RAMBO PETKOVIC,da ili ne ?

Malo sam prokopao po netu i nasao link, koji me je sokirao i to bas ono bacio na ... Evo pogledajte sami:

http://www.glassrbije.org/sport/ind...rambuq-petkoviu&catid=45:oko-sporta&Itemid=66

A sta te je tu sokiralo?

Pa kao sto sam i rekao...da je Rambo Petkovic i 10 godina mladji i jos duplo bolji nego sto stvarno jeste, ponovo ga ovi KLOSARI ne bi zvali u reprezentaciju.

Kad bi se selekcija vrsila samo po kvalitetu igraca, gde bi nam bio kraj...a on je ovakav, sa 38 godina, bolji od pola trenutne reprezentacije.

Malo sam prokopao po netu i nasao link, koji me je sokirao i to bas ono bacio na ... Evo pogledajte sami:

http://www.glassrbije.org/sport/ind...rambuq-petkoviu&catid=45:oko-sporta&Itemid=66

Kad samo pročitao Antićevu izjavu, ne znam zašto, al prvi koji mi je pao na pamet je Ćiro Blažević!!!:eek::(

Svašta je napričao, a ništa nije rekao!!!
Nije dobro da selektorove izjave ovako oskudijevaju u logici!!!
On je ponosan na Ramba, a srećan, prati ljegove nastupe bla, bla bla...:klap: ali ne razmišlja o pozivu Dejana u rapku!!!:dash::dash::dash::dash:
O Bože Gospode, pa nije valjda da je doliko urokljivo mjesto selektorsko da svako ko dođe na njega počinje da daje ovako alogične (nebulozne) izjave!!!

Rambo bi bio pravi plejmejker u reprezrentaciji, na neki nacin on bi bio odprilike ono sto je Niko Kovac bio za Hrvatsku, a videlo se cim se Niko povukao iz reprezrentacije oni vise nemaju igru.

E da inace Rambo ima velike sanse da bude MVP brazilskog sampionata ove godine, vodi po broju glasova trenutno ispred 2 igraca koja su jos u konkurenciji, a gotovo je izvesno da ce biti MVP ukoliko Flamengo uzme titulu.

Zagallo, brazilian assistent coach of 2006 said: "Pet is a genious, serbians are just blind if they dont see that"

0,,24178702-EX,00.jpg

Poslednja izmena:
Pet friendly farewell calls the selection of Serbia

The 37-year-old player celebrates the country classification for the next World Cup, but not with vague dreams

Petkovic also commemorated the victory over Flamengo Sao Paulo by 2 to 1 when he received news that another animated: Serbia thrashed Romania for 5 0 and the passport stamped for the next World Cup.

At 37 years, ensures that the player does not aspire to compete in the competition. But good looks at the moment of his country.

- I'm happy to double with this news. But I'm too old now, right? If I had ten years younger gave to deceive. Let's hope too. Finally we have a good technical (Radomir Antic) and that makes a difference. It was five to zero? Chocolate - said, smiling.

Since the selection of Serbia Montenegro has been divided in two years ago, Pet was never convened. But the 43 Flamengo shirt has a special wish.

- Football I always had but never knew why I was never called for Serbia. At least one friendly match farewell I would be satisfied - he said.

http://globoesporte.globo.com/Espor...ISTOSO+DE+DESPEDIDA+DA+SELECAO+DA+SERVIA.html

Kakav car :worth: :worth: :worth:

SAMO DA VAS MALO PODSJETIM NA PAR BITNIH DETALJA:

Ranbo Petković je prolazio (a možda i sad prolazi) kroz istu situaciju kroz koju je svojevremeno prošao i igrač koji je umnogom usrećio istog ovog Antića - Milinko Pantić!!!
Milinko je isto igrao u velikom klubu i tamo postao živa legenda, a kod nas jedva da je ušao na dva meča reprezentacije!!!

Navijači su mu pred stadionom za živom podigli spomenik sa njegovim likom, a ***** Santrač ga je u 75. meča minutu protiv istih tih Španaca sa klupe slao u igru, da bi u 79. u maniru najgore seljačine istog tog čovjeka izveo napolje i ubacio Alberta Nađa!!! Dok je Pantić Eto kakva je đubrad imala prolaz u našem fudbalu!!!
![/B]

Mislim da gresis.
Upravo na toj utakmici protiv Spanije je na njega divljacki startovao Nadal i Pantic je morao da napusti igru.
Ujedno je taj momenat znacio i kraj njegove karijere.
Vratio se on posle povrede, isao za Francusku, vratio se u Grcku, ali magija je nestala.

Prijateljski meč da, Afrika ne.
Žao mi je što ranije nije pozivan ali sada je kasno.

Ja sam ipak za to da se proba.
Ebes ga, covek igra fantasticno. Pogledaj neke golove iz ove sezone, driblinge, proigravanja...pa on je brzi od Milijasa iako je 10 godina stariji.

Delio sam tvoje misljenje do pre nekog vremena.
Petkovic me je naterao da malo razmislim.

Treba ga probati na nekoj prijateljskoj ili mu organizovati oprostajnu utakmicu (protiv Brazila na Bg Marakani)

Ja bih ga sigurno zvao u Afriku. Po meni uvek treba da igraju najbolji bez obzira na godine.

Sta sad Pet je dobar Brazilu koji je 5 puta bio svetski prvak, a los je za nas. A mi smo se sada jedva plasirali na SP i odmah smo umislili kako deljemo sve redom sem Spanije i Brazila.

Tako je i prosli put bilo. Kao najbolja odbrana na planeti pa 10 komada u 3 utakmice.

Covek je pokazao da zna da igra fudbal, ima sve od suta preko asistencije do driblinga. Majstor je za prekide. Odlican organizator igre. Sa mnogo iskustva. Moze da resi utakmicu jednim potezom. Pogledajte ovo gubi utakmicu za titulu pred 80.000 ljudi i pogodi svog igraca u trepavicu iz kornera. Znaci smiren, najbolji bas onda kad treba... Pa ja stvarno ne znam. Ako nam takav igrac ne treba onda ko nam treba. Mi onda osvajamo prvenstvo bez problema. Toliko smo jaki.

Ja sam ipak za to da se proba.
Ebes ga, covek igra fantasticno. Pogledaj neke golove iz ove sezone, driblinge, proigravanja...pa on je brzi od Milijasa iako je 10 godina stariji.

Delio sam tvoje misljenje do pre nekog vremena.
Petkovic me je naterao da malo razmislim.

Treba ga probati na nekoj prijateljskoj ili mu organizovati oprostajnu utakmicu (protiv Brazila na Bg Marakani)

Neka ga pozove na kontrolne utakmice pre SP pa ćemo videti kako će se pokazati.
Ipak se fudbal u Evropi razlikuje od južnoameričkog.

Sta sad Pet je dobar Brazilu koji je 5 puta bio svetski prvak, a los je za nas. A mi smo se sada jedva plasirali na SP i odmah smo umislili kako deljemo sve redom sem Spanije i Brazila.
On ne igra za Brazil nego u brazilskoj ligi.

Ja bih ga sigurno zvao u Afriku. Po meni uvek treba da igraju najbolji bez obzira na godine.

Tako je i prosli put bilo. Kao najbolja odbrana na planeti pa 10 komada u 3 utakmice.

Covek je pokazao da zna da igra fudbal, ima sve od suta preko asistencije do driblinga. Majstor je za prekide. Odlican organizator igre. Sa mnogo iskustva. Moze da resi utakmicu jednim potezom. Pogledajte ovo gubi utakmicu za titulu pred 80.000 ljudi i pogodi svog igraca u trepavicu iz kornera. Znaci smiren, najbolji bas onda kad treba... Pa ja stvarno ne znam. Ako nam takav igrac ne treba onda ko nam treba. Mi onda osvajamo prvenstvo bez problema. Toliko smo jaki.

apsolutno se slazem, trenutno mozda i nas najbolji igrac.
Sigurno bi bio nas organizator igre i plejmejker u reprezrentaciji kakvog nemamo vec dugo vremena.
Ponovicu jos jednom primer Nike Kovaca koji je sa 37, 38 godina bio organizator igre u Hrvatskoj koja je 2x puta pobedila Engleze u kvalifikacijama i umalo nije usla u finale Evropskog prvenstva.
Nakon toga sta se desilo ?
Niko se povukao iz reprezrentacije jer je navodno mator i ne treba vise da igra a Hrvatska je pocela da lici na nasu reprezrentaciju iz doba Klementea il Djukica, nisu se cak ni plasirali na SP , s tim da su izgubili oba meca od Engleske (koju su u prethodnom ciklusu oba puta dobili) uz gol razliku 2:9.
Eto koliko jedan covek moze da znaci.

Inace Rambo bi bas to bio za nas sto je Niko bio za Hrvatsku.

Inace jeste videli samo Rambovu reakciju nakon asistencije iz kornera posle koje je postignut drugi gol, kako se bacio na zemlju a upravo takav jedan gest govori nam da je i dalje pun snage , energije i volje za fudbalom.
Nista manje energije il volje za dokazivanjem on nema od ovih klinaca iz reprezrentacije.

On ne igra za Brazil nego u brazilskoj ligi.

Pa da opste je poznato da su svi brazilski igraci potekli iz argentinske lige.

U njegovom timu igraju Adriano i Kleberson... U Corinthiansu igra Ronaldo... Sad ce jos ispasti kako je nasa liga jaca od brazilske. :roll:

Zaboravio si da su Tevez i Mascherano dosli na proslo svetsko prvenstvo upravo iz brazilske lige iz Corinthiansa. Koliko se secam to nije sprecilo Teveza da nam da gol i namesti drugi Mesiju. Nikome na svetu ne bi bilo ispod casti da zove igraca iz brazilske lige sem nama.

Osim toga pola nasih igraca iz reprezentacije i ne igra uopste sem u reprezentaciji. Stojkovic, Tosic, Zigic...

Zagallo, brazilian assistent coach of 2006 said: "Pet is a genious, serbians are just blind if they dont see that"

0,,24178702-EX,00.jpg

Obožavan,hvaljen i večiti ljubimac STRANAC u dalekom Brazilu,Brazilu koji je po samom njenom spominjanju pojam za fudbal.
Takav nikada nije bio potreban svojoj maloj državi :dash:
Hvala svetskoj velesili u fudbali što zna da ceni vrednosti :hvala:
Ova slika je najbolji pokazatelj koje smo idiote imali u fudbalskom savezu :evil:

Razlog zbog kojeg je Engleska očajno odigrala evropske kvalifikacije je u tome što su imali Meklarena za selektora. Usudio bih se reći možda i jedinog lošijeg selektora od Domeneka.
Tako da se može povući paralela između Engleske onomad i Francuske danas.
Kapelo je druga priča. I Hrvatskoj nije nedostajao Niko Kovač protiv Engleza.
Nedostajao joj je Ćorluka bez kojeg je duvala velika promaja u odbrani i naravno Luka Modrić, glavni nosilac igre bez kojeg Hrvatska očigledno ne ume da igra.

Ja sam skeptičan što se tiče Ramba Petkovića ali treba mu pružiti šansu u nekoj utakmici pre Svetskog prvenstva.
Ali ono što me nervira je što se ponovo stvara loša atmosfera pred svetsko prvenstvo.
Evo i na forumu neki čak i pljuju Antića, piše se kako smo najebali bez Petkovića i slično.
Zbog čega niko nije pominjao Ramba na početku kvalifikacija? Šta, on je u poslednjih mesec dana naučio da igra fudbal pa su svi zinuli da se pozove?
Evo ako je 5% odavde odgledalo jednu utakmicu Flamenga od 1. do 90. minuta ja ću da pojedem tastaturu. Naravno, čast izuzecima.
Nemojte suditi samo na osnovu jutjutb snimka. Jutjub kompilacije mogu i od mene napraviti vrhunskog fudbalera. Treba pogledati jednu celu utakmicu Flamenga, kako se on ponaša u igri, koliko trči, da li bi se uklopio u našu reprezentaciju pa tek onda sesti i napisati nešto.

Inace jeste videli samo Rambovu reakciju nakon asistencije iz kornera posle koje je postignut drugi gol, kako se bacio na zemlju a upravo takav jedan gest govori nam da je i dalje pun snage , energije i volje za fudbalom.
Nista manje energije il volje za dokazivanjem on nema od ovih klinaca iz reprezrentacije.

Pogledati dribling na 7:30, to je iz ove sezone.
Nije spor, i dalje moze da istrci :)

Antic samo treba da ga proba u nekoj utakmici.
To je njegov novi Milinko Pantic ! ! !

Pa da opste je poznato da su svi brazilski igraci potekli iz argentinske lige.

U njegovom timu igraju Adriano i Kleberson... U Corinthiansu igra Ronaldo... Sad ce jos ispasti kako je nasa liga jaca od brazilske. :roll:

Zaboravio si da su Tevez i Mascherano dosli na proslo svetsko prvenstvo upravo iz brazilske lige iz Corinthiansa. Koliko se secam to nije sprecilo Teveza da nam da gol i namesti drugi Mesiju. Nikome na svetu ne bi bilo ispod casti da zove igraca iz brazilske lige sem nama.

Osim toga pola nasih igraca iz reprezentacije i ne igra uopste sem u reprezentaciji. Stojkovic, Tosic, Zigic...

Ti si napisao kako je dobar za Brazil a ne njihovu ligu...
U prvoj postavi Brazila ne igra niko iz domaće lige, pa ne razumem šta si hteo time da kažeš?
Sve te koje si nabrojao (a ako želiš ja ti mogu jos 5-6 dodati) su fudbaleri na zalasku karijere ili igrači proterani iz boljih evropskih klubova.
Adriano - isteran iz Intera zbog neozbiljnosti, viška kilograma, propuštanja treninga, opijanja
Ronaldo - napustio Milan jer je i pre povrede imao muke da se izbori među startnih 11 a kamoli posle. takođe problemi sa kilogramima
Kleberson - U Mančesteru ništa nije uradio, potom otišao za Tursku pa evo ga u 30im ponovo u Brazilu, došao čovek da se proslavi

Stiče se utisak da starijim igračima i mrcinama očigledno prija brazilski stil igre jer nema toliko trčanja i ne iziskuje toliku fizičku spremnost koliko Evropa.
Raj za sve tehničare. Ali, nažalost, danas se ne igra takav fudbal.

Razlog zbog kojeg je Engleska očajno odigrala evropske kvalifikacije je u tome što su imali Meklarena za selektora. Usudio bih se reći možda i jedinog lošijeg selektora od Domeneka.
Tako da se može povući paralela između Engleske onomad i Francuske danas.
Kapelo je druga priča. I Hrvatskoj nije nedostajao Niko Kovač protiv Engleza.
Nedostajao joj je Ćorluka bez kojeg je duvala velika promaja u odbrani i naravno Luka Modrić, glavni nosilac igre bez kojeg Hrvatska očigledno ne ume da igra.

Ja sam skeptičan što se tiče Ramba Petkovića ali treba mu pružiti šansu u nekoj utakmici pre Svetskog prvenstva.
Ali ono što me nervira je što se ponovo stvara loša atmosfera pred svetsko prvenstvo.
Evo i na forumu neki čak i pljuju Antića, piše se kako smo najebali bez Petkovića i slično.
Zbog čega niko nije pominjao Ramba na početku kvalifikacija? Šta, on je u poslednjih mesec dana naučio da igra fudbal pa su svi zinuli da se pozove?
Evo ako je 5% odavde odgledalo jednu utakmicu Flamenga od 1. do 90. minuta ja ću da pojedem tastaturu. Naravno, čast izuzecima.
Nemojte suditi samo na osnovu jutjutb snimka. Jutjub kompilacije mogu i od mene napraviti vrhunskog fudbalera. Treba pogledati jednu celu utakmicu Flamenga, kako se on ponaša u igri, koliko trči, da li bi se uklopio u našu reprezentaciju pa tek onda sesti i napisati nešto.

1.Ramba spominjemo već 15 godina,ovo sada nije nikakva novost.
2.Ne sudimo na osnovu you tube nego na osnovu onoga što sami možemo videti na njegovim utakmicama...ali ako ti jedna velesila u fudbalu kao što je Brazil godinama uzdiže i veliča jednog stranca u rasadniku fudbalera onda se to u njegovoj matičnoj državi naziva slepilom.

Inace i nije tacno da niko u Brazilskoj reprezrentaciji ne igra iz domace lige jel tu su :

Adriano iz Flamenga (povratnik u reprezrentaciju)
Kleberson (Flamengo)
Diego Souza (Palmeiras)
Cleiton Xavier (Palmeiras)
Diego Tardeli (Atletik Mineiro)
Miranda (Sao Paolo)
Andre Dias (Sao Paolo)
Kleber (Internacional)
Sandro (Internacional)
Viktor (golman Gremia)

svi oni su igrali u kvalifikacijama, sad neki od njih igraju vise neki manje, ali svi oni su kandidati za 22 putnika u Juznu Afriku.
Tako da nema govora o tome da u Brazilu igraju samo oni na zalasku karijere ili oni koju su oterani iz Evropskih klubova.
Brazilska liga je sigurno medju 5,6 najjacih na svetu.

Inace niko ni ne prica o Rambu na osnovu klipova sa jutjuba, vec na osnovu njegovih dobrih igara koje pruza vec godinama i na osnovu njegovih golova i asistencija, evo i ove sezone je prvi favorit za MVP-ja sampionata, pa ako to nije dovoljan dokaz ne znam onda sta je.l

Back