Radnici B92 svakodnevno mogu ocekivati probleme?

Колико сам упућен у своје тренутно деловање на политичкој сцени Србије и тог Ацу и тог Тому, па и БЛУТУТА и НЕОБАВЕШТЕНОГ набијем на дршку од метле. Мука ми је од свих. Ја сам Србин, православац, националиста, нисам ниједна партија нити ме занимају партије више. Не причам ја овде о Блутуту или Аци, причам о злу које се појављује сваки дан на ТВ. Да није зло, не би народ желео да пали ту телевизију.

B92 je zlo i antisrpska gamadska tv.

da je SRbija srpska drzava oni bi bili odavno unisteni.

Sta mozemo sada?

Pravite male Srbe, pravite nove glasace , vaspitavajte decu u srpskoj tradiciji da budu posteni ljudi kojima su na prvom mestu Srpstvo, pravoslavlje, postenje i cestitost a ne da budu demokrate, sponzoruse, seka perse i kukavice.

Koja je razlika izmedju sponzoruse i demokrate ?

Nema je.

Kao sto je sponzorusa spremna da da onu stvar bumbaru u zamenu za malo njegovog novca tako su i demokrate spremne ovima iz EU i Amerike da dadnu sve sto im ovi zatraze u zamenu za obecanje ulaska u EU

Ima i te kako veze. Prvo, za vreme demonstracija su objavili da je jedno telo "ugljenisano" pri tom su prejudicirali da je to bio Amerikanac. Kako vreme prolazi, međutim, dolazimo da zaključka da su ti isti Američki marinci spalili živog Srbina Zorana!!! I pri tom gledali na video-snimku kako on živ gori! Ako neko ne zna šta znači "marinac" to su ljudi koji su vrlo dobro obučeni za rat i ubijanje. Dakle, B92 želi da predstavi narod koji se okuplja na mitinzima kao "nacionaliste", iako to nije istina. Naravno da Krstarici niko ne preti niti će, jer na Krstarici se može da čuje istina, za razliku od B92 koji "iskrivljuje istinu" kao u ovom slučaju, i to sa jasnom i ciljanom namerom.

AMIN!

Мој одговор је

sorosiekipake7.png
Toliko repa, a nisu u stanju da kupe foto aparat/kameru u boji.

http://www.serbiancafe.com/lat/vest...prelazu_mutivode_povredjeno_najmanje_15_ljudi

"...Neki od demonstranata su sve vreme protesta trčali među masom raspitujuću se za ekipu Televizije B92. Snimatelj B92 ostao je neprimećen jer je skinuo oznaku te televizije sa kamere, ali i zbog solidarnosti kolega novinara koji su uspeli da ubede demonstrante da se među njima ne nalazi ekipa B92..."

B92 ipak nije CNN sa sedistem u Atlanti, USA, vec u Beogradu, Srbija - cudi me njihov stav prema celoj situaciji u vezi KiM; jedno je sigurno, ovo nece izaci na dobro.

mislim da ih je spasilo što su na novom BG..

http://www.serbiancafe.com/lat/vest...prelazu_mutivode_povredjeno_najmanje_15_ljudi

"...Neki od demonstranata su sve vreme protesta trčali među masom raspitujuću se za ekipu Televizije B92. Snimatelj B92 ostao je neprimećen jer je skinuo oznaku te televizije sa kamere, ali i zbog solidarnosti kolega novinara koji su uspeli da ubede demonstrante da se među njima ne nalazi ekipa B92..."

B92 ipak nije CNN sa sedistem u Atlanti, USA, vec u Beogradu, Srbija - cudi me njihov stav prema celoj situaciji u vezi KiM; jedno je sigurno, ovo nece izaci na dobro.

Ma ko ih sisa.
"Ionako pricaju o nama kao da nas je Hitler pravio."!

Рушење семафора и саобраћајних знакова није изражавање незадовољства према американцима, него према власти и полицији која је применила силу према демонмстрантима, тиме бранећи и заступајући став о независном КиМ. Не причам о полицајцима, него о полицији, целом МУП.

Alo bre chobani,koga vi ocete da linchujete...Pa Masha Mileusnic mi je bila u zgradi.Jadna,sva se bila uplashila.Sa B92 radite shta hocete,ali kad budete krenuli na njih javite mi unapred da sklonim svoju draganu... :D

Мислиш на Машу која кад помене Србе и Србију има израз на лицу као да је добила дијареју?

Back