Rafael Nadal

Igracina je po rezultatima, ali oni nisu tema nase vecerasnje emisije?...
Eto sta biva kad neko pise pisanija radi...
A tek ovo mesanje baba i zaba (Dankan, tj. basket) je vrhunac polemike...
O kakvoj objektivnosti pricas, kad navodis da je kod njega sve fenomenalno?...
Isto tako cu i ja napisati da mu sve to nista ne valja, i presipamo iz supljeg u prazno...
Nisi bas naveo neke argumente da me zainteresuju za tebe kao sagovornika na ovoj temi...
Jednostavno, samo jos jedan Nadalov fan... nista novo ovde...

Ok, ne vredi sada da te ubedjujem da uopste ne navijam za Nadala (naprotiv), imas svoje misljenje i to je u redu. Meni je bila interesantna ova analogija sa basketom, nisam to izveo kao krajnju vecnu metafizicku istinu. Ne smatram da je sve fenomenalno kod njega, igra na mrzi mu je ocajna na primer. Ova prica je presipanje iz supljeg u prazno samo ako ne zelimo da govorimo sto objektivnije.

Pa ja ne znam ko može da ne ceni njegov tenis!? Ali je taj nivo svoje igre postigao na taj način što je preforsirao svoja kolena. Nikakva filozofija. Iskreno mi je žao momka, i nadam se da će se oporaviti. Ali tenis koji je igrao do sada ne verujem da ćemo više gledati (sem ako se ozbiljno ne bude kockao svojim zdravljem)!

Ni ja...

O rivalstvu Rodzera i Rafe, steta bi bilo da se ne satanu jos koji put u finalu nekog GS-a

Nadal and Federer have been playing against each other since 2004, and this rivalry is a significant part of both men's careers:

They are the only men in the open era who have played each other in 7 Grand Slam finals, with Nadal winning 5 of the 7 finals.[83]
Their 2008 Wimbledon final has been lauded as the greatest match of all time by many long-time tennis critics.[42][84]
Many critics consider their rivalry to be the greatest in tennis history.[40][85][86][87]
Nine of Nadal's 13 wins over Federer have come on clay courts, Nadal's best surface. Federer leads the head-to-head on hard courts and grass, 5-4.

Ne mozes uleteti u raspravu i traziti da ti ja ponovim gomilu mojih postova, oni su i napisani da se pre ukljucivanja u temu procitaju, da znas s kim tikve sadis... :mrgreen:
Da, jeste tvoj problem ako to nisi uradio. Nisam rekao nista uvredljivo. :dontunderstand:
Pa nije valjda moj problem?! :rtfm:

O rivalstvu Rodzera i Rafe, steta bi bilo da se ne satanu jos koji put u finalu nekog GS-a

Nadal and Federer have been playing against each other since 2004, and this rivalry is a significant part of both men's careers:

They are the only men in the open era who have played each other in 7 Grand Slam finals, with Nadal winning 5 of the 7 finals.[83]
Their 2008 Wimbledon final has been lauded as the greatest match of all time by many long-time tennis critics.[42][84]
Many critics consider their rivalry to be the greatest in tennis history.[40][85][86][87]
Nine of Nadal's 13 wins over Federer have come on clay courts, Nadal's best surface. Federer leads the head-to-head on hard courts and grass, 5-4.

Recimo, text koji citiras je ovde milion puta prezvakan, razumes?...
Apsolutno pisanije posta radi... :rtfm:

- Ako deca od malih nogu igraju na betonskim terenima, to utiče na njihov rast i uvećava izglede da kasnije dođe do povreda. Mislim da u periodu rasta nikako nije dobro igrati na betonu - dodao je holandski trener.
Rafael Nadal je počeo da pati od tendinitisa u oba kolena sa samo 21 godinom. Sada ima 23, a „kolena mu se ponašaju kao da ima 33“, tvrdi fitnes instruktor Šon Korvin.
- Iako Rafael ima 23 godine, njegova kolena se ponašaju kao da je deset godina stariji. Tetive oba kolena ga muče već dve sezone i kada se uzme u obzir da je veliki broj vrhunskih sportista bio primoran da se prerano povuče, nije teško zaključiti šta preti Špancu. Moguć je čak prekid karijere. Problem je što vrhunskim sportistima kolena ne dozvoljavaju visok intenzitet treninga zbog čega ne mogu da održe formu na visokom nivou i ostvaruju vrhunske rezultate -.....:(

- Ako deca od malih nogu igraju na betonskim terenima, to utiče na njihov rast i uvećava izglede da kasnije dođe do povreda. Mislim da u periodu rasta nikako nije dobro igrati na betonu - dodao je holandski trener.
Rafael Nadal je počeo da pati od tendinitisa u oba kolena sa samo 21 godinom. Sada ima 23, a „kolena mu se ponašaju kao da ima 33“, tvrdi fitnes instruktor Šon Korvin.
- Iako Rafael ima 23 godine, njegova kolena se ponašaju kao da je deset godina stariji. Tetive oba kolena ga muče već dve sezone i kada se uzme u obzir da je veliki broj vrhunskih sportista bio primoran da se prerano povuče, nije teško zaključiti šta preti Špancu. Moguć je čak prekid karijere. Problem je što vrhunskim sportistima kolena ne dozvoljavaju visok intenzitet treninga zbog čega ne mogu da održe formu na visokom nivou i ostvaruju vrhunske rezultate -.....:(

Pogotovo sto ovaj (Nadal) trenira sat vremena intenzivno na sam dan meca...

Imam apsolutno svako pravo da mu to govorim, a on ima apsolutno svako pravo da pise sta hoce...
Sto i radi...
Ne vidim razlog da se ti u to mesas, covek je dovoljno pismen da to i sam vidi?...

Najvisi, nemas nikakvo pravo da mu govoris sta da pise, znas li koliko puta su samo ponovljene recene stvari, to se ovde desava 10000 puta na dan.

Imas, ali pogledaj ceo forum stalno se ponavljaju iste price, tako da ti je komentar besmislen.

Pa dogovori se, jel imam ili nemam pravo?... :hahaha:
Dva posta uzastopce, dve kontradiktorne tvrdnje... i ti ih samo onako odvaljujes...

Pa je onda besmislen moj komentar da ne zelim da ucestvujem u raspravi sa nekim ko se pre ulaska u istu nije ni potrudio da procita barem pokoju koju je napisao sagovornik?... :dontunderstand:
Apsolutno me ne interesuje da li ces ti polemisati o tome sa njim, razumes?... Obratio se meni, ja rekao svoje, sibamo dalje...

Zato ovde vise i nema onih kvalitetnih rasprava i istih takvih sagovornika, razvodnilo se... Ne smes vise ni reci nekome da je neupucen u tvoje postove i da ne zelis da ih ponavljas, odmah si ti "najpametniji" i "bezgresan"...

Back