Radnici B92 svakodnevno mogu ocekivati probleme?

Pa ne znam, izvini, ali meni se čini da ako neka vest udje u izbor najvažnijih vesti, da je važna.

A važna je onoliko koliko jedan medij želi da je važna.

Zašto mi inputiraš nešto što nisam rekao? Niti sam rekao da je izmišljeno, niti sam ja bilo kome pretio. A gledam mnogo čega što mi se ne svidja, pa i vesti B92. Nemoj ti meni da uskraćuješ pravo da kažem šta mislim o njihovim vestima, to se zove CENZURA.

znam ja dobro sta je cenzura...gledam to svaki dan na rts-u

drugo, nisam ti trpao reci u usta jer u zagradi pise da se ne odnosi na tebe konkretno...

u izbor najvaznijih vesti je uslo to izmedju ostalog...sa jos 5 ili 6 vesti... svakako jeste vazno...

Htedoh da dodam. Možda i jesu zaslužile da budu u dnevniku, ali svakako ne kao jedna od najvažnijih vesti.

Nisu zaslužile...
One i slični njoj su jedan promil od ukupnog broja demonstranata.

Ako izuzmemo paljenje ambasade koje je odraz besa i očaja , potpomognuto sa pijanim huliganima i navijačima i nešto malo lopuža sve je bilo lepo i dostojanstveno.....

B92 želi da prikaže Srbiju kroz te lopuže....

Ja za gubitak Kosova najmanje krivim ovu vlast. Po meni su najviše odgovorni...
1)komunističko rukovodstvo Srbije koje je dozvolilo da se radi sa Kosovom i Srbima to što se radilo (sve do Ivana Stambolića preko Latinke Perović uključujući i njih)
2)srpski narod (prethodna generacija) opijen komunizmom i jugoslovenstvom koje je boleo q..c za Kosovo i Srbe na njemu
3)Slobodan Milošević i njegova politika

Sve te političare iskreno prezirem

Zoran Đinđić, Vojislav Koštunica, Boris Tadić imaju najmanju odgovornost.
Možda jedino što nisu postigli nešto više.

Najbolje što čovek može da uradi, je da bude dostojanstven u porazu i da se ne uzdiže u pobedi kao i narod.
Osim nekoliko mrlja protest je bio dostojanstven, a B92 je te mrlje prikazao kao pravo lice Srbije i srpskog naroda.

Takođe, oni koji likuju nad nacionalnim porazom-a takvi se lako prepoznaju i žele da izvuku političke poene
su mi odvratni

Pa ne znam, izvini, ali meni se čini da ako neka vest udje u izbor najvažnijih vesti, da je važna.

A važna je onoliko koliko jedan medij želi da je važna.

Zašto mi inputiraš nešto što nisam rekao? Niti sam rekao da je izmišljeno, niti sam ja bilo kome pretio. A gledam mnogo čega što mi se ne svidja, pa i vesti B92. Nemoj ti meni da uskraćuješ pravo da kažem šta mislim o njihovim vestima, to se zove CENZURA.

pa ako se pusti pred vreme i sport

onda je stvarno najvaznije :)

a shta ce mo sa sitnicama da se to desilo
i da si to prvo mogo da vidish na forumu krstarice
a u toku dana i na pinku, foxu, avali... svim ostalim televizijama?

Nisu zaslužile...

Ako izuzmemo paljenje ambasade koje je odraz besa i očaja , potpomognuto sa pijanim huliganima i navijačima i nešto malo lopuža sve je bilo lepo i dostojanstveno.....

1)komunističko rukovodstvo Srbije koje je dozvolilo da se radi sa Kosovom i Srbima to što se radilo (sve do Ivana Stambolića preko Latinke Perović uključujući i njih)
2)srpski narod (prethodna generacija) opijen komunizmom i jugoslovenstvom koje je boleo q..c za Kosovo i Srbe na njemu

Najbolje što čovek može da uradi, je da bude dostojanstven u porazu i da se ne uzdiže u pobedi kao i narod.
Osim nekoliko mrlja protest je bio dostojanstven, a B92 je te mrlje prikazao kao pravo lice Srbije i srpskog naroda.

Takođe, oni koji likuju nad nacionalnim porazom-a takvi se lako prepoznaju i žele da izvuku političke poene
su mi odvratni

slazem se dosta sa ovim postom ali nemoj molim te da stavljas kostunicu, borisa i zorana u istu grupu... :!::idea:

Nisu zaslužile...

su mi odvratni

eto... opet :(

niko na B92 nije reko da su one bile na molebanu i demonstracijama
to su njih 2 rekle
oni su pustili amaterski snimak skinut sa youtube-a koji je isho kao prilog vesti
da se u beogradu desilo lomljenje izloga, kradja, paljenje ambasada
i totalno odsustvo policije

ne prikazuje to srbiju kroz 2 seljanchice koje maznjavaju bombonjere
vec kroz vlast pored koje te 2 seljanchice biraju shta ce da smotaju
na javnom mestu
pred par stotina ljudi!

niko na B92 nije za to optuzio one sa svecama u rukama na Vracharu
nit je reko da su prvo dimile tamjan pa utrchale u samoposlugu

te 2 stvari su se desile
i obe su prikazane kako jesu

i u tome nije problem

eksponenti vlasti znaju u chemu je
zato i plasiraju ovakvu prichu :twisted:

a osnovni problem je u tome KO JE ODGOVORAN SHTO POLICIJE NIJE BILO GDE JE TREBALA DA BUDE

mani se bar ti da menjash teze!

pa ako se pusti pred vreme i sport

onda je stvarno najvaznije :)

a shta ce mo sa sitnicama da se to desilo
i da si to prvo mogo da vidish na forumu krstarice
a u toku dana i na pinku, foxu, avali... svim ostalim televizijama?

Pa ako su ova dva desperadosa išla u najvažnijim vestima jeste za njih najvažnije. Ne znam za Pink, Fox i Avalu, ali znam da su bile i na RTS, ali ne kao najvažnija vest. I zato sam se ispravio, da trebale su da budu prikazane, ali kamo sreće da su bile pre sporta i prognoze.

BTW mislio sam da si završio diskusiju sa mnom?? :confused:;)

Pa ako su ova dva desperadosa išla u najvažnijim vestima jeste za njih najvažnije. Ne znam za Pink, Fox i Avalu, ali znam da su bile i na RTS, ali ne kao najvažnija vest. I zato sam se ispravio, da trebale su da budu prikazane, ali kamo sreće da su bile pre sporta i prognoze.

BTW mislio sam da si završio diskusiju sa mnom?? :confused:;)

da
bilo je neposredno pre sporta i vremenske prognoze

OK
ako nisi u stanju da diskutujesh
izvini

necu da te ometam :D
radi svj poso...

eto... opet :(

niko na B92 nije reko da su one bile na molebanu i demonstracijama
to su njih 2 rekle
oni su pustili amaterski snimak skinut sa youtube-a koji je isho kao prilog vesti
da se u beogradu desilo lomljenje izloga, kradja, paljenje ambasada
i totalno odsustvo policije

ne prikazuje to srbiju kroz 2 seljanchice koje maznjavaju bombonjere
vec kroz vlast pored koje te 2 seljanchice biraju shta ce da smotaju
na javnom mestu
pred par stotina ljudi!

niko na B92 nije za to optuzio one sa svecama u rukama na Vracharu
nit je reko da su prvo dimile tamjan pa utrchale u samoposlugu

te 2 stvari su se desile
i obe su prikazane kako jesu

i u tome nije problem

eksponenti vlasti znaju u chemu je
zato i plasiraju ovakvu prichu :twisted:

a osnovni problem je u tome KO JE ODGOVORAN SHTO POLICIJE NIJE BILO GDE JE TREBALA DA BUDE

mani se bar ti da menjash teze!

Da, ali ih je prikazao kada kažu da je kralo 300000 ljudi, a što ako to nije tačno, pitam ja tebe? Zašto su preneli potpuno neistinu, laž, i to bez komentara i ograde? Zbog takvih stvari se Rusi danas ogradjivali i to na vrlo visokom nivou(možda je glupo ovo što mešam, ali ajde).
Jel treba onda i B92 da se izvini ili ogradi od izjave da je 300000 ljudi kralo?

Da, ali ih je prikazao kada kažu da je kralo 300000 ljudi, a što ako to nije tačno, pitam ja tebe? Zašto su preneli potpuno neistinu, laž, i to bez komentara i ograde? Zbog takvih stvari se Rusi danas ogradjivali i to na vrlo visokom nivou(možda je glupo ovo što mešam, ali ajde).
Jel treba onda i B92 da se izvini ili ogradi od izjave da je 300000 ljudi kralo?

eto... opet pita
pa tupi kad dobije odgovor :D

tipichno...

vidish
ako su one lagale o broju lopova
nek one za to odgovaraju

jel B92 ishla da broji lopove po beogradu? nije...
shta onda ocesh?

niko nikad iz B92 nije reko da je po razbijenim prodavnicama bilo 300 000 ljudi!

oni su preneli izjavu 2 osobe koje su bile u tim kritikovanim snimcima
bez cenzure
shto je bilo u redu
jer kad su vec bile zvezde interneta i svih domacih TV stanica
red je da se chuje i njihova pricha
koja je, budi recheno, ZASTRASHUJUCA!

Da njihov intervju je bio kasnije, ja pričam o snimku kradje koji je bio udarna vest. Dok u postu iznad pričam o njihovom intervjuu.

Ja sam mislio da ti nećeš da diskutuješ.. :lol:

da
snimak kradje je bio
nakon svih vesti

gledao sam pa znam

nakon snimka sa youtube-a su bile reklame pa sport/vreme

snimak nije isho kao vest
vec kao prilog na vest da je se tokom noci po beogradu izdeshavalo shta se izdeshavalo

u buduce
odgledaj prvo
pa onda prichaj o tome

Čoveče, ali njihova priča je tako efemerna, prazna, glupa, idiotska, toliko u PINK fazonu, u Džeri Springer fazonu, ljudski moralni talog...

Srbija se nalazi u teškoj situaciji, dobila je jednu veeeeeliku šamarčinu, na raskršću je, možda i pred raspadom....zar je to ključna tema.
Ajde za paljenje ambasade ima neku političku težinu i može biti posledica.
To treba premeriti....

B92 je furao da je ozbiljna TV.....

A šta radi...Za njega je protest-lopovluk, huliganstvo....Bilo je i toga, ali za njih je uglavnom to.
Oni se sprdaju sa građanima Srbije.
Samo im fale još humorističke emisije. Čemu to likovanje...

Čoveče, ali njihova priča je tako efemerna, prazna, glupa, idiotska, toliko u PINK fazonu, u Džeri Springer fazonu, ljudski moralni talog...

Srbija se nalazi u teškoj situaciji, dobila je jednu veeeeeliku šamarčinu, na raskršću je, možda i pred raspadom....zar je to ključna tema.
Ajde za paljenje ambasade ima neku političku težinu i može biti posledica.
To treba premeriti....

B92 je furao da je ozbiljna TV.....

A šta radi...Za njega je protest-lopovluk, huliganstvo....Bilo je i toga, ali za njih je uglavnom to.
Oni se sprdaju sa građanima Srbije.
Samo im fale još humorističke emisije. Čemu to likovanje...

dobro bre dikane
kolko puta da ponovim

nije vest da su 2 pink zenske krale bombonjere
u da su huligani palili ambasade i provaljivali u banke

vec je vest DA POLICIJE NIGDE NIJE BILO A DA JE SVE TO TRAJALO DUUUUGO VREMENA!
+ da dodamo da je ministar vlade veche ranije reko (parafraziram) vi nama razbiste drzavu, prirodno je da mi vama razbijemo ambasade!
da podsetim na muchnu chinjenicu koja je cena te izjave?

anke

vec je vest DA POLICIJE NIGDE NIJE BILO A DA JE SVE TO TRAJALO DUUUUGO VREMENA!

Pa za to treba da se pita neko iz vlade, Koštunica,Đelić neki vd. ministar koji zamenjuje Jočića koji se skršio, pandure, nekog iz MUP-a, SUP-a, sektora za javnu bezbednost, DB, skupštinski odbor koji se bavi time....a ne huligani i lopurde. Pa njih nek čereče, a ne narod.

Ukupni utisak je da su bili i previše tendeciozni i bezobrazni...
Kad blago navijaju za neku partiju ili politiku im ne zameram, imaju pravo da budu televizija sa stavom, a ne samo da prenose vesti...

Ali ovo što se dešavalo zadnjih nekoliko dana nema veze sa tim i prešli su granicu dobrog ukusa....

А зашто да одеш и зашто да се не враћаш, потребна је слобода свима, а највише слобода кретања, која је за време комунизма била спречавана силом а сада новцем, ни једно ни друго није добро. Потребно је све видети, кад би било могуће.

Back