- Poruka
- 33.100
Ali je situacija i dalje teska i ne treba je pogorsavati ekstremistichkim izjavama sa obe strane....
Pa zašto osuđuješ samo jednu ekstremističku stranu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali je situacija i dalje teska i ne treba je pogorsavati ekstremistichkim izjavama sa obe strane....
ma odakle im bre???
ta, njihova, polu svest reaguje samo na bajke, da ne kazem, na BASNE gde na kraju "pravda"( kurir, pres rts...) uvek pobedi
Рушење семафора и саобраћајних знакова није изражавање незадовољства према американцима, него према власти и полицији која је применила силу према демонмстрантима, тиме бранећи и заступајући став о независном КиМ. Не причам о полицајцима, него о полицији, целом МУП.
Pa zašto osuđuješ samo jednu ekstremističku stranu?
O tome ti i govorim jomini. Nije problem u objektivnom informisanju vec o nacinu informisanja koji sprovodi pomenuta TV stanica. Prenoseci ono sto se desavalo u toku divljanja nekih huligana, totalno su zanemarili sam protest imajuci u vidu da ako isticu negativnu stranu tog protesta pokazuju svetu kako su oni liberalni. To je jadno!
Pa rekao sam sa obe strane... ???
slazem se
zanemarili su "protest"pa trknuli do centra, da vide poshto su patike...![]()
Da, sad na kraju. A na temi samo po B92, bez reči o ekstremima i sa druge strane.
Te priče koje radikali pokušavaju da usade prostom srpskom narodu kako je izveštavano samo o hijenama, a ne o onom mirnom delu protesta i ljudi mogu da piju vode samo kod baš TIH prostih... A mi ostali, realni, videli smo da se pričalo o oba dela. A činjenica da su nemiri privukli više pažnje... Nešto je čudno?
I onda su shvatili da su džabe.![]()
A, sutra dan, setli se miinga i Kosova![]()
Kao NIS za....Ništa?
Kao NIS za....Ništa?
Uredu, kako ti kazes ali voleo bih da vidim sta ce to da uradi EU za Srbiju. Zar oni ne kupuju firme kod nas za "zvececu monetu"? Posto su nam oteli deo zemlje a naravno otimacina nije jos stala (Vojvodina), voleo bih da vidim tu svetlu buducnost koju nam nude banditi.
Mislim da bi prica bila drugacija da smo NIS prodali Nemcima,Amerima,Englezima...
Uredu, kako ti kazes ali voleo bih da vidim sta ce to da uradi EU za Srbiju. Zar oni ne kupuju firme kod nas za "zvececu monetu"? Posto su nam oteli deo zemlje a naravno otimacina nije jos stala (Vojvodina), voleo bih da vidim tu svetlu buducnost koju nam nude banditi.
Banditi!!!!!! Zestoka rec za nekoga koji vam srusi kucu,a vi ga trebate docekati sljivocvicom,pecenjem i vinom i treba da ga potapsate po ramenu i kazete....ma mani ciglu samo ti dodji i drugi put.....pa ako si raspolozen kresni mi i zenu...nema veze....
Bila bi jer su trebali dati 5 puta više para.
a ko kaze da bi dali 5 puta vise para? odakle ti to?