moje srce
Iskusan
- Poruka
- 6.073
uopste ti ne radi taj link 
sta je na njemu?

sta je na njemu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imate li vi neke drugačije ideje za rešavanje problema, osim linča?:wink:![]()
Ima i te kako veze. Prvo, za vreme demonstracija su objavili da je jedno telo "ugljenisano" pri tom su prejudicirali da je to bio Amerikanac. Kako vreme prolazi, međutim, dolazimo da zaključka da su ti isti Američki marinci spalili živog Srbina Zorana!!! I pri tom gledali na video-snimku kako on živ gori! Ako neko ne zna šta znači "marinac" to su ljudi koji su vrlo dobro obučeni za rat i ubijanje. Dakle, B92 želi da predstavi narod koji se okuplja na mitinzima kao "nacionaliste", iako to nije istina. Naravno da Krstarici niko ne preti niti će, jer na Krstarici se može da čuje istina, za razliku od B92 koji "iskrivljuje istinu" kao u ovom slučaju, i to sa jasnom i ciljanom namerom.

Toliko repa, a nisu u stanju da kupe foto aparat/kameru u boji.Мој одговор је
![]()
http://www.serbiancafe.com/lat/vest...prelazu_mutivode_povredjeno_najmanje_15_ljudi
"...Neki od demonstranata su sve vreme protesta trčali među masom raspitujuću se za ekipu Televizije B92. Snimatelj B92 ostao je neprimećen jer je skinuo oznaku te televizije sa kamere, ali i zbog solidarnosti kolega novinara koji su uspeli da ubede demonstrante da se među njima ne nalazi ekipa B92..."
B92 ipak nije CNN sa sedistem u Atlanti, USA, vec u Beogradu, Srbija - cudi me njihov stav prema celoj situaciji u vezi KiM; jedno je sigurno, ovo nece izaci na dobro.
Kad bih ti odgovorio,banovali bi me.. Ali možeš da mi se javiš privatno da ugovorimo vreme i mesto linča.
Pa zašto se malo ne potrudite. Znaš li koliko je lepši život kad misliš o deci, porodici, poslu..... a ne o linču. Neuporedivo.
Ja sam se salio..Jedini linc koji ja podrzavam je Dejvid Linc...

Toliko repa, a nisu u stanju da kupe foto aparat/kameru u boji.
http://www.serbiancafe.com/lat/vest...prelazu_mutivode_povredjeno_najmanje_15_ljudi
"...Neki od demonstranata su sve vreme protesta trčali među masom raspitujuću se za ekipu Televizije B92. Snimatelj B92 ostao je neprimećen jer je skinuo oznaku te televizije sa kamere, ali i zbog solidarnosti kolega novinara koji su uspeli da ubede demonstrante da se među njima ne nalazi ekipa B92..."
B92 ipak nije CNN sa sedistem u Atlanti, USA, vec u Beogradu, Srbija - cudi me njihov stav prema celoj situaciji u vezi KiM; jedno je sigurno, ovo nece izaci na dobro.
Alo bre chobani,koga vi ocete da linchujete...Pa Masha Mileusnic mi je bila u zgradi.Jadna,sva se bila uplashila.Sa B92 radite shta hocete,ali kad budete krenuli na njih javite mi unapred da sklonim svoju draganu...![]()
Pazi,to jeste tragedija,ali još veća je tragedija način na koji oni koriste tu smrt za pretnje B92.
Мислиш на Машу која кад помене Србе и Србију има израз на лицу као да је добила дијареју?