Raj i pakao – da li verujete ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pod rajem podrazumevam uzdizanje vibracije (duse) na najvisu frekvenciju i sjedinjavanjem sa Bogom, a paklova ima raznih...Zar nije pakao da si na ovoj Zemlji rodjen kao npr. dete severnokorejca koji se zamerio vlastima i narednih 5 kolena treba da trpe osvetu tih vlasti, pa moras da trpis neko maltretiranje i izrabljivanje...

Pa ne baš u raj i pakao. Imao sam iskustvo regresije u prošle zivote pa "verujem" u reinkarnaciju. Stanje između dva života može neprobuđenoj svesti da deluje kao raj, pakao. To zavisi od stanja svesti i akumulirane karme. Ali suštinski to je iluzija, privid.

kad dođe sudnji dan i Isus pita ima li neko za nešto da te optuži kad ono silni prasići dižu papke uvis ....šta ćeš da kažeš u svoju odbranu? :p
patrijarh Pavle

Jednom je patrijarh išao negde avionom. Kada su letili nad morem, avion je ušao u zonu turbulencije i bilo je truckanja. Mladi arhijerej koji je sjedio pored patrijarha pitao ga je šta on misli o tome ako se avion sada sruši. On je bez zbunjenosti rekao: "U odnosu na sebe, primiću to kao akt pravednosti, jer sam u životu pojeo toliko riba da bi sada bilo čudno kada one mene sada ne bi pojele."

Back