Rat u Gruziji

Možda sam ja isuviše glup, pa nisam shvatio, te molim te da mi objasniš zašto se pojavila potreba da se jedna od najuspešnijih tema, od kako sam ja na ovom forumu, morala preimenovati, odnosno spojiti sa identičnom temom, po svojoj sadržini, koju si ti pokrenuo.

Iako je već bilo zbog nečega to potrebno učiniti, zašto me nisi pitao koji naslov teme će da bude.

Ja javno, pred svim korisnicima, protestvujem protiv ovog naslova i ponavljam: ZAHTEVAM da se iz naslova briše Milosrdni Anđeo.

Tema je moja, a ja smatram da Rusi nisu zločinci kao NATO pakt.

Smanji dozivljaj, samo si bio najbrzi.
Ili se u znak protesta spali.:ok:

A šta ovi rade?

Ma ovo je frontalni sukob dve vojske...I Rusi ruse, ali biju i sa kopna i sa mora.....

Ponovo ti ponavljam nema nikakve paralele izmedju ta dva slucaja...
Paralela, bi bila da mi sada upadnemo na Kosovo, pobijemo neke vojnike KFOR-a, Amerikance, Britance, itd...i ovi krenu na nas isteraju nas sa Kosova, i predju na ostatak Srbije...mada nije ni to sasvim identicno, jer su ovo ipak sukobi nastali ka posledica raspada SSSR, kao oni u SFRJ...., i Rusi rokaju, ko sto smo mi rokali u Bosni...

Tacno je da su Amerikanci mirodjija u svakoj corbi, nekad je bio tu i SSSR, a sa su uglavnom samo Amerikanci

Možda sam ja isuviše glup, pa nisam shvatio, te molim te da mi objasniš zašto se pojavila potreba da se jedna od najuspešnijih tema, od kako sam ja na ovom forumu, morala preimenovati, odnosno spojiti sa identičnom temom, po svojoj sadržini, koju si ti pokrenuo.

Iako je već bilo zbog nečega to potrebno učiniti, zašto me nisi pitao koji naslov teme će da bude.

Ja javno, pred svim korisnicima, protestvujem protiv ovog naslova i ponavljam: ZAHTEVAM da se iz naslova briše Milosrdni Anđeo.

Tema je moja, a ja smatram da Rusi nisu zločinci kao NATO pakt.

podrzhavam..

Pa moralo je da bi Jomini mogao da nahrani svoj komplex.Prvo je otvorio novu temu istog naslova a ovu zatvorio,a onda se vickasto dosetio da je "slepi" sa ovom i kao fol to je promenilo naslov a ne on...da,da.

Ma ovo je frontalni sukob dve vojske...I Rusi ruse, ali biju i sa kopna i sa mora.....

Ponovo ti ponavljam nema nikakve paralele izmedju ta dva slucaja...
Paralela, bi bila da mi sada upadnemo na Kosovo, pobijemo neke vojnike KFOR-a, Amerikance, Britance, itd...i ovi krenu na nas isteraju nas sa Kosova, i predju na ostatak Srbije...mada nije ni to sasvim identicno, jer su ovo ipak sukobi nastali ka posledica raspada SSSR, kao oni u SFRJ...., i Rusi rokaju, ko sto smo mi rokali u Bosni...

Tacno je da su Amerikanci mirodjija u svakoj corbi, nekad je bio tu i SSSR, a sa su uglavnom samo Amerikanci
Stvarno misliš da su se Rusi umešali zbog par svojih vojnika? Ali ozbiljno te pitam?
Ili su videli priliku da i oni pokažu koliko su jaki i da nisu da se uzimaju kao neozbiljan igrač?

Stvarno misliš da su se Rusi umešali zbog par svojih vojnika? Ali ozbiljno te pitam?
Ili su videli priliku da i oni pokažu koliko su jaki i da nisu da se uzimaju kao neozbiljan igrač?

Za zemlju kalibra Rusije Gruzija je od vitalne vaznosti, kao i uticaj na nju....Tu su ugrozene njeni osnovni interesi na Kavkazu..Tu je blizu i Cecenija da znas, i Dagestan itd....

Prepustanje kompletne Gruzije Amerima, bi bilo kao da su dozvolili da im neko na granici instalra rakete, a oni cute i gledaju...

Oni se u geostrateskom smislu brane, vise pokazuju da nisu toliko sabi, nego da su mnogo jaki...

Ruska podrška Srbiji biće još veća

Dušan Reljić
11.08.2008
Ljudmila Cvetković

Kratkoročni odraz trenutne krize na Kavkazu može da se sastoji u tome da se pažnja EU presumeri sa područja bivše Jugoslavije na jug bivšeg Sovjetskog saveza, kaže za Radio Slobodna Evropa Dušan Reljić, iz Nemačkog instituta za međunarodne odnose i bezbednost u Berlinu.

http://
www.slobodnaevropa.org/Content/Article/1190210.html

:super::super::super::super:

Naslov i vest nemaju veze jedno sa drugim.:roll:

Za zemlju kalibra Rusije Gruzija je od vitalne vaznosti, kao i uticaj na nju....Tu su ugrozene njeni osnovni interesi na Kavkazu..Tu je blizu i Cecenija da znas, kao i Dagestan itd....

Prepustanje Gruzije Amerima, bi bilo kao da su dozvolili da im neko na granici instalra rakete, a oni cute i gledaju...

Oni se u geostrateskom smislu brane, vise pokazuju da nisu toliko sabi, nego da su mnogo jaki...
Naravno, ima i toga, slažem se. Ali da bi se razlikovali od NATO akcije, trebali su da intervenišu samo na teritoriji J. Osetije.

nije stara tema imala bag,ovo je stara tema samo joj Jomini izmenio naslov
ОК, мало сам се збунио.

Него... мене реч олуја у наслову асоцира на хрватску акцију Олуја на РСК и тамошње покоље над Србима. Админе, избаци реч "Олуја" и ово "Милосрдни анђео".

Back