BubaCica
Primećen član
- Poruka
- 902
Takve diskvalifikacije me uopšte ne zanimaju, dovoljno godina i iskustva imam da mi ne treba B92 da me žednu pevodi preko vode.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли препознајеш ко је ко за столом?
Najbitnija glava za stolom je Soroš.
Да је Ђерђ Сорош финансијер то се зна одавно. Оно што ме чуди јесте да и поред тих сазнања, ови и даље бране У92.
Sramota je šta moderatori dozvoljavaju na ovom forumu! Gde ste sad,jomini,Iron Lorde i drugi zaštitnici časti Ilića i Koštunice?!
Sramota je šta moderatori dozvoljavaju na ovom forumu! Gde ste sad,jomini,Iron Lorde i drugi zaštitnici časti Ilića i Koštunice?!
Ovaj,koliko ovde stvari stoje,oni koji mogu svakodnevno ochekivati linch jesu moderatori ovog podforuma.
sto moras svaki put da pokazujes svoju maloumnostМене је јуче нервирала емиција инсајдер. Фудбалска мафија. Јака ствар. Држава се распада и баш неког заболе за фудбалску мафију. Доле У92.
na koji nacin je tacno b92 to uradila?У овом тренутку сви треба сложно да осуђујемо отимачину КиМ и на сваки начин да се трудимо како би задржали оно што нам отимају. Е ту се Б92 показала као она која се не труди да задржи, него гура у руке онима што отимају.
e, gledala sam to bilo pre neko popodne... i bas mi zadrzala paznju emisija... i ono o italijanskoj ligi... dobro napravljen prilog.primereniji od price o Fudbalskoj mafiji
da li je b92 izmislila te huligane i vandale ili je grupa ljudi zaista demolirala grad? a ti, umesto da kazes da su upravo ti huligani i vandali UNIZILI protest i da je TO ZA OSUDU, ti prenosis tu realnu odgovornost na televiziju koja izvestava o onome sto se de facto dogadja...Шта је тачно У92 урадила? То је било питање од мало пре. Ево овако. У недељу, када су почели нереди у Београду, ништа друго нису радили осим што су изговарали речи "хулигани", "вандали"...
Kao i obicno nemas odgovor na pitanje nego govoris neka opsta mesta i stare vec ofucane fraze o "antisrpskoj televiziji " .Uvek od kad postoje mediji i kod nas i u svetu za za ljude koji unistavaju tudju imovinu na takav nacin govorilo da su huligani i vandali i sad odjednom mali Aca Pickousti se setio da to nisu huligani .Nego sta su kad ljudi u grupi uniste i opljackaju 90 privatnih radnji kad pale zgrade po gradu,unistavaju automobile ,semofore zardinjere i napadaju policiju , da nisu mirni demonstanti mozda ?Kako niko one ljude sto su bili na mitingu i onda mirno otisli do hrama niko nije zvao huliganima ? Mislim iako si radikal toliko retardiran nisi da se pravis glup i da kao ne znas da je to tipican da ne kazem skolski primer vandalizma i huliganizma .Шта је тачно У92 урадила? То је било питање од мало пре. Ево овако. У недељу, када су почели нереди у Београду, ништа друго нису радили осим што су изговарали речи "хулигани", "вандали"... С друге стране, у емисије су се јављали баш добро проверени Млађан Динкић (да се подсетимо, Г17+ је за признање независности КиМ), БТ (БТ може бити и скраћеница за блутут), као и још пар новинара који су се до тада показали као изразити "пријатељи" Србије.И немојте више говорити како Б92 није против Србије, јер заиста почињете да нервирате народ.