Gost 431595
Stara legenda
- Poruka
- 87.331
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne tiče me se nimalo.ja nedodirljiv?
ima nekih koje su me i dodirnule![]()
onda budi preciznijaNe tiče me se nimalo.
Taj kontekst nisam imala na umu.

Preciznije- nedodirljiv koji ništa "ne vidi" i kojeg se ništa (osim svoje ugodnosti) ne tiče.onda budi preciznija![]()
mislis nevidljiv?Preciznije- nedodirljiv koji ništa "ne vidi" i kojeg se ništa (osim svoje ugodnosti) ne tiče.

I moj deda je bio hedonista, ali je bio i car od čoveka.inace jesi u pravu za ono drugo..jesam hedonista po prirodi![]()
I moj deda je bio hedonista, ali je bio i car od čoveka.
A babe maljem u glavu, da se slučajno ne bi približili unucima......uspeli su da obuhvate sve generacije..У задњих пар месеци поплава мушког шовинизма на форуму крстарице. Некакве фрустрације, шта ли..
Да ли ауто треба дати жени.. Каменовати распуштеницу или не..

Мушкарац треба да има слободу и у браку... не може га жена везати за кућу него сам Господ. Жена заиста нема чиме, сем да почне да прави глупости да га манипулише и прави будалом, што ће му срце смртно ранити кад душом схвати шта се дешава. Исто тако, мушкарац нема чиме да веже себи жену сем Господом. Може и он да се труди, да измишља, да растеже дан на забаву, а годину на задовољства, и опет ће забаве престати, а уживања ће огрчити, и он ће (такав мушкарац) својој жени - мрзак постати. И мрзак и неподношљив.Pa, oni za sebe kažu : sad sam opet momak ili sad sam slobodan strelac
A jednom gospodja nikad vise gospodjica

Нема ништа грђе, горе, ужасније, ружније, неприхватљивије за жену но кад мушкарац, који оће да јој се допадне - блебеће ка нека стрина (и ради још пуно тога шта се за мушкарца - не сме). Било то у Босни, дошо неки енглез, странац.. у домаћу дискотетку тамо. Еј, сав се оно.. удесио. наместио, намазо са све масти.. и ушо такав у кафић-дискотеку. Е, јес знао да игра ко Кени Логинс, мора му се признат.У задњих пар месеци поплава мушког шовинизма на форуму крстарице. Некакве фрустрације, шта ли..
Да ли ауто треба дати жени.. Каменовати распуштеницу или не..
Е, ђед овде. Немој неко бабе да ми дира, јер још једино оне ваде просек женама у Србију, Босну и Црну Гору. Још се бабе једино (и то не све) - женски држе и не трпају се тамо ђе им место - није. Ово младо данас чим се роди упада у панталоне, и онда је изгубљена за женски род. Од те што је родитељи у мушко облаче, неће бит младе праве, ко ни од вирђине. Ту ће да распусте чим оде у први основне.A babe maljem u glavu, da se slučajno ne bi približili unucima......uspeli su da obuhvate sve generacije..![]()
Данас има женског света који пљује, псује, повраћа јавно, мокри усправно ... и .. само што се не чеше о препоне ка онај најбестиднији мушкарац... то раније није било. Још им само фали... да почну да насрћу на друге жене, па да их бољи мушкарци морају бранити од таких лажних мушких жена.Pa eto, polazim od sebe.
Kad ti je svojevremeno Mystic rekao da si komunističko derište, ili tako nekako, imala sam impuls da mu kažem da ućiti jer bez obzira što si admin i muško i što mi ideš na kurrrac jer glumiš nedodirljivog bega, ipak je to nisko, niko ne zaslužuje da ga lično blate.
Ali nije bilo potrebe jer je poruka revnosno obrisana a izgrednik popio kaznu.
A to je npr. picckin dim šta vaši puleni rade.
Ali ja sam budala, hehe...
a jel znaš ti baćuška koliko danas ima muškog sveta koji se gura sa ženama u kozmetičkom salonu da mu se savije lokna nasred čelaДанас има женског света који пљује, псује, повраћа јавно, мокри усправно ... и .. само што се не чеше о препоне ка онај најбестиднији мушкарац... то раније није било. Још им само фали... да почну да насрћу на друге жене, па да их бољи мушкарци морају бранити од таких лажних мушких жена.

Па кад нема женске жене да му објасни неке ствари. Да га усправи за задње ноге кукавца кукавнога.a jel znaš ti baćuška koliko danas ima muškog sveta koji se gura sa ženama u kozmetičkom salonu da mu se savije lokna nasred čela![]()
Ne nerviraj se.Ponekad mislim kako brak kao institucija postoji još uvek, samo da biste vi ( muškarci), mogli ženama deliti ovakve "epitete". Go to hell!
Jer da nije previše grupo, bilo bi žalosno!
Ne nerviram se.Ne nerviraj se.
![]()
Zato se i ne venčavamo po crkvama.Raspuštenica je vernica koja je pobegla od muža, razvedena je ona koja se razvela na sekularni način, a mož da bude i vernica....
Nešto mi ove vernice slabo poznaju svoju veru....

Kako pred boga ....u brakZato se i ne venčavamo po crkvama.

Niko te nigde ne drži na silu, ni u brak, ni u manastir.Kako pred boga ....u brak![]()