Rat u Gruziji

I s kojim pravom si sad menjao naslov teme drugog korisnika?

Mogao se bar konsultovati sa postavljačem teme, tj. sa mnom. Al' barem je sad mene potpisao.

Ja kao postavljač teme ZAHTEVAM da se ovo "Milosrdni Anđeo" briše iz naslova. Ne želim da neko ovde misli da ja rusku akciju protiv Sakašvilijevih koljača izjednačavam sa zločinačkim razaranjem naše zemlje.

Jomini,

Imaj bar malo obzira!

Mogao se bar konsultovati sa postavljačem teme, tj. sa mnom. Al' barem je sad mene potpisao.

Ja kao postavljač teme ZAHTEVAM da se ovo "Milosrdni Anđeo" briše iz naslova. Ne želim da neko ovde misli da ja rusku akciju protiv Sakašvilijevih koljača izjednačavam sa zločinačkim razaranjem naše zemlje.

Jomini,

Imaj bar malo obzira!

Zali se upravnom odboru.:hahaha::hahaha:

Jomini,

Imaj bar malo obzira!
Poslednji put: TEHNIČKA STVAR NAKON SPAJANJA TEMA! Ti si ostao potpisan kao autor PRVOG POSTA.
Može da se i sada promeni, naravno. Ali mogao sam i da ne spajam teme.

Само да поновим због ових демократа и ЛДП...

Целу операцију руских мировних снага, грађанска Србија доживљава као неизбежну демократизацију кавкаског региона. На Кавказу више нема места политици насиља, етничког чишћења, аутократије и безакоња. Руководство Грузије се мора суочити са својом прошлошћу, признати страховите злочине који су учињени у име грузинског народа. Као неопходан корак ка пуној интеграцији у демократске токове савременог света, грузијске власти би морале да остваре пуну сарадњу са будућим судом за ратне злочине почињене на Кавказу који ће се формирати у Минску.

У име грађанске Србије:

Хелсиншки одбор за људска права
Фонд за хуманитарно право
Иницијатива младих
Жене у црном
Београдски центар за људска права
Квирија
Грађанске иницијативе
Отпор

:-)

Само да поновим због ових лДС ЛДП...

Целу операцију руских мировних снага, грађанска Србија доживљава као неизбежну демократизацију кавкаског региона. На Кавказу више нема места политици насиља, етничког чишћења, аутократије и безакоња. Руководство Грузије се мора суочити са својом прошлошћу, признати страховите злочине који су учињени у име грузинског народа. Као неопходан корак ка пуној интеграцији у демократске токове савременог света, грузијске власти би морале да остваре пуну сарадњу са будућим судом за ратне злочине почињене на Кавказу који ће се формирати у Минску.

У име грађанске Србије:

Хелсиншки одбор за људска права
Фонд за хуманитарно право
Иницијатива младих
Жене у црном
Београдски центар за људска права
Квирија
Грађанске иницијативе
Отпор

:-)
A zashto si morao ponovo?:dash::dash::hahaha:

Pa onda porazbijaš srpske snage NA Kosovu, a ne VAN Kosova...:roll:

Oni su gadjali najvise vojnu i civilnu (kako je rat odmicao sve vise i vise) infrastrukturu da bi nas prinudili da potpisemo sporazum...

Nikakve srpske snage nisu oni razbili ni na Kosovu, ni van njega, i vecina vojnika je poginula u borbama sa OVK...Niti je NATO to i pokusao...On je racunao na to da nam rusi mostove, fabrike, puteve, pruge, pa cak da bombarduje i neka manja gradska naselja, pa da mi popustimo sto se na kraju ispostavilo tacno

Posle smo prihvatili onaj sporazum, da nam ne bi totalno srusili zemlju (pre svega mislim na infrastrukturu, a verujem da bi gorela i naselja sa civilima), i prihvatili smo mandat UN (mada iza tog mandata stoji NATO, sto samo potvrdjuje koliko je UN jadna kao organizacija), i nasa vojska i policija koordinisano povlacila sa KFOR-om, kad je vec nastupilo primirije....

Gruzija je s druge strane prekrsila dogovor koji je imala sa Rusijom pobila njene mirovnjake, i ovi je vojno gaze (nema tu ni UN, ni misija ni nicega, Gruzija je jednostavno opalila samar Rusiji i ova je morala da reaguje)...Mi takve gluposti nikad nismo radili, mislim na vojsku VJ i rukovodstvo Srbije
,Upala je ruska vojska na teritoriju isterala ih iz J.Osetije, i sad koliko cujem krenula je dalje..

Poslednja izmena:
Российские танки прорываются к столице Грузии

Посол Грузии в Азербайджане Николаз Натбиладзе сообщил журналистам, что бои идут в 25 км от Тбилиси, сообщает Интерфакс.

«Хочу вам сообщить, что грузинские правительственные войска оставили Гори, линия обороны проходит в городе Мцхета (25 км от столицы Грузии)», - заявил Николаз Натбиладзе журналистам поздно вечером в понедельник в Баку. Российская армия отчаянно сражается с террористическими формированиями Михаила Саакашвили.

Саакашвили снова выступил с телеобращением, передает из Тбилиси специальный корреспондент "Новой газеты" Ольга Боброва. Он просит жителей Тбилиси прекратить панику, не оставлять его и не покидать город.
-----------------------------------------------
Ruski tenkovi-25 km pred Tbilisijem..
Panika u Tbilisiju-gradjani beze iz Grada...

Цена косовског преседана
Трампили би Косово за Иран
Анонимни извори у Стејт департменту јадикују што су због Косова изгубили руску подршку око Ирана
......................................
„Њујорк тајмс” преноси и једну досетку једног од дипломата у Уједињеним нацијама, који је у шали прокоментарисао да уколико би отишли до Руса и рекли им „уреду, Косово за Иран” договор би био постигнут. Иако угледни њујоршки дневник објашњава да је то претеривање, додаје и да међу појединим званичницима у Бушовој администрацији расте осећај да САД можда не могу да имају све, те да би требало изабрати приоритете.
:think:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

nego di ga je dellboy? da nije i on otiso u tbilisi da se ukopava? od kako je pocela ova ofanziva ruska njega nigde nema :)

Jomini,

Imaj bar malo obzira!

Tacno tako!!!

I nije ovo slucajno,vec sam na ovoj temi pisao da se pokusava revitalizovati Amerika kroz ova desavanja u Gruziji.

Ovo sa agresijom NATO-a na nasu zemlju nema slicnosti,te takodje zahtevam da se ima obzira prema nevinim zrtvama koje su poginule u tom podmukolm cinu Amerike prema Srbiji.
I ponovo se samo pitam,koji nagoni i motivi rukovode pojedince da mrze svoju zemlju i drzavu.

I za kraj:

ZIVELA SRBIJA!!!
ZIVELA RUSIJA!!!

Российские танки прорываются к столице Грузии

Посол Грузии в Азербайджане Николаз Натбиладзе сообщил журналистам, что бои идут в 25 км от Тбилиси, сообщает Интерфакс.

«Хочу вам сообщить, что грузинские правительственные войска оставили Гори, линия обороны проходит в городе Мцхета (25 км от столицы Грузии)», - заявил Николаз Натбиладзе журналистам поздно вечером в понедельник в Баку. Российская армия отчаянно сражается с террористическими формированиями Михаила Саакашвили.

Саакашвили снова выступил с телеобращением, передает из Тбилиси специальный корреспондент "Новой газеты" Ольга Боброва. Он просит жителей Тбилиси прекратить панику, не оставлять его и не покидать город.
-----------------------------------------------
Ruski tenkovi-25 km pred Tbilisijem..
Panika u Tbilisiju-gradjani beze iz Grada...

Jel ovo citirash ruski Kurir?:mrgreen:
Kako beshe juche: Sakashvili probao ubistvo, al mu nije uspelo.:rotf::rotf::worth:

Poslednji put: TEHNIČKA STVAR NAKON SPAJANJA TEMA! Ti si ostao potpisan kao autor PRVOG POSTA.
Može da se i sada promeni, naravno. Ali mogao sam i da ne spajam teme.

Možda sam ja isuviše glup, pa nisam shvatio, te molim te da mi objasniš zašto se pojavila potreba da se jedna od najuspešnijih tema, od kako sam ja na ovom forumu, morala preimenovati, odnosno spojiti sa identičnom temom, po svojoj sadržini, koju si ti pokrenuo.

Iako je već bilo zbog nečega to potrebno učiniti, zašto me nisi pitao koji naslov teme će da bude.

Ja javno, pred svim korisnicima, protestvujem protiv ovog naslova i ponavljam: ZAHTEVAM da se iz naslova briše Milosrdni Anđeo.

Tema je moja, a ja smatram da Rusi nisu zločinci kao NATO pakt.

Možda sam ja isuviše glup, pa nisam shvatio, te molim te da mi objasniš zašto se pojavila potreba da se jedna od najuspešnijih tema, od kako sam ja na ovom forumu, morala preimenovati, odnosno spojiti sa identičnom temom, po svojoj sadržini, koju si ti pokrenuo.

Iako je već bilo zbog nečega to potrebno učiniti, zašto me nisi pitao koji naslov teme će da bude.

Ja javno, pred svim korisnicima, protestvujem protiv ovog naslova i ponavljam: ZAHTEVAM da se iz naslova briše Milosrdni Anđeo.

Tema je moja, a ja smatram da Rusi nisu zločinci kao NATO pakt.
Bilo je tehničkih problema na tvojoj temi, a odmah potom i na onoj koju sam otvorio po zatvaranju tvoje, prvobitne. Onda sam nešto prepravljao da se sredi taj bug koji se pojavio i ovako ispade. Videli su svi šta se dešavalo.

Back