Raspuštenica ili razvedena?

Da li bi radije bili sa ...

• Raspustenicom

glasova: 1 20,0%
  • Razvedenom

glasova: 1 20,0%
  • Isto mi je

glasova: 3 60,0%

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .
Screenshot_20241028-110354-656.png

У задњих пар месеци поплава мушког шовинизма на форуму крстарице. Некакве фрустрације, шта ли..
Да ли ауто треба дати жени.. Каменовати распуштеницу или не..
A babe maljem u glavu, da se slučajno ne bi približili unucima......uspeli su da obuhvate sve generacije.. :zcepanje:

Pa, oni za sebe kažu : sad sam opet momak ili sad sam slobodan strelac :D

A jednom gospodja nikad vise gospodjica
Мушкарац треба да има слободу и у браку... не може га жена везати за кућу него сам Господ. Жена заиста нема чиме, сем да почне да прави глупости да га манипулише и прави будалом, што ће му срце смртно ранити кад душом схвати шта се дешава. Исто тако, мушкарац нема чиме да веже себи жену сем Господом. Може и он да се труди, да измишља, да растеже дан на забаву, а годину на задовољства, и опет ће забаве престати, а уживања ће огрчити, и он ће (такав мушкарац) својој жени - мрзак постати. И мрзак и неподношљив.

Који је био безбожан пре брака - биће и у браку. Која је била распуштена пре брака (није трпела туђу вољу, није поштовала шта јој кажу отац, брат, мајка, старија сестра) та ће бити распуштена и у браку, и ван брака.

Ако жена која није распуштена види да је мушкарац безбожан, нек бежи од њега. Мушкарац се за Бога везује, а жена за мужа, деца за жену. Ако је мушкарац невезан за Бога, онда ни жена није за њега, ни деца за жену. Имамо распуштену - читаву породицу. Дивље племе антихриста, и породицу која није "школа љубави" како би требало да је људска заједница читава (а почиње од породице, ако је породица здрава - на вери заснована), него имамо "школу сналажења" где је најнормалније да те човек, што ти је ближи јури да ти нађе цаку да те изманипулише и искористи. Па се ту учиш претварању, лукавости, лицемерју, хвалисању, улизивању, свађи... што више напредујеш у тим вештинама, то боље пролазиш живећи међу антихристима.

У задњих пар месеци поплава мушког шовинизма на форуму крстарице. Некакве фрустрације, шта ли..
Да ли ауто треба дати жени.. Каменовати распуштеницу или не..
Нема ништа грђе, горе, ужасније, ружније, неприхватљивије за жену но кад мушкарац, који оће да јој се допадне - блебеће ка нека стрина (и ради још пуно тога шта се за мушкарца - не сме). Било то у Босни, дошо неки енглез, странац.. у домаћу дискотетку тамо. Еј, сав се оно.. удесио. наместио, намазо са све масти.. и ушо такав у кафић-дискотеку. Е, јес знао да игра ко Кени Логинс, мора му се признат.

И.. пошто је дискотека (а сви седе, што му било чудно).. усто он, и почо да показује пред свима своје играчко умеће. Кад оно.. нема никаке женске реакције ко у његово иностранство, ниједна није устала да му се придружи. Он јаче онда мало крене, жустрије.Ниједна ништа. Чак су неке и престале да гледају у њега као у чудо. Он још јаче.. опет ништа. Он.. још јаче.. и онда ваљда, кад више ниједна није ни гледала у њега, одусто, вратио се, сео, почо пити и питати се наглас. .. е ђе ли је то омашио, јадан не био?

И седи се после тако пијуцка се... тек ће ти он... Е, а што ти је ово.. овде се свира диско, весело, а нико живи не игра? Еве, сви седе. Још... ниједна неће да приђе да игра.

Реко му: јел знаш ти пријатељу - ђе си дошо? Овде се - тако не ради. Него како? Пита он. Виш.. ти си крено да играш. А овде се мисли.. кад неко крене да игра тако, а није неко весеље типа свадба, или да неко нешто слави, кажу... за мушкога - луд, за женску - кур(б)ача. Зато нико не игра. А и... то да неш одма да заиграш чим крене музика да те одоздо стимулише.. то ти је кључно да се види јеси ли за нешто озбиљно за брак или би само да се мангупираш мало...

Па како се онда људи уопште... оно... забављају.. како се оно.. мувају, смувају... пита он. Е, реко.. то полако иде, није ти то све инстант, на зелено дугме, ко код вас на том трулом западу. Него.. виш ово на столу, (он погледа онај празан сто ко да је омађијано све).. на телефону телефон и кључеви. Ставиш и телефон и кључеве на сто, да се видиш ко си и шта си, имаш ли шта и возиш ли шта. Ако се некој од женски то допадне, у комплету, ти и оно с тобом, доћи ће ти она сама, не бој се ништа. Ако јој се не допадне, немој јој ни прилазит да се брукаш, јадо...

Ти си се вечерас пуно обрука, па ако ти је до ђевојке у овај кафић боље више не улази..

А што су код вас жене .. такве? Пита он. Мука, мука јадо. Овде ко живи, мора да буде спреман на велику муку. И да трпи позиве на леп живот (диско-музика) и да не игра. Да ни не помишља. Од тога се почиње, вештина да се трпи све што наиђе. Такав ти је за брак. А жене код нас - озбиљне. Сем брак, друго их и не занима, јадо. Мош ти играт и бацакат се колко - оћеш!

A babe maljem u glavu, da se slučajno ne bi približili unucima......uspeli su da obuhvate sve generacije.. :zcepanje:
Е, ђед овде. Немој неко бабе да ми дира, јер још једино оне ваде просек женама у Србију, Босну и Црну Гору. Још се бабе једино (и то не све) - женски држе и не трпају се тамо ђе им место - није. Ово младо данас чим се роди упада у панталоне, и онда је изгубљена за женски род. Од те што је родитељи у мушко облаче, неће бит младе праве, ко ни од вирђине. Ту ће да распусте чим оде у први основне.

Pa eto, polazim od sebe.
Kad ti je svojevremeno Mystic rekao da si komunističko derište, ili tako nekako, imala sam impuls da mu kažem da ućiti jer bez obzira što si admin i muško i što mi ideš na kurrrac jer glumiš nedodirljivog bega, ipak je to nisko, niko ne zaslužuje da ga lično blate.
Ali nije bilo potrebe jer je poruka revnosno obrisana a izgrednik popio kaznu. :D
A to je npr. picckin dim šta vaši puleni rade.
Ali ja sam budala, hehe...
Данас има женског света који пљује, псује, повраћа јавно, мокри усправно ... и .. само што се не чеше о препоне ка онај најбестиднији мушкарац... то раније није било. Још им само фали... да почну да насрћу на друге жене, па да их бољи мушкарци морају бранити од таких лажних мушких жена.

Данас има женског света који пљује, псује, повраћа јавно, мокри усправно ... и .. само што се не чеше о препоне ка онај најбестиднији мушкарац... то раније није било. Још им само фали... да почну да насрћу на друге жене, па да их бољи мушкарци морају бранити од таких лажних мушких жена.
a jel znaš ti baćuška koliko danas ima muškog sveta koji se gura sa ženama u kozmetičkom salonu da mu se savije lokna nasred čela :lol:

Naravno, raspuštenica je ženski izraz za ženu koja ugrožava mir zajednice, a razvedena je ona kojoj sekta odobri razvod i drži je pod kontrolom...od svojih muževa.... Dok jedna ne prijavi da joj je maznula muža....onda postaje raspuštenica i treba da ide iz sela....
:)

Back