,ovo je stara tema samo joj Jomini izmenio naslov
Ovo je kao sad nova tema?
Ovo nije tema koju je otvorio korisnik dnoqihote a kojoj si ti izmenio naslov?
Ma banuj slobodno, mislish da se ja plashim jednog takvog lika kao shto si ti na forumu ili u RL?
Spojene su dve teme, pogledaj naslove na porukama...Ovo je kao sad nova tema?
Ovo nije tema koju je otvorio korisnik dnoqihote a kojoj si ti izmenio naslov?
kako lazes! lepo je radila tema Počela gruzijska "Oluja" nad Osetijom ali zabagovala je i suzila se nakon toga je jomini otvorio o Oluja u Gruziji: ''Milosrdni Anđeo'' part II... i prebacio temu Počela gruzijska "Oluja" nad Osetijom u ovu sad temu Oluja u Gruziji: ''Milosrdni Anđeo'' part II...
![]()
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7225167&postcount=3695Ma taj vidi shta zeli.
I ja sam svedok da je stara tema imala bag, text se suzavao.
Koji je interes Gruzina da lazhu? Za broj oborenih aviona mi je jasno, kao i za broj poginulih Oseta, ali zashto lazhu da su Rusi na 25 km od Tbilsija?
Spojene su dve teme, pogledaj naslove na porukama...
Naravno, ima i toga, slažem se. Ali da bi se razlikovali od NATO akcije, trebali su da intervenišu samo na teritoriji J. Osetije.
Aman ljudi ostavite se vise kako se naziva tema.Dok vi zavrsite svadju stici ce rusi do mora
A koja je razlika? Konkretno?
Koji je interes Gruzina da lazhu? Za broj oborenih aviona mi je jasno, kao i za broj poginulih Oseta, ali zashto lazhu da su Rusi na 25 km od Tbilsija?