Rapidshare i drugi

@ivan88se
Mozda ti i jeste jednostavnije da kupis premium.Mozes da podelis s nekim i da bude duplo manji izdatak.Kako ti hoces.

To sto si pitao za FlashGet,vec si dobio odgovor.Ono sto sam ja pricao se odnosi na Universal Share Downloader (USD).Na ovoj strani imas link,a na prvoj uputstvo.Pogledaj pa ako ti ni onda nije jasno slobodno pitaj ;)

Ma, ljudi, ova tema nije za Premium korisnike i predloge kupi premium! Ko kupi premium nema nikakvih problema, sve mu lepo radi, moze da koristi download managere, da nastavlja download (posle prekida) i sve sta pozeli. Ova teme je za ljude koji koriste Free i trebaju im stvari kao USDownloader (kad li ce vise da proradi!!!???) i sl. Aj pa ako neko nadje sredjeni USD, nek postuje link :)

@ivan88se
Mozda ti i jeste jednostavnije da kupis premium.Mozes da podelis s nekim i da bude duplo manji izdatak.Kako ti hoces.

To sto si pitao za FlashGet,vec si dobio odgovor.Ono sto sam ja pricao se odnosi na Universal Share Downloader (USD).Na ovoj strani imas link,a na prvoj uputstvo.Pogledaj pa ako ti ni onda nije jasno slobodno pitaj ;)

Ma digo sam ruke od USD isprobavao sam i nisam nista uspeo.I dalje je najbolja varijanta UGASITI I UPALITI ADSL.

Meni treba neki program koji samo instaliras i kada skine fajl sam da resetuje konekciju,nema ti ja zivce da se mucim sa tim gov........

Pozzzzzz

Pa zar ti je tesko uneti ime konekcije,username i pass kako bi se mogao konektvati??Znaci odpakujes i uneses navedene podatke....
Radi za skoro sve servere(vise od 5-6).Jedino za RS samo u toku 'Happy Hours'.

E pa burazeru mislim da si ti od onih kojima ne treba ni premium prodati,nego da ides i kupis DVD. ;)

Pa zar ti je tesko uneti ime konekcije,username i pass kako bi se mogao konektvati??Znaci odpakujes i uneses navedene podatke....
Radi za skoro sve servere(vise od 5-6).Jedino za RS samo u toku 'Happy Hours'.

E pa burazeru mislim da si ti od onih kojima ne treba ni premium prodati,nego da ides i kupis DVD. ;)

Pa kada bih nekoga nasao da mi pokloni dvd bilo bi dobro

Nalazio na netu kako doci do free Rapidshare Premium accounta. Treba samo da popunjavas neke ankete ili da klikces na benere. Zatim ti to legne na racun koji mozes direktno da prebacis u Premium account ili da preko PayPala prebacis to. Dal ovo nesto valja, jel neko uspeo da napravi Premium koristeci ovu metodu?

Pa to je varijanta sto ovi likovi po forumu dave.Kao klikces i skuplas cente i tako to.A niko od njih nije bio isplacen.To su sve prevare.

Nego ja sam naleto na par mesta da su likovi skupili one poene na rapidu i sad mogu da ih zamene za premium account.Mislim da je bilo nesto oko 500 dinara.Dosta povoljno,obzirom da i rapid uzima vise a tesko da mozes njima da platis.Mozes preko nekih zastupnika ali oni svi uzimaju proviziju...

Ovo mi zvuci ok.Jeste da je tesko skupiti 10.000 poena,ali kad likovi sa warez foruma upload-uju skoro pola terabajta :D tj. 500.000 MB...skupe se i poeni.Od svakog downloada ima 1 jedan poen,ali samo ako skida free user i ako taj user nije skinuo vise od 5 fajlova pre toga.

Na sitno to raditi se ne ispalti...treba ti oko dva-tri meseca za jedan premium nalog,ali kad je u pitanju recimo pola terabajta onda je to druga prica. ;)

Primetio sam da se u zadnje vreme dosta piraterija sa rapidshare-a briše. Čak i ono što ima npr naziv nešto skroz nevezano. Mora da su okupili neku ekipicu koja se registruje i proverava sve warez forume. Ili jednostavno pregledavaju sve što se okači. Ccccc ..... zadiru u privatnost :lol:

Imaju neki forumi i za to rešenja, ono da moraš imati min. 10 poruka itd itd. Ali džaba kad svi na našim forumima samo prosleđuju linkove, a originali su postavljeni po stranim forumima. Kod nas se može provaliti kad neko proverava, videće mu se šta je pisao, a na stranim forumima piči uglavnom engleski ...

Pa i meni se cini da su malo pojacali kontrolu.Evo ovo za USD.Pre su menjali samo font,pa je svako mogao da uradi taj update,koji se uglavnom pojavljivao prakticno u trenutku kad naprave neku promenu.Toliko su likovi bili azirni.
Sada,ti likovi u rusiji koji su tata-mate reklo bi se kao ne mogu da provale nacin kako da USD prepozna slicicu.Mislio sam da ce im trebati malo vise vremena,ali da ni posle desetak dana nece biti rezultata...to me je iznenadilo.
Ko zna...mozda ima neto u tome...nece ili nesmeju.Mozda su se nakupili poena pa sad dok ne prodaju te silne premium naloge nece biti nista.Pocetni linkovi na listi u programu su bili thanks fajlovi...Koliko je ljudi koristilo USD,koliko dugo...koliko je to poena...
A moguce da su ih jednostavno ovi sa rapida malo pritisnuli.
Ma postali su u poslednje vreme ozbiljniji.
Nego ko ima dobar upload pa da krene da skuplja poena,da kaci sto vise pa kad mu obrisu da okaci ponovo...U tu trku se moze upustiti samo onaj ko ima UP kao ja DOWN :) Sa adsl-om nema sanse.Nama preostaje samo da resetujemo modem ili da kupimo taj premium koji neko zaradi na poene ;)

Dacu 500 dinara,ne samo zato sto je krajnje jefrino nego zato su ti ljudi non-stop upload-ovali razne stvari da bi mi to mogli da skinemo...Necu da dam 10e tamo nekom dileru koji na taj nacin ostvaruje zaradu od 100%,tj. ide 5 eura rapidu i 5 eura dileru.

A to sto ti ne vidis razlog,ne znaci da ga nema,nego samo da ti nisi dobro razmislila i zbog toga to gledas na drugaciji nacin...svejedno svako ima neko svoje vidjenje....
nije ni bitno u ostalom;)

jel moze jedna usluga:kad otvaram npr stranicu youtube-a i zelim pustiti nesto izbaci mi naslov sledeceg sadrzaja:Your security settings do not allow websites to use activex controls installed on your computer this page may not display correctly.kako da uklonim ta unaprijed veliko hvala.

@cakan28
Kakve veze ovo pitanje ima sa temom Rapidshare-a?!
smiley_emoticons_confused2.gif

Back