Zato što je to u najmanjuj ruku bezobrazbno sa tvoje strane. Zoveš druge žene da ti pomognu da urediš muškarce po svojoj meri. To možete (možda) u svojoj kući a ovde je demokratija, ravnopravnost. Ovo je muški kutak i za očekivati je da vidiš i pročitaš klasične muške reakcije.
nisu ženomrzačke već neki iznose svoje viđenje kako oni vide m-ž odnose. Ne mora i nikada i nije da se svima svidi sve.
Ovde neće biti bespotrebne cenzure. Ako se krši zakon ili je neko direktno vređan onda da.
Ne smatram da je lično ali neće da ti to ikada prođe dok ja nadgledam ovaj forum - da javno u temi zoveš tri supermoderatorke od kojih su dve veoma poznate kao "zaštitnice" žena, ne bi li ućutkale i po mogućstvu kaznile neposlušne muškarce. Ovo nije forum za to. Na forumu Žene je za očekivati.
Ako ćemo o bezobrazluku, ti si ovaj put bezobrazan, baš
bezobrazan i licemeran!
Ne zovem ' druge žene', niti sam koga imenovala, niti imam bilo koga na pp-u.
Otvorio si mizogenu temu, nije ti bilo dovoljno da temu nasloviš o razvedenim ženama već si dodao i
'raspuštenice', da pojačaš utisak.
Nisam lično pogođena, ne spadam u tu kategoriju žena, bez obzira na to nisam se uključivala u temu jer bih reagovala.
Uključila sam se kadA si pustio da se piše o nasilju nad ženama i u porodici.
Nisam samo ja reagovala, reagovalo je više članova o šta si se ti kao urednik oglušio.
Pojavio si se kada sam tagovala supermoderatore da obrate pažnju o napisanom.
To je bio tvoj posao.Nema sujete, dragi Mito.
Može Krstarica bez mene i bez tebe.Itekako.