Bodulica
Aktivan član
- Poruka
- 1.148
Meni postaje sve jasnije što oni nas zovu svojim stadom i ovcama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne branim ja njihove verske stavove vec njihovu korektnost koju vidimo na forumu.Subotar brani popovske lakeje![]()
Te skupe stvari su velikom većinom darovi vernika.Nekidan naletim na dokumentarac o ocu Arseniju. Fino je što je našao mir i Boga ali na njemu Ray Ban sunčanice. Ima svoj atelje gdje slika sa pogledom na rječicu. Ma ljepota!
Doveo i svoju mamu tamo, ćaskaju.
Pa lako je tako naći mir i boriti se sa iskušenjima.
Ja cijeli život vučem, guram..mogu samo da sanjam takav život.
Što nije organizovao bar jednom nedjeljno neku humanitarnu akciju da pomogne sirotinji iz okoline, da jednom dnevno spremi obrok pa odnese gladnim?
O tom uppšte nije pričao.
Pare su đavolji izum.Svemogucem Bogu ne idu finansije
a zasto bog trazi da se pare daju siromasima ako su od djavolaPare su đavolji izum.
Bog sve okreće na dobro, na korist čoveka. Tako da novac ima dvostruku vrednost i dobru i lošu. Kao i ovaj internet, i on je izmišljen sa lošim namerama, ali je Bog okrenuo i to na dobro - da se propoveda Jevanđelje preko njega i bude dostupnija verska literatura.a zasto bog trazi da se pare daju siromasima ako su od djavola
moze i ovako i onakoBog sve okreće na dobro, na korist čoveka. Tako da novac ima dvostruku vrednost i dobru i lošu. Kao i ovaj internet, i on je izmišljen sa lošim namerama, ali je Bog okrenuo i to na dobro - da se propoveda Jevanđelje preko njega i bude dostupnija verska literatura.
Može, da , ali nije svejedno da li koristiš internet za pedofiliju i kriminal ili npr. za humanitarni rad ili edukaciju,...moze i ovako i onako
svejedno je
pare se okrecu, neko plati pedofiliju, odatle odu u trgovinu, trgovina prebaci banci, banka isplati klijenta, klijenat kupi svecu u crkviMože, da , ali nije svejedno da li koristiš internet za pedofiliju i kriminal ili npr. za humanitarni rad ili edukaciju,...
Не ради се о томе, не разумешMeni postaje sve jasnije što oni nas zovu svojim stadom i ovcama.
Dobro, to je šala ali bi volila da mi objasniš.Не ради се о томе, не разумеш
У време хришћанства бити пастир је као данас радити у продавници.Dobro, to je šala ali bi volila da mi objasniš.
Naravno da shvatam da mi predstavljamo njegovo stado kojem treba vodič i zaštita.У време хришћанства бити пастир је као данас радити у продавници.
Дакле - профита има и сви то раде.
Христос упоређује најамника и пастира. Као кад газда продаје у продавници своје, и кад нађу неког да добије дневницу и више не дође.
Тако имаш и за овце. Пастир познаје своје овце јер су његове. Чува их. Кад дође вук, најамник бежи јер овце нису његове. Пастир не. Он их чува од вука.
Пастир свој живот даје да би сачувао своје овце. А најамник не
Наша Црква је укључена у хуманитарне акције али ти то не пратиш.Naravno da shvatam da mi predstavljamo njegovo stado kojem treba vodič i zaštita.
Ja sam na ovoj temi postavila pitanje zašto otac Arsenije nosi Ray Ban-ke , zašto naša crkva nije više uključena u humanitarne akcije pomaganja svom narodu, zašto se krije prihod novca koji udje u crkvu..
Да оставимо то Богу да процени ?Koliko je pravih i pozrtvovanih vjernika koji rade pri samoj crkvi.
Зашто се оптерећујеш толиким питањима ?Koliko to utiče da odvrati ljude od svoje crkve?
Не пратиш, Црква даје доста.Nismo savršeni i to je u redu. Samo smo ljudi ali što je lako postaviti pitanje koliko ja dajem u crkvu a ja ne dobijam odgovor koliko crkva dobije i koliko daje svom narodu da ga možda privuče Bogu još više.
Бог је Христос. Није нека безлична сила којој ми треба да се дивимо или да јој се покоравамо. Бог је личност пре свега.Znam da zvučim kontradiktorno jer svoj put do Boga nisam našla kroz religiju. Vjerujem ali nisam religiozna zbog ljudi koji mogu da me sputaju.