Raspuštenica ili razvedena?

Da li bi radije bili sa ...

• Raspustenicom

glasova: 1 20,0%
  • Razvedenom

glasova: 1 20,0%
  • Isto mi je

glasova: 3 60,0%

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .
Родитељу деца нису "другови" него "клинци" (ексери за Крст, Крст који се носи и до гроба, и до преко гроба). Ко децу прогласи за другове, распустио их је, и направио онима што ће касније и сами схватити да су постали: "распуштенци" и "распуштенице".

Пишем јер видим како данас не поштују матер и оца у тим "бивацима" све "другови" па их се не боје. Поштовање према родитељима долази делом и од страха. Свако поштовање ти почиње "страхопоштовањем".... криви су ту и родитељи што их тако уче - наопако. Зато су нам деца - махом - сва - неваспитана. Никог не поштују. Никога се не боје.
pa i ti, mater i otac , su bili deca i preuzeli nešto od svojih roditelja
i stižemo do negde unazad, do prapočetka
svako je bio dete i postalo to dete roditelj
ko je sad krivac

Tema, sam naslov, je odvratna.
Nisam reagovala, ne zbog toga što ne pripadam u naslovu prozvanoj grupi žena, već sam htela da vidim gde su granice.
I baš me briga ko će se naljutiti na mene, i baš me briga što ne umem i neću slatkorečivo, s puno razumevanja da se solidarišem, i baš me briga za reputaciju, ali me itekako briga za ljudsko i lično dostojanstvo.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne, nema pravo i zakon sam kaže. Ako se tako ponašaš završićeš u nekoj insituciji.
Mito, zašto si mi korigovao post i obrisao tagovane supere?
Zašto tek sada reaguješ i uključuješ se u temu a svo vreme je pratiš bez bilo kakve reakcije?
Znači li to da kao urednik ovog pf možeš da otvaraš ženomrzačke teme, da aminuješ postove koji su bliski tvojim poimanjima iako se krše sa Pravilnikom?

Ti dobro znaš da ovo nije ništa lično i da nije prvi put, takođe znaš da bi isto napisala da je tema bilo kojeg urednka.
I nemoj da mi koriguješ i brišeš postove.

Poslednja izmena:
Zato što je to u najmanjuj ruku bezobrazbno sa tvoje strane. Zoveš druge žene da ti pomognu da urediš muškarce po svojoj meri. To možete (možda) u svojoj kući a ovde je demokratija, ravnopravnost. Ovo je muški kutak i za očekivati je da vidiš i pročitaš klasične muške reakcije.

nisu ženomrzačke već neki iznose svoje viđenje kako oni vide m-ž odnose. Ne mora i nikada i nije da se svima svidi sve.

Ovde neće biti bespotrebne cenzure. Ako se krši zakon ili je neko direktno vređan onda da.

Ne smatram da je lično ali neće da ti to ikada prođe dok ja nadgledam ovaj forum - da javno u temi zoveš tri supermoderatorke od kojih su dve veoma poznate kao "zaštitnice" žena, ne bi li ućutkale i po mogućstvu kaznile neposlušne muškarce. Ovo nije forum za to. Na forumu Žene je za očekivati.
Ako ćemo o bezobrazluku, ti si ovaj put bezobrazan, baš bezobrazan i licemeran!

Ne zovem ' druge žene', niti sam koga imenovala, niti imam bilo koga na pp-u.
Otvorio si mizogenu temu, nije ti bilo dovoljno da temu nasloviš o razvedenim ženama već si dodao i 'raspuštenice', da pojačaš utisak.

Nisam lično pogođena, ne spadam u tu kategoriju žena, bez obzira na to nisam se uključivala u temu jer bih reagovala.
Uključila sam se kadA si pustio da se piše o nasilju nad ženama i u porodici.
Nisam samo ja reagovala, reagovalo je više članova o šta si se ti kao urednik oglušio.
Pojavio si se kada sam tagovala supermoderatore da obrate pažnju o napisanom.
To je bio tvoj posao.Nema sujete, dragi Mito.
Može Krstarica bez mene i bez tebe.Itekako.

Ne zovem ' druge žene', niti sam koga imenovala, niti imam bilo koga na pp-u.
tagovala si=pozvala supermoderatorke - žene.

Otvorio si mizogenu temu, nije ti bilo dovoljno da temu nasloviš o razvedenim ženama već si dodao i 'raspuštenice', da pojačaš utisak.

Tema nije mizogena niti je otvorena sa namerom da se ocrnjuju razvedene žene. U pitanju je rasprava o terminologiji a imali smo raznih odgovora povodom istog.

Uključila sam se kadA si pustio da se piše o nasilju nad ženama i u porodici.
Nisam samo ja reagovala, reagovalo je više članova o šta si se ti kao urednik oglušio.

Naše je da osudimo a na državnim ustanovama da sprovode zakon.

Da li je tebi neko pretio ili te vređao direktno?

Ako bi se stalno osvrtali šta bi moglo da bude uvredljivo za neku grupu onda bi se sveli na propagandnu mašinu i platformu za promovisanje samo određenih mišljenja. Forum treba da bude ootvoren za sve, pa i za one sa kojima se ne slažemo.

Pojavio si se kada sam tagovala supermoderatore da obrate pažnju o napisanom.

Ja svoj posao radim. Ti nisi ta koja uređuje forum. Bilo ti je ponuđeno, nisi htela,.a ovako iz druge ruke da uložiš kviska ne može.

Šta bi bilo da na primer oženim razvedenu ženu.
Ovde bi u Srbiji svi u komšiliku i dalje rekli ''Oženio se raspuštenicom''
Odmah dobiješ po ''ušima'' .
Pak , ovo što reče neka od forumašica (što se odverila ) - ''razuverena '' tu možda niko ne bi zamerio.

Šta bi bilo da na primer oženim razvedenu ženu.
Ovde bi u Srbiji svi u komšiliku i dalje rekli ''Oženio se raspuštenicom''
Odmah dobiješ po ''ušima'' .
Pak , ovo što reče neka od forumašica (što se odverila ) - ''razuverena '' tu možda niko ne bi zamerio.
U mnogome zavisi od godišta da li će komšiluk da te oplete. Ako si i ti razveden ili si prebavcio 40 slabo ko će da komentariše. Možda samo "fala bogu da i on nađe neku"

Back