RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Србија има већи прилив страног капитала(нове инвестиције), што аутоматски вуче нова радна места за све оне које ништа не раде и чекају да им кинта падне са неба, што даље наговештава на виши животни стандард од тренутног. Сигурно неће да нам поново уводе визни режим.

А шта Србија има од тога ако прекине евро-интеграције?
Одмах прескочи питања да губи суверенитет и територијални интегритет, јер свака држава унутар ЕУ има одређене границе, има своју власт, поред евопских има и своју скупштину и парламент. То што ћемо покварити односе са Конузином, не значи да ћемо покварити односе и са Русијом, јер је ЕУ највећи економски партнер Русије, итд.

Видели смо на делу то безобразно обећање о страним инвестицијама у Србији од 2000. до 2012. године.
Уласком Србије у ЕУ доћи ће до новог смањења радних места у Србији, а биће повећан број радних места за која неће требати посебна квалификација тј. проста радна снага која ће имати плату од 200 евра. Што ће за последици имати одлив младих људи из Србије и даљи пад наталитета земље.

Неки овде чини ми се гледају руску дипломатску службу из угла српске дипломатије, не то је погрешно иза Конузина стоји Русија као држава и она сматра да је човек тих дипломатских карактеристика потребан Москви у Београду.
Нисам ја овде тврдио да ћемо ми покварити много односе са Русијом али нећемо моћи да рачунамо на њу као партнера или евентуалног савезника. Тако да ћемо бити посве сами, осим ако неко мисли да ће Европска унија стати у заштиту интегритета Србије?
Колико ми је познато неће, зато је потребно чланство у НАТО пакту...

Ja sam protiv ulaska u evropu i uvek cu biti(nemojte misliti da sam nepismen,pisem evropa malim slovima iz nepostovanja). Srbija ne treba da udje u evropu, Srbija je u evropi vec vekovima! Srbija je Evropa!!!! Radije cu ziveti u velikoj i jakoj "neevropskoj" i nenatovskoj Srbiji nego u maloj evropskoj Srbiji!

Kako mislis da srbija bude jaka, ako bude van ekonomskih tokova svoga najveceg privrednog partnera? To sto ti pricas su radikalski snovi. I ja bih voleo da je srbija najjaca ekonomija i da moze sama. Da imamo 40 miliona stanovnika i bdp po glavi od 60 000 dolara. I da zivimo u drzavi postenih i vrednih ljudi.

Ali ta tvoja politika je radikalna, milosevicevska, a ona moze samo da porodi glad, bedu, kriminal, smrad svake vrste. Jer nema te zemlje koja izolovana moze da bude jaka. Cak je i neutralna svajcarska tesno vezana za evropsku uniju. A pogledaj malo u platnom bilansu srbije ko su nasi najveci partneri. Recicu ti, da srbija najvise izvozi u EU, a da najvise uvozi iz Rusije. Eto, a tvoj rezon je da treba da se izolujemo od zemalja koje nas sada hrane hlebom.

Tvoj osecaj poniznosti koji proistice iz evro integracjia samo govori da si politicki nezreo. U svakoj drzavi ima takvih nesazrelih glasaca. U francuskoj, rumuniji, nemackoj. Sve drzave imaju svoje sovinisticke grupacije koje uopste nisu slabe. I to je normalno. Medjutim, zdravi ljudi znaju da je to detinjasto, da donosi losu ekonomiju.

Tebi je ekonomija na poslednjem mestu. Stavljas neke kvazi kulturne vrednosti i istoriju na prvo mesto. A bez ekonomije nema ni kulturnih vrednosti, vec samo nesavladivog smrada i olosa izolovanog drustva.

Ima li neko neku alternativu osim one vec poznate price kako su Svajcarska i Norveska izvan EU.

Svica i Norway uopste nisu van EU. Prvo obe drzave su u potpunoj ekonomskoj saradnji sa EU, a i u sengen zoni. One su vise clanice EU od polovine clanica EU. Njihova ekonomija je bazirana na ekonomiji EU. Tako da je ta prica o njima kao drzavama VAN EU samo mit.

Osim toga Srbija kao i ostale drzave iz okruzenja nikada nece biti u stanju nista da uradi na sopstvenim reformama. Takav smo narod. Zato nam i trebaju EU standardi, kako bi naucili od drugih kako da negativne pojave u drustvu smanjimo na minimum.

Oвца прати вука бојећи се да јој вук не поједе траву, а не размишља да вук њу може да поједе.
Ето укратко о политици коју такви попут тебе заговарају.
А да вас човек пита шта има Србија од свега тога?
Нико од вас не зна да одговори.

Toliko je mnogo stvari koje Srbija dobija da ce tesko ko da se nakani da tebi objasnjava, znajuci da ti i nisi bas u stanju da shvatis nesto sto je kompleksnije od pesme Ere Ojdanica na radikalskom narodnom poselu, zaklinjuci se u srpstvo i pravoslavlje, dzepova punih masnih cvaraka i luka.

Svica i Norway uopste nisu van EU. Prvo obe drzave su u potpunoj ekonomskoj saradnji sa EU, a i u sengen zoni. One su vise clanice EU od polovine clanica EU. Njihova ekonomija je bazirana na ekonomiji EU. Tako da je ta prica o njima kao drzavama VAN EU samo mit.

Osim toga Srbija kao i ostale drzave iz okruzenja nikada nece biti u stanju nista da uradi na sopstvenim reformama. Takav smo narod. Zato nam i trebaju EU standardi, kako bi naucili od drugih kako da negativne pojave u drustvu smanjimo na minimum.
Zvanicno barem obe zemlje nisu clanice pa se to cesto poteze kao argument protiv clanstva Srbije u EU.Sad da je Srbija po svim kriterijumima daleko od Svajcarske ili Norveske znamo.Mene zanima sta zapravo nude protivnici clanstva.Neku uniju sa Iranom i Severnom Korejom ili sta vec

Zvanicno barem obe zemlje nisu clanice pa se to cesto poteze kao argument protiv clanstva Srbije u EU.Sad da je Srbija po svim kriterijumima daleko od Svajcarske ili Norveske znamo.Mene zanima sta zapravo nude protivnici clanstva.Neku uniju sa Iranom i Severnom Korejom ili sta vec

Nude ekonomsku vezanost za Rusiju, dok pri tom nisu ni pitali da li je Rusija za to zainteresovana.

I ja se zalazem da se droga legalizuje u Srbiji. Ljudi bi imali kvalitetnu drogu, jeftinu, a srbija bi uvecala prihode. Naravno ocekujem da radikalski bezubi poselasi budu najbrojniji klijenti.

Oni bi se redovno upucavali i mastali kako je Srbija postala deo Rusije.

Mi LDP-ovci ne moramo da mastamo, jer srbija vodi politiku evrointegracija, a i evropa nas zeli. Dok rusi ni ne znaju da srbija postoji . :)

I ja se zalazem da se droga legalizuje u Srbiji. Ljudi bi imali kvalitetnu drogu, jeftinu, a srbija bi uvecala prihode. Naravno ocekujem da radikalski bezubi poselasi budu najbrojniji klijenti.

Mi LDP-ovci ne moramo da mastamo, jer srbija vodi politiku evrointegracija, a i evropa nas zeli. Dok rusi ni ne znaju da srbija postoji . :)

Дај бре Дроид иди нахрани змајеве, смараш глупошћу...

Kaко те није срамота да ми се обраћаш?
Ти ћеш да дискутујеш?
Са таквима као што си ти нема дискусије.

http://forum.krstarica.com/showthre...ju-u-EU!!!?p=20808344&viewfull=1#post20808344

Е овакви нас дивљаци гурају у Европску унију као што је овај корисник Дроид.

Pa koji je to odnos? Ima vise propalih drzava. Te drzave koje si ti nabrojao su medju najjacim drzavama sveta i one su svoj zivotni standard gradile pre ulaska u evropsku uniju, decenijama. Smesno je i uporedjivati Srbiju sa Svedskom, Britanijom, Francuskom...
Ne mozes da vidis nesto u beloj boji ako je ono u crnoj boji. Da je ulazak u EU dobar SVE clanice bi prosperirale, a nebi pola njih spalo do prosjackog stapa... Rumunija i Bugarska nece izdrzati duze od 1-2 godine pre nego sto totalno propadnu. Ja stvarno neznam ko je trazio da se udje u EU. Izgleda da vlada pod demokratijom podrazumeva vladavinu pojedinca,a ne vladavinu naroda. Ko zna latinski znace o cemu govorim.
Isprani mozgovi, pomucena realnost, limuni i sargarepe... rotkve strugane!

Дај бре Дроид иди нахрани змајеве, смараш глупошћу...

Kaко те није срамота да ми се обраћаш?
Ти ћеш да дискутујеш?
Са таквима као што си ти нема дискусије.

http://forum.krstarica.com/showthre...ju-u-EU!!!?p=20808344&viewfull=1#post20808344

Е овакви нас дивљаци гурају у Европску унију као што је овај корисник Дроид.

Molim sve prisutne a trezne i neudrogirane clanove da pogledaju kvalitet gornjih postova. Takodje molim moderaciju da reaguje po ovim eraojdanic orgijama na forumu koje ova dvojca sprovode. Degutano je uopste i raspravljati o prostaklucima kojima se Bicufin i Presretac koriste.

Drago mi je da ce evrointegracije sprati olos naseg drustva, kao sto kisa spire pseci izmet sa kolovoza.
:D

Molim sve prisutne a trezne i neudrogirane clanove da pogledaju kvalitet gornjih postova. Takodje molim moderaciju da reaguje po ovim eraojdanic orgijama na forumu koje ova dvojca sprovode. Degutano je uopste i raspravljati o prostaklucima kojima se Bicufin i Presretac koriste.

Drago mi je da ce evrointegracije sprati olos naseg drustva, kao sto kisa spire pseci izmet sa kolovoza.

:ok:

До јаја! Ово ти је већ бољи пост!
Онако, у духу Минга, Тераска или Романија Фана!

:klap::klap::klap:

Pa koji je to odnos? Ima vise propalih drzava. Te drzave koje si ti nabrojao su medju najjacim drzavama sveta i one su svoj zivotni standard gradile pre ulaska u evropsku uniju, decenijama. Smesno je i uporedjivati Srbiju sa Svedskom, Britanijom, Francuskom...
Ne mozes da vidis nesto u beloj boji ako je ono u crnoj boji. Da je ulazak u EU dobar SVE clanice bi prosperirale, a nebi pola njih spalo do prosjackog stapa... Rumunija i Bugarska nece izdrzati duze od 1-2 godine pre nego sto totalno propadnu. Ja stvarno neznam ko je trazio da se udje u EU. Izgleda da vlada pod demokratijom podrazumeva vladavinu pojedinca,a ne vladavinu naroda. Ko zna latinski znace o cemu govorim.
Isprani mozgovi, pomucena realnost, limuni i sargarepe... rotkve strugane!

Pazi, eraojdanic poselasi govore vec 20 godina kako ce i Sjedinjene Drzave i EU da propadnu.

Ne lipsi mago do zelene trave.

A jasno je da je cela istocna evropa debelo profitirala od EU. Sandard gradjana u Rumuniji, Bugarskoj, Slovackoj itd je sada milijardama puta bolji nego pre 15 godina. Ti to ne mozes da znas jer smo mi ziveli u SFRJ u kojoj je postojalo socijalno blagostanje. Mi smo sami sebe unazadili zbog zderaca cvaraka bezubih. A za to nam nije kriva EU. Ali uz pomoc EU integracija, uz pomoc samounapredjivanja, uspecemo da se uzdignemo ponovo i da cinimo ponovo bitan faktor u Evropi.

Vec sada imamo naznake fenomenalne srpske diplomatske skole.

Погледај свој пост:

Оriginal postavio Droid

Izgleda tako imbecilni kao oni, bolje shvataju situaciju nego ti
icon_biggrin.gif
Inace ni sam nikada nisi ponudio nikakvo resenje nego samo jedes govna po forumu
icon_biggrin.gif

A sta bi ti uradio? izolovao Srbiju. More mars majmune.
smile1.gif

То свакако није речник цивилизованих људи, с'тобом нема дискусије.

Погледај свој пост:

То свакако није речник цивилизованих људи, с'тобом нема дискусије.

Tvoje falsifikovanje mojih postova ti nece pomoci eraojdanic zderacu cvaraka :) Ja to nikada nisam niti bih ikada rekao tako nesto. Tako nesto si samo ti mogao da izmislis sto je jos jedan dokaz tvoje eraojdanicstine.

Back