Rafael Nadal

da mu se nije desilo to sa koljenima, vjerujem da bi bio jos veci igrac od Federera... on mi vec ide na zivce
Tako sam i ja jedno vreme mislio, ali sam shvatio da Federer mnogo inteligentnije igra i bez mnogo forsiranja.Zato se tako dugo i drzi,a ovaj Nadal se ubija na svakom mecu i jos igra ko zna kolko sati pre svakog meca :roll:
Ipak, voleo bih da sam video kako Sampras igra :(
Da li je istina da su nedavno igrali on i Federer i da je Sampras dobio Federera?Ili ga je mozda Federer pustio?

Tako sam i ja jedno vreme mislio, ali sam shvatio da Federer mnogo inteligentnije igra i bez mnogo forsiranja.Zato se tako dugo i drzi,a ovaj Nadal se ubija na svakom mecu i jos igra ko zna kolko sati pre svakog meca :roll:
Da li je istina da su nedavno igrali on i Federer i da je Sampras dobio Federera?Ili ga je mozda Federer pustio?

E vidis, ta stvar mi nikad nece biti jasna, to niko ne radi...

Bila su to nekolko revijalna meca, i dva ili tri je dobio Ridzer a jedan Pit.

To sam ja ovde najavio u startu kad sam cuo da ce biti tri meca odigrana..Krivo mi je samo sto nisam stavio pare na to :)

Dakle,prvi mec je Federer odvalio Samprasa,gledao sam mec,Sampras je igrao koliko mu je Federer dozvoljavao. Drugi mec je Fed dobio jedva,valjda u taj brejkovima,ali na koju foru?Gledajuci samo snimke poena,imao sam i sta da vidim...Samprasa koji igra kao i dva dana pre toga i Federera koji igra samo od 6-6...Valjda zbog publike? I konacno,treci mec...Koji je,valjda zbog poetske pravde,dobio Sampras u tri seta.Smesno.Cak je i Agasi izjavio da ce Sampras igrati koliko ga Federer pusti.

E sad,da ne bude da je Srle lud,realno,pre toga je Sampras igrao gomilu veteranskih turnira,egzibicionih meceva..I gubio od totalno nepoznatih igraca.I sad ce mi neko reci da je covek resio da opet igra vrhunski tenis?Pa tesko.

Bila su to nekolko revijalna meca, i dva ili tri je dobio Ridzer a jedan Pit.

Да ускочим са изјавом.
Мечеви су били играни након ПОВЛАЧЕЊА Сампраса...дакле човјек се више није бавио тенисом и није се спремао као прије и узео је Федерера када је био на ВРХУНЦУ ;).
Након тих РЕВИАЛНИХ мечева је и сам Федерер рекао да Сампрас са том спремом у том моменту може да буде без проблема у првих 5 играча тадашњице ;).

Дакле Сампрас је ЈЕДАН...Сампрас је каљен када је имао конкуренцију која се звала Агаси,Бекер,Иванишевић итд...

Dakle,sa tobom se ne vredi nigde raspravljati. Beker,Agasi i narocito Ivanisevic nisu ni blizu jednom Nadalu,eto,ako haoces da znas.Naravno,pitanje je da li si ih gledao?Ako jesi,znas o cemu pricam.

Ivanisevic je bio malo bolja verzija Karlovica i to je to. Beker je bio dobar,ali igrac tipa Davidenka-tu je negde i to je to. Agasi je bio dobar deo kariejre budala.Doke je Sampras bio anjbolji,pogledaj malo gde je sezoen zavrsavao Agasi.On tada nije bio ni blizu Samprasa.

Govoris napamet i to je najgore.

Dakle,sa tobom se ne vredi nigde raspravljati. Beker,Agasi i narocito Ivanisevic nisu ni blizu jednom Nadalu,eto,ako haoces da znas.Naravno,pitanje je da li si ih gledao?Ako jesi,znas o cemu pricam.

Ivanisevic je bio malo bolja verzija Karlovica i to je to. Beker je bio dobar,ali igrac tipa Davidenka-tu je negde i to je to. Agasi je bio dobar deo kariejre budala.Doke je Sampras bio anjbolji,pogledaj malo gde je sezoen zavrsavao Agasi.On tada nije bio ni blizu Samprasa.

Govoris napamet i to je najgore.

Нема ту ништа напамет.
То је тако.
Хоћеш да кажеш да је данас јача него онда.
Ето један просјечан Иванишевић на крају каријере оде на Вимблдон па га освоји.
Штета што се сви ПРОСЈЕЧНИ играчи не могу похвалити тиме ;).
Срле је не причам напамет ;).
А ти?
То колико је Агаси био...па по чему га је оно Федерер тек некидан стигао...мислим на РГ-у ;).

Срле ја никада не причам на памет ;).

Poslednja izmena:
Нема ту ништа напамет.
То је тако.
Хоћеш да кажеш да је данас јача него онда.
Ето један просјечан Иванишевић на крају каријере оде на Вимблдон па га освоји.
Штета што се сви ПРОСЈЕЧНИ играчи не могу похвалити тиме ;).
Срле је не причам напамет ;).
А ти?
То колико је Агаси био...па по чему га је оно Федерер тек некидан стигао...мислим на РГ-у ;).

Срле ја никада не причам на памет ;).

Verujem ja da ti ne pricas napamet,ali u nekim pstovima tako deluje.Naravno,fino je sto se sa tobom moze pricati bez onoga,ja tebi mamu ti meni tatu :)

Gledaj,po meni je sramota da je jedan Ivanisevic uzeo Vimbldon! Ali stvarno...Zamisli Karlovica?Pazi,da ne bese Federera,da se ne lazemo,mogao je da pobedi,recimo Noleta,ili mozda i Mareja,pod uslovom da se poklopi par stvari,jel tako?I slucajno recimo servira u fianlu kao blesav i to je to....Ode trofej u pogresne ruke.

A to da li je tenis danas jaci....Ne verujem,ali nisu ni daleko od toga.Pazi,kad jedan Sampras kaze da je konkurecija u Top 20 sada jaca nego u njegovo vreme,onda se to ipak mora postovati.Mada je u sitoj recenici rekao da je tada bilo vise od dva igraca koji su konkurisali za sam vrh.Ali,onda doalzis,dabi dosao do tog vrha,ti u cetvrt i polufinalima sada iams teze protivnike,zar ne?

Agasija je Federer presao odaaaaaaaaaavno po broju GSova,Agasi ih ima 8,Fed 15 :p A sto se tice Mastersa...Agasi je igrao do 35.godine,secas se? Mada,definitivno je an Mastersima napravio veliki rezultat,tu nema price.Inace,po broju ukupno osovjenih trofeja,Agasi i Federer su tu..Ali Federer ima jos mnooogo da igra :D

Verujem ja da ti ne pricas napamet,ali u nekim pstovima tako deluje.Naravno,fino je sto se sa tobom moze pricati bez onoga,ja tebi mamu ti meni tatu :)

Gledaj,po meni je sramota da je jedan Ivanisevic uzeo Vimbldon! Ali stvarno...Zamisli Karlovica?Pazi,da ne bese Federera,da se ne lazemo,mogao je da pobedi,recimo Noleta,ili mozda i Mareja,pod uslovom da se poklopi par stvari,jel tako?I slucajno recimo servira u fianlu kao blesav i to je to....Ode trofej u pogresne ruke.

A to da li je tenis danas jaci....Ne verujem,ali nisu ni daleko od toga.Pazi,kad jedan Sampras kaze da je konkurecija u Top 20 sada jaca nego u njegovo vreme,onda se to ipak mora postovati.Mada je u sitoj recenici rekao da je tada bilo vise od dva igraca koji su konkurisali za sam vrh.Ali,onda doalzis,dabi dosao do tog vrha,ti u cetvrt i polufinalima sada iams teze protivnike,zar ne?

Agasija je Federer presao odaaaaaaaaaavno po broju GSova,Agasi ih ima 8,Fed 15 :p A sto se tice Mastersa...Agasi je igrao do 35.godine,secas se? Mada,definitivno je an Mastersima napravio veliki rezultat,tu nema price.Inace,po broju ukupno osovjenih trofeja,Agasi i Federer su tu..Ali Federer ima jos mnooogo da igra :D

Па ја о томе и говорим.
Не кажем ја да Федерер није играч и да није ИСТОРИЈА.
Јесте...ја би био луд када би рекао да НИЈЕ ;).
Што мени смета је да неко омаловажаваједног НОЛЕТА тиме да није калибар најбољих а онда ја морам одмах да примјетим да је побједио Федерера и остале најбоље тенисере и опет питам ЗАШТО не спада у тај калибар!?
Све је почело од тога...ја сам увијек био РЕАЛИСТА али и БУНТОВНИК према ограниченим,нереалним,тврдоглавим и надасве тупим карактерима.
Не омаловажавам и никада то нисам радио али када неко нема појма...чита новине и прати задња две турнира и онда се ставља изнад других то није ОК.
Не говорим о теби него многима који овде боцкају...а ни смаи не знају шта причају.
Ја никада нисам долазио на овај ПДФ ради свађе,препирке и провокације али ми је увјек било задовољство овде доћи и прочитати нешто паметно и нешто што ће ме заинтигрирати да дам одговор.

Помињање уже и шире фамилије није ОК...ба прави спортисти нису тако учени пошто се они знају изборити са тим осјећањем када у њему све кипи :ok:.

Ништа злонамјерно али ми је драго да могу са ким да пребацим коју бар за мене ПАМЕТНУ ради које морам да напнем мождане вијуге ;).

Па ја о томе и говорим.
Не кажем ја да Федерер није играч и да није ИСТОРИЈА.
Јесте...ја би био луд када би рекао да НИЈЕ ;).
Што мени смета је да неко омаловажаваједног НОЛЕТА тиме да није калибар најбољих а онда ја морам одмах да примјетим да је побједио Федерера и остале најбоље тенисере и опет питам ЗАШТО не спада у тај калибар!?

Ништа злонамјерно али ми је драго да могу са ким да пребацим коју бар за мене ПАМЕТНУ ради које морам да напнем мождане вијуге ;).

Jeste covek istorija,ali istorija koje se i dalje pise,eto slazemo se :P :P :P

Noleta ne treba omalovazavati,ali treba ponekad izreci nezadovoljstvo sto recimo nikako ne moze da prelomi,da postane ono sto mi od njega ocekujemo : No 1! Opet,verujem da Nole daje sve od sebe,videcemo kako ce mu karijera ici,ali jendo je sigurno:Uleteo je u vreme kada dva igraca crtaju istoriju tenisa kako oni to hoce.Slazem se da sad pojavio Marej,pre toga Nole,ali je pitanje da li ce jedan o ta dva igraca,mozda oba,prelomiti u jednom momentu i zameniti jednog od ove dvojice u narednih par sezona.Jer najbitnija je konstantnost i to pre svega na GSovima.Kad to po "preleze" mozemo ocekivati promene vrednosti u tenisu.Do tada...

Ma i ja potezem milion arguemnata,a to sve anvire iz glave,nesto iz Wikija...Zato i ja dolazim ovde...

@Srle
A vala i ti nagrdi Bekera...Beker kao Davidenko:mrgreen:

Xaxaxaxax,dooooobrooo,bolji je od Davidenka,xaaxaxa :mrgreen: Malo sam preterao,ali po pozicijama koje je drzao,to je to.Ali definitivno je bolji od smesnog Rusa :D

Jeste covek istorija,ali istorija koje se i dalje pise,eto slazemo se :P :P :P

Noleta ne treba omalovazavati,ali treba ponekad izreci nezadovoljstvo sto recimo nikako ne moze da prelomi,da postane ono sto mi od njega ocekujemo : No 1! Opet,verujem da Nole daje sve od sebe,videcemo kako ce mu karijera ici,ali jendo je sigurno:Uleteo je u vreme kada dva igraca crtaju istoriju tenisa kako oni to hoce.Slazem se da sad pojavio Marej,pre toga Nole,ali je pitanje da li ce jedan o ta dva igraca,mozda oba,prelomiti u jednom momentu i zameniti jednog od ove dvojice u narednih par sezona.Jer najbitnija je konstantnost i to pre svega na GSovima.Kad to po "preleze" mozemo ocekivati promene vrednosti u tenisu.Do tada...

Ma i ja potezem milion arguemnata,a to sve anvire iz glave,nesto iz Wikija...Zato i ja dolazim ovde...

Xaxaxaxax,dooooobrooo,bolji je od Davidenka,xaaxaxa :mrgreen: Malo sam preterao,ali po pozicijama koje je drzao,to je to.Ali definitivno je bolji od smesnog Rusa :D

Како си почео да пишеш...нисам хтјео да ти синоћ пишем хтјео сам да ти преноћи па дапоново прочиташ бистре главе ;).
Када ова омладина почита твој пост везан за Бекера помислиће да је Федерер измислио тенис и да се тенис прије играо са рекетима за БАДМИНТОН.

Давиденко-Бекер :per: :rotf::rotf::rotf:
Ајде ми реци како нађе њих двојцу да поредиш?
Колико има титула један а колико други...а о ГС-овима да не причам :hahaha::hahaha::hahaha:!

Јао СРЛЕ шта да радим са тобом???

Ma neeeeeeeeeeeeeee,ovo je samo bila hiperbola,lepo rece Alyosa :) :) :)

NARAVNO da nisam mislio da je Davidenko Beker,pa ne daj Boze da je istorija imala ovakvog tenisera vise puta :) Beker je uzeo 6 GSova,najmladji sampion Vimbldonda,i tako dalje i tako dalje,ali lik koji je drzao pozicije od 2-5 veoma dugo...Na prvo mesto se peo jako malo,neka neko pogleda Vikipediju,mene brzi :) :) :)

Eto ga Dasvidenko,vec 6-7 sezona se guzi u Top 10...Samo zato sam ga uporedio sa Bekerom :) Sve ostalo je bilo cisto pretericanje :p

Ma neeeeeeeeeeeeeee,ovo je samo bila hiperbola,lepo rece Alyosa :) :) :)

NARAVNO da nisam mislio da je Davidenko Beker,pa ne daj Boze da je istorija imala ovakvog tenisera vise puta :) Beker je uzeo 6 GSova,najmladji sampion Vimbldonda,i tako dalje i tako dalje,ali lik koji je drzao pozicije od 2-5 veoma dugo...Na prvo mesto se peo jako malo,neka neko pogleda Vikipediju,mene brzi :) :) :)

Eto ga Dasvidenko,vec 6-7 sezona se guzi u Top 10...Samo zato sam ga uporedio sa Bekerom :) Sve ostalo je bilo cisto pretericanje :p

Немој ми онда говорити да је Смапрас имао ДРУГОРАЗРЕДНУ конкуренцију :mrgreen:!

Ma sa sje*anim Rafom drzace ga do kraja karijere, dobro mozda ne do kraja zato sto planira da igra tenis jos nekoliko godina, al' u svakom slucaju jos dugo, dugo vremena...

Poslednja izmena od moderatora:

Back