Pa onda porazbijaš srpske snage NA Kosovu, a ne VAN Kosova...
Oni su gadjali najvise vojnu i civilnu (kako je rat odmicao sve vise i vise) infrastrukturu da bi nas prinudili da potpisemo sporazum...
Nikakve srpske snage nisu oni razbili ni na Kosovu, ni van njega, i vecina vojnika je poginula u borbama sa OVK...
Niti je NATO to i pokusao...On je racunao na to da nam rusi mostove, fabrike, puteve, pruge, pa cak da bombarduje i neka manja gradska naselja, pa da mi popustimo sto se na kraju ispostavilo tacno
Posle smo prihvatili onaj sporazum, da nam ne bi totalno srusili zemlju (pre svega mislim na infrastrukturu, a verujem da bi gorela i naselja sa civilima), i prihvatili smo mandat UN (mada iza tog mandata stoji NATO, sto samo potvrdjuje koliko je UN jadna kao organizacija), i nasa vojska i policija koordinisano povlacila sa KFOR-om,
kad je vec nastupilo primirije....
Gruzija je s druge strane prekrsila dogovor koji je imala sa Rusijom pobila njene mirovnjake, i ovi je vojno gaze (nema tu ni UN, ni misija ni nicega, Gruzija je jednostavno opalila samar Rusiji i ova je morala da reaguje)...Mi takve gluposti nikad nismo radili, mislim na vojsku VJ i rukovodstvo Srbije
,Upala je ruska vojska na teritoriju isterala ih iz J.Osetije, i sad koliko cujem krenula je dalje..