RAMBO PETKOVIC,da ili ne ?

Juce je na RTS-u u Dnevniku predstavljen i film o Rambu, koji ce biti prikazan u maju. Reziser je ponovio Zikovu izjavu da ce Srbija sigurno osvojiti SP - kad su ga pitali kako, zasto - odgovorio je pa kad ima 22 igraca bolja od Ramba. z:lol:

laugh-1.gif

hheehhee, .....
svidja mi se sto se sa strane bolje vidi nas odnos prema petkovicu....zna taj Zico da podjebava,.....a zna po nesto i o fudbalu......

Toledo, pomisliću da ti je Petković hakovao profil...
Postoji razlog zbog kojeg ga Antić ne zove u reprezentaciju.
To može biti ili zato što je mator, ili zato što se ne uklapa u igru, ili zato što je u sukobu sa nekim od igrača ili jednostavno da se ne naruši odlična atmosfera koja vlada u reprezentaciji.
Rambo nije potreban reprezentaciji jer na njegovoj poziciji konkuriše nekoliko mladih igrača koji će ujedno i biti okosnica reprezentacije na budućim takmičenjima (Kačar, Kuzmanović, Sulejmani...), dok će Rambo posle ovog prvenstva u penziju.
I drugo, činjenica je da su igrači u brazilskoj ligi nedovoljno fizički spremni.
Zato svi podgojeni i beže tamo (ronaldo, adriano) jer nema toliko trčanja.
A da ne pričam još o Rambu koji ima 37 godina i ne postoji šansa da on izdrži utakmicu sa Nemcima gde se trči svih 90 minuta, ili još gore, Ganom.

Poslednja izmena:
Evo sta o Rambu kaze Dusica Jankovic.

„Rambo Petković je bog u Brazilu”
Koliko je neko u Brazilu uspešan meri se i time koliko je puta bio gost u programu nacionalne televizije kod Žoa Soarisa, koji je u Brazilu isto što i Lari King u Americi. „Jedini stranci koji su gostovali više od jednom smo Rambo Petković i ja. Za tu priliku, odnosno predstavljanje brazilskoj publici trebalo je da ponesem fotografije iz detinjstva. Na prvoj slici koju su prikazali bila sam na polaganju Titove zakletve, u crvenoj marami i sa kapom na glavi”, priča Duda. O Rambu Petkoviću ima samo reči hvale i kaže da je on tamo Bog. „Kad Rambo skromno prizna da ga u Brazilu vole, znajte da oni njega obožavaju. Ono što Rambo kaže za njih je zakon. Mislim da posle Pelea nema čoveka koji je voljeniji i poštovaniji od našeg Ramba”, kaže Jankovićeva.

http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=67624

Toledo, pomisliću da ti je Petković hakovao profil...
Postoji razlog zbog kojeg ga Antić ne zove u reprezentaciju.
To može biti ili zato što je mator, ili zato što se ne uklapa u igru, ili zato što je u sukobu sa nekim od igrača ili jednostavno da se ne naruši odlična atmosfera koja vlada u reprezentaciji.
Rambo nije potreban reprezentaciji jer na njegovoj poziciji konkuriše nekoliko mladih igrača koji će ujedno i biti okosnica reprezentacije na budućim takmičenjima (Kačar, Kuzmanović, Sulejmani...), dok će Rambo posle ovog prvenstva u penziju.
I drugo, činjenica je da su igrači u brazilskoj ligi nedovoljno fizički spremni.
Zato svi podgojeni i beže tamo [/B](ronaldo, adriano) jer nema toliko trčanja.
A da ne pričam još o Rambu koji ima 37 godina i ne postoji šansa da on izdrži utakmicu sa Nemcima gde se trči svih 90 minuta, ili još gore, Ganom.

Dajem glavu na panj da Rambo sad u ovim godinama može više i duže da pretrči nego što je duplo mladji Piždra ikad mogao..Kad mi neko pomene Pižona uvek se setim kako trči pored linije i mlatara rukama da ga izvade napolje, ne može više da trči..:D

Može neko za pet minuta da reši utakmicu..a ostali nek čuvaju rezultat i trče do kraja, ko im brani.

dooobroooooo....
znaci vreme je da se zatvori ova tema, koja nije bila toliko losa po posecenosti i iznosenju misljenja o nasem coveku u brazilu :) bilo je tu misljenja za i protiv sa najrazlicitijim obrazlozenjima , no ipak mislim da je tema u potpunosti ostvarila svoj cilj. zasto ? evo zasto...

rambo petkovic najtrofejniji i najcenjeniji fudbaler u zemlji gde je fudbal nacin zivota a ne samo igra bio je preko potreban nasem timu koji je vec jednom nogom van WC2010, igrac njegovog kalibra je jedini mogao da poveze nasu odbranu i napad u ociglednom nedostatku kreativnosti sredine terena , jer mi jednostavno NEMAMO takvog igraca. ovi
sto pokusavaju to da odigraju su samo surogati . ne tvrdim da bi sa njim pobedili ganu , ali sa njim bi bili u vecoj prilici da makar izborimo bod koji je toliko potreban u nokaut takmicenju. ovom tvrdnjom potpuno stavljam van konteksta njegovo umece da postigne gol sa 16 m ,20m, 30m...

hvala svima na ucescu, cujemo se ako bog da 2014 :D
ps/ cenjeni moderatore zakljucavaj.

:hvala:toledo19

Back