Rapidshare i drugi

Ma ne bih to uplatio nikad. Ostavim da skida ovaj US, i on za jedan dan skine film (od ujutru do uvece al je dz!). Trebalo bi malo da smanje cekanje na novi download. I usput ako neko ima neke linkove za download sa rapidsharea (igrice, filmovi), posaljite mi na private :-) Hvala unapred!

Ma ne bih to uplatio nikad. Ostavim da skida ovaj US, i on za jedan dan skine film (od ujutru do uvece al je dz!). Trebalo bi malo da smanje cekanje na novi download. I usput ako neko ima neke linkove za download sa rapidsharea (igrice, filmovi), posaljite mi na private :-) Hvala unapred!

Za jedan dan, skinem 6 i vise filmova, zavisi koliko linkova nakacim na USD (i sve to dž).

Bas je veliki problem sa menjanjem IP adrese kada koristis ADSL. Meni treba po nekoliko sati da bi se promenila IP adresa (dovoljno) da je ovi sajtovi ne prepoznaju. Tako da mi je lakse da cekam 2h nego da se mucim. Ako neko zna kako da promenim IP, neka napise. Koristim ADSL, preko Sagem modema (na USB).

Zavisi kod kojeg si provajdera. Neki od njih nemaju dovoljno IP-a, pa moras da cekas vise od onih 2 sata, koje bi inace cekao na RS-u.

Licno sam na ADSL-u Telekoma i nemam problema, IP mi menja otprilike za 2 sec.

btw. Da li si probao preko mrezne?

Konektujem se na Beotel ADSL. Preko USB modema. IP se mnogo sporo menja. Inace, znam foru za menjenje IP a kod Telekoma. Samo resetujes modem i eto. Toliko brzo ide. Ovde ugasim racunar. Upalim ga posle pola sata i jos uvek se nije promenilo.

Ovaj USD Downloader je extra. Samo ima jedan dosadan problem (bug).
Kada skidam fajlove, on skine ceo fajl, pise downloading 100% i stoji tako iako je skinuo ceo fajl. Nece da predje na sledeci fajl u listi. Onda ja moram da izbrisem link (stavku) tog fajla koji je skinut i on automatski prelazi na sledeci. A ponekad hoce i sam da zavrsi download jednog i predje na sledeci. Ne razumem ali je uzasno nervirajuce ! :mad:

A postoji li nacin da se ovaj Rapidshare zezne, da ne moramo cekati za download? Nije mi uspelo menjanje IPa (ni preko ipconfig, ni resetovanjem modema/racunara). Moze nesto preko proxya? A cuo sam da je neko to uspeo preko AOLa??? Ajt, pa pomozite ako znate

Pitanje: Da li je moguce da premium nalog koristi vise korisnika istovremeno?

Moze, ja delim nalog sa jednim drugom a povrmeno ga "pozajmim" i jos nekom tako da je bilo slucajeva i da 3 ili 4 razlicita IP broja u isto vreme koriste nalog (nekad i ja od kuce i sa posla u isto vreme skidam) :lol:

Ono sta je bitno je da vodite racuna da zajedno nemate protok veci od 5GB dnevno. Do te cifre oni ne proveravaju ;)

Ono sta je bitno je da vodite racuna da zajedno nemate protok veci od 5GB dnevno[/B]. Do te cifre oni ne proveravaju ;)

Ne mora da bude svima 5GB dnevno ako si ti tako organizovao svoj nalog, ogranicenje je 25gb za 5 dana, neko ko ima dobru vezu moze da skine i 25gb za jedan dan, ostala 4 dana se luftira ako nema jos naloga, zato ja imam nekolio ***.

Moze, ja delim nalog sa jednim drugom a povrmeno ga "pozajmim" i jos nekom tako da je bilo slucajeva i da 3 ili 4 razlicita IP broja u isto vreme koriste nalog (nekad i ja od kuce i sa posla u isto vreme skidam) :lol:

Ono sta je bitno je da vodite racuna da zajedno nemate protok veci od 5GB dnevno. Do te cifre oni ne proveravaju ;)
Preciznosti radi, limit je 25GB za 5 dana (samo nisam siguran u kojim periodima) tako da možeš, teoretski, da skineš svih 25 prvi dan, pa onda "postiš" četiri dana.
Ako se to premaši, Rapid ti šalje nekakvu opomenu i stavlja te "na posmatranje" ne znam koliko dana, "dal' si se popravio".
Zvanično, ne odobravaju skidanje sa više adresa sa istog naloga, ali dok se ne pretera, može da skida njih 2, 3 ili 4, umereno.

Kakvu opomenu bre? Ne mozes nikako da prekoracis limit, maksimum 100-200mb predjes i posle ti se gasi nalog jer si dostigao limit a nalog se resetuje na taj nacin sto se vraca na stanje od pre 5 dana kakvo si imao u 00.00h.

Back