Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili ocekujemo rafalnu paljbu iz watchtower haubica kalibra 23 mm...pripremi se...
i immortalka se ucutala k'o skojevski ilegalac...
Ako će već da praviš štos napravi ga kako treba, nemoj samo da otaljavaš.
Ne postoje haubice od 23mm.![]()
Hm, ovako kako si napisao to dođe kompliment.![]()
Pisacu ovo dok ne dobijem odgovor!
Posto se svi JS pozivaju na mucenike iz prva 3. veka hriscanstva interesuje me kako ce da odreaguju na ovo sto je sv. Ignjatije Bogonosac (pogubljen 106. g. u Rimu) rekao o sv. Trojici u poslanici Filipljanima: Tako je Gospod, poslao Apostole da uče među svim narodima, zapovedivši im da "krštavaju u ime Oca, i Sina i Svetoga Duha", ne u jednu ličnost koja ima tri imena, niti u tri ličnosti koje su se ovaplotile, nego u Trojicu koji imaju istu slavu. (glava II).
Sad ocekujem odgovor da je ovo laz, ili da to jednostavno nije tacno, ko ne veruje neka proveri u knjizi ,,Dela Apostolskih ucenika.''
Apokrifne knjige nisu temelj ničega a,kamo li neke vijere jer podržavaju samo neistine![]()
neutral a koje si ti vere ako nije tajna)
pozz
Ako će već da praviš štos napravi ga kako treba, nemoj samo da otaljavaš.
Ne postoje haubice od 23mm.
Hm, ovako kako si napisao to dođe kompliment.![]()
nije tajna, napisao sam nekoliko puta, ako te interesuje pronadji.
sta si se ti nasao pogodjenim?
ajd ciko molim te, prosvetli me.
bas me interesuje kako su utvrdili da je sunce starije od zemlje, mislim jel to dokaz ili hipoteza?
Na osnovu do sada poznatih zakona fizike, upotrebom različitih metoda koje su pokazale slaganje, došlo se do zaključka da je Sunce staro oko 4,57 milijardi godina, dok je upotrebom drugih metoda koje su takođe dale međusobno slaganje utvrđeno da je Zemlja stara oko 4,54 milijardi godina.
Kao što i sam vidiš Sunce je starije od Zemlje.
Objašnjenje metoda koje su korišćene daleko prevazilazi tvoje trenutno znanje, te sam ga izostavio.
pa ja sam ovde da nesto naucim, ajd budi kolegijalan malo.
Kada držim časove komšijskoj deci ja to naplaćujem, jer je vreme dragoceni resurs.
Ako smislim kako da ti objasnim datiranje pomoću izotopa urana i torijuma, tako da neko sa obrazovanjem nezavršene osnovne škole to može da shvati, možda se i nakanim da to i napišem.
Posto vidim da nema hareca, vorkija i immortal_girl da se oglase, jasno je da je ucenje JS palo!!!
Palo je već nekoliko puta... al oni samo mirno pređu preko toga i prave se da ništa nije bilo...Posto vidim da nema hareca, vorkija i immortal_girl da se oglase, jasno je da je ucenje JS palo!!!
Stajicu, ne obaram ja BOGA, nego vase lazno ucenje, velika je razlika izmedju te dve stvari! Ako mozes, odbrani svoje ucenje, ako ne mozes onda to znaci da ISTINA NIJE KOD VAS! Da cujem argumente...
Stajicu, ne obaram ja BOGA, nego vase lazno ucenje, velika je razlika izmedju te dve stvari! Ako mozes, odbrani svoje ucenje, ako ne mozes onda to znaci da ISTINA NIJE KOD VAS! Da cujem argumente...
I da napomenem: JS nije ustanovio BOG, pa da se nazivate BOZJOM ORGANIZACIJOM, vec vas je osnovao RASEL, prodavac cudotvorne psenice, te stoga ste LJUDSKA ORGANIZACIJA!