Radnici B92 svakodnevno mogu ocekivati probleme?

Hajde onda da se drugačije izrazim:dozvoljavaju da se čuje priča sa obe (ili više) strana, a ne samo jedna.
Može tako?

Eh,kad bi to bilo tako prosto.Prvo,proliberalne organizacije i partije su dominantno zastupljene.Drugo,da desnichari su zastupljeni ali su uglavnom tu da bi bili napadani.Voditelji su po pravilu pristrasni i u duelima su redovno na strani LDPa i NVOa.Jedini put kad je Toma Nikolic bio pozvan u ''Poligraf'' to je bilo onda kada su hteli da ga zajebu pred kamerama za onaj stan,ali nije ispalo bash onako kako su se nadali...

Daj, pre neki dan Vučić bio, a znalo se da će da udara po B92 k'o mutav. Stalo to radi. Da su takvi kao što pričaš, ne bi zvali ni Tomu ni Vučića. U toku nereda zvali Vučića na telefon, a ovaj opet po njima kako su ovakvi ili onakvi... Uozbiljimo se.

A zashto su zvali Vuchoca na telefon,nego da bi ga okrivili za ono sto se desavalo po ulicama Beograda...
Molim te da budes realan...

Slazem se jomini, B92 objektivno govori o situaciji u zemlji, naravno po standardima CNN-a i BBC-a. Nije mi jasno samo cemu to "objektivno" izvestavanje? Zemlja se sada brani a ne nalaze krivci i ne kopa unutar iste. Samo kad pomislim na onu Kandicku i njoj slicne, povraca mi se! To samo mi mozemo. Fuj!

Slazem se sa tobom.Kad je zemlja u krizi moral treba da se dize a ne rusi...

O tome ti i govorim jomini. Nije problem u objektivnom informisanju vec o nacinu informisanja koji sprovodi pomenuta TV stanica. Prenoseci ono sto se desavalo u toku divljanja nekih huligana, totalno su zanemarili sam protest imajuci u vidu da ako isticu negativnu stranu tog protesta pokazuju svetu kako su oni liberalni. To je jadno!

Ako je "jadnost" razlog za linč, j.b.g. u ovoj zemlji malo bi se toga spasilo, pogotovo u novinarstvu :oops:

O tome ti i govorim jomini. Nije problem u objektivnom informisanju vec o nacinu informisanja koji sprovodi pomenuta TV stanica. Prenoseci ono sto se desavalo u toku divljanja nekih huligana, totalno su zanemarili sam protest imajuci u vidu da ako isticu negativnu stranu tog protesta pokazuju svetu kako su oni liberalni. To je jadno!

Te priče koje radikali pokušavaju da usade prostom srpskom narodu kako je izveštavano samo o hijenama, a ne o onom mirnom delu protesta i ljudi mogu da piju vode samo kod baš TIH prostih... A mi ostali, realni, videli smo da se pričalo o oba dela. A činjenica da su nemiri privukli više pažnje... Nešto je čudno?

Back