- Poruka
- 377.030
Da li verujete u Raj i Pakao ili u neki drugačiji oblik zagrobnog života ?
I da li se plašite smrti,kad dodjete u neke godine ili neke situacije ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I zamisli reinkarniraš se u ovcureinkarnacija mi je mnogo logičnija nego raj i pakao...ako je smisao života razvoj duša
i ovce su ljudiI zamisli reinkarniraš se u ovcu![]()
Ovce nisu ljudi već životinjei ovce su ljudi
mislim da moraš debelo da zabrljaš da bi se reinkarnirao u ovcu ili majmuna..čak mislim da ta opcija ne postoji..
Da li verujete u Raj i Pakao ili u neki drugačiji oblik zagrobnog života ?
kad dođe sudnji dan i Isus pita ima li neko za nešto da te optuži kad ono silni prasići dižu papke uvis ....šta ćeš da kažeš u svoju odbranu?Ovce nisu ljudi već životinje
Inače pojedi neku ovcu pa ćeš videti kad ti karma u vidu reinkarnacije zakuca na vrata![]()
Ne verujem u reinkarnacijukad dođe sudnji dan i Isus pita ima li neko za nešto da te optuži kad ono silni prasići dižu papke uvis ....šta ćeš da kažeš u svoju odbranu?![]()
patrijarh Pavlekad dođe sudnji dan i Isus pita ima li neko za nešto da te optuži kad ono silni prasići dižu papke uvis ....šta ćeš da kažeš u svoju odbranu?![]()
NeDa li verujete u Raj i Pakao ili u neki drugačiji oblik zagrobnog života ?
NeI da li se plašite smrti,kad dodjete u neke godine ili neke situacije ?
to je hipii životinje su nam bližnji...dakle pravo hrišćanstvo je ljubav za sva živa bića
prase nije prase
da ga pečete i pojedete
prase je prase
da ga volite i razumete
to je ljudskiu raj pakao reinkarnaciju ne verujem
smrti se ne plašim kada mi je dobro
kada mi je loše prpa
kao boji se da ide kod zubara a ne boji se smrti ha-ha šijo mu ga đuroto je ljudski
Ti bi ko svedoci kad dele brošure pa tamo na slikama i čovek i lav i zec sede zajedno i jedu groždjei životinje su nam bližnji...dakle pravo hrišćanstvo je ljubav za sva živa bića
prase nije prase
da ga pečete i pojedete
prase je prase
da ga volite i razumete
ili da zajedno sa prasićima gutamo pomije iz koritaTi bi ko svedoci kad dele brošure pa tamo na slikama i čovek i lav i zec sede zajedno i jedu groždje![]()
nije smrt strašna...strašno je onima koji ostanu bez tebe i strašno je ako te smrt samo načne i onda ostavi...ako ostaneš invalidNe plašim se same smrti jer je ona neminovna i prirodna ali se plašim nacina smrti
https://nova.rs/magazin/lifestyle/n...sle-klinicke-smrti-i-znaju-sta-te-ceka-posle/Da li verujete u Raj i Pakao ili u neki drugačiji oblik zagrobnog života ?