Radnici B92 svakodnevno mogu ocekivati probleme?

Рушење семафора и саобраћајних знакова није изражавање незадовољства према американцима, него према власти и полицији која је применила силу према демонмстрантима, тиме бранећи и заступајући став о независном КиМ. Не причам о полицајцима, него о полицији, целом МУП.

Vecu glupost nisam skoro cuo:rotf:

O tome ti i govorim jomini. Nije problem u objektivnom informisanju vec o nacinu informisanja koji sprovodi pomenuta TV stanica. Prenoseci ono sto se desavalo u toku divljanja nekih huligana, totalno su zanemarili sam protest imajuci u vidu da ako isticu negativnu stranu tog protesta pokazuju svetu kako su oni liberalni. To je jadno!

slazem se :!:
zanemarili su "protest"pa trknuli do centra, da vide poshto su patike...:roll:

Te priče koje radikali pokušavaju da usade prostom srpskom narodu kako je izveštavano samo o hijenama, a ne o onom mirnom delu protesta i ljudi mogu da piju vode samo kod baš TIH prostih... A mi ostali, realni, videli smo da se pričalo o oba dela. A činjenica da su nemiri privukli više pažnje... Nešto je čudno?

Kao prvo, nisam radikal, i to sam vec nekolikoputa naglasio. Kao drugo, jos nije utvrdjeno ko je odgovoran za haos. Polako, utvrdice se. Kao trece, taj "prost srpski narod" koga ti nazivas nije slep ako je vec "prost". Uostalom, ko tebi daje za pravo da nazivas nekog prostim ako se ne slaze sa tvojim stavom jer u pitanju je narod a ne pojedinac ili televizijska stanica. Vodi racuna.
Tacno je to da neredi privlace vise paznje ali zar to nije bio cilj onih koji su ga i poturili? U ostalom, koliko se ja secam, vise se brujilo o tome kako gore ambasade nego sta se dogadjalo pre toga i cemu sve ovo. Budimo realni. Oni koji su odgovorni za te nerede bice izvedeni pred pravdu ali koga cemo da osudimo za otimanje Kosova? Mislim da bi B92 trebao da posveti malo vremena takvoj dilemi i interesu svog naroda a ne EU i SAD.

Uredu, kako ti kazes ali voleo bih da vidim sta ce to da uradi EU za Srbiju. Zar oni ne kupuju firme kod nas za "zvececu monetu"? Posto su nam oteli deo zemlje a naravno otimacina nije jos stala (Vojvodina), voleo bih da vidim tu svetlu buducnost koju nam nude banditi.

Banditi!!!!!! Zestoka rec za nekoga koji vam srusi kucu,a vi ga trebate docekati sljivocvicom,pecenjem i vinom i treba da ga potapsate po ramenu i kazete....ma mani ciglu samo ti dodji i drugi put.....pa ako si raspolozen kresni mi i zenu...nema veze....

Uredu, kako ti kazes ali voleo bih da vidim sta ce to da uradi EU za Srbiju. Zar oni ne kupuju firme kod nas za "zvececu monetu"? Posto su nam oteli deo zemlje a naravno otimacina nije jos stala (Vojvodina), voleo bih da vidim tu svetlu buducnost koju nam nude banditi.

Šta ima da radi za Srbiju? Poslovni potezi. Zašto bi trebali nešto ''raditi''?

Banditi!!!!!! Zestoka rec za nekoga koji vam srusi kucu,a vi ga trebate docekati sljivocvicom,pecenjem i vinom i treba da ga potapsate po ramenu i kazete....ma mani ciglu samo ti dodji i drugi put.....pa ako si raspolozen kresni mi i zenu...nema veze....

Ne zaboravi i punu saradnju sa Hahahaskim tribunalom. To je jos uvek u opticaju.
Zenu, nego sta? I to da se smeskas dok je isprobavaju i detaljno analiziraju. Inace oni tim procesom utvrdjuju da li si "patriota"(sto je minus za tebe) ili po njihovom ukusu, ljigavac i beskicmenjak bez obraza i pameti (sto je naravno plus). Sve u skladu sa evropskim standardima. I nemoj "guja" da te ujede da se slucajno usprotivis! Sta ce nasa deca sutra? Gde im je buducnost ako se ti danas usprotivis? I ti da se poturis ako treba!

Back