Da li i koliko pomažete svoju versku zajednicu?

Da li i koliko pomažete svoju versku zajednicu?

• Nimalo

glasova: 6 54,5%
  • Povremeno. Nekoliko puta godišnje.

glasova: 3 27,3%
  • Redovno. Svaki mesec.

glasova: 0 0,0%
  • Dajem desetinu prihoda.

glasova: 1 9,1%
  • Do 50 evra godišnje.

glasova: 0 0,0%
  • Preko 50 evra godišnje.

glasova: 2 18,2%

• Ukupno glasova
    11
Mnoga pitanja si ostao dužan.
Izvoli navedi BAR JEDNO ili priznaj da lazes.

A najbolji su ti odgovori "a gde u Svetom pismu piše baš tako", "nađi mi u Svetom pismu taj pojam".
Naravno,to je kljucno pitanje za svaku teolosku tvrdnju i versku praksu s tim sto to isto i ja dajem za svoje tvrdnje i versku praksu koju imam.

Mislim da je Maki digao ruke od ovog foruma...nažalost.
Maki nije nikakav hrišćanin. Svaki hrišćanin je pozvan na apostolat, da propoveda jevanđelje. U tome se čovek ne može i ne sme umoriti.
Biti hrišćanin nije samo čitati Bibliju, molitvenike, knjige, pesmarice i ići na crkvene službe. Jevanđelje tj. Hristovu dobru vest namenjenu svim narodima treba i živeti i propovedati!

Maki nije nikakav hrišćanin. Svaki hrišćanin je pozvan na apostolat, da propoveda jevanđelje. U tome se čovek ne može i ne sme umoriti.
Biti hrišćanin nije samo čitati Bibliju, molitvenike, knjige, pesmarice i ići na crkvene službe. Jevanđelje tj. Hristovu dobru vest namenjenu svim narodima treba i živeti i propovedati!
Mlad je on još, polako...školu da završi...mislim da je On dobar Hrišćanin...iz priče sa njim sam video da je visokomoralan čovek...

Back