Radnici B92 svakodnevno mogu ocekivati probleme?

Slazem se, treba ih lincovati a potom zatvoriti jer laju protiv sopstvenog naroda. To nema nigde u svetu. Sramota! I onako smo za svet gori od nacista, jos samo fali da sami pocnemo da pljujemo po sebi. U mesto da smiruju situaciju oni su brze bolje pozurili da posalju snimke u svet kako grupa huligana demolira Americku i Hrvatsku ambasadu. Zasto je ta grupa huligana napravila takav ispad, utvrdice se vrlo brzo. Neko ce da na.ebe zbog toga debelo jer protest definitivno nije bio tako isplaniran. Koji su to ljigavci. Fuj!

Slazem se, treba ih lincovati a potom zatvoriti jer laju protiv sopstvenog naroda. To nema nigde u svetu. Sramota! I onako smo za svet gori od nacista, jos samo fali da sami pocnemo da pljujemo po sebi. U mesto da smiruju situaciju oni su brze bolje pozurili da posalju snimke u svet kako grupa huligana demolira Americku i Hrvatsku ambasadu. Zasto je ta grupa huligana napravila takav ispad, utvrdice se vrlo brzo. Neko ce da na.ebe zbog toga debelo jer protest definitivno nije bio tako isplaniran. Koji su to ljigavci. Fuj!
Ne laju protiv celog naroda, vec protiv dela , onog glupog i polupismenog , koji podrzava radikalnu stranku, koja sve sto radi - radi na stetu Srba i Srbije.

Ne laju protiv celog naroda, vec protiv dela , onog glupog i polupismenog , koji podrzava radikalnu stranku, koja sve sto radi - radi na stetu Srba i Srbije.

Ma da! Sve dobro što se dogodilo Srbiji, zasluga je nekih pametnih, a za sve loše su krivi Vadikali?

Čekaj malo, kako to da su svi pametni dozvolili radikalima da naprave sve ono loše!?:D

AJDE neka neko od vas navede jedan dobar razlog zasto lincovati b92 ? sta su to oni uradili "tako lose" da zasluzuju lincovanje ? Drzava je malo besna na B92 sto su raskrinkali lanac kriminalaca , pa koriste vas NAROD malo da vas napujdaju kao neke besne pse ... na njih.. stvarno ne verujem kako je nas narod povodljiv...

dobar razlog :

konstatno rade na stetu srpskog naroda i drzave, pljuju po svim mogucim srpskim institucijama i prosrpski orijentisanim politicarima i javnim licnostima a forsiraju narkomane, pedere, lezbejke, neprijatelje i izdajnike srpskog naroda i drzave.

glavni politicar im je narkoman ceda.
glavni blog na sajtu blog pedera queriaa
glavni finansijeri su im dokazani neprijatelji srpskog naroda i drzave
glavni NVO ljudi su im dokazani izdajnici kao recimo Natasa Kandic.

Zato B92 treba unistiti . Da ne postoji.

Jer oni hoce da uniste nas.

ako mi nadjete jednu televiziju pandan b92 u bilo kojoj razvijenoj drzavi na zapadu priznacu da ste u pravu.

znaci nadjite mi recimo u americi televiziju u americi, engleskoj ili australiji koja prica da su recimo amerikanci genocidan narod, da ameriku treba unistiti, koja podrzava rasparcavanje amerike, koja pljuje po hriscanskim crkvama u americi, koja forsira narkomane i pedere, i na kojoj neprijatelji amerike imaju vreme za izricanje sopstvenih stavova.

http://www.serbiancafe.com/lat/vest...prelazu_mutivode_povredjeno_najmanje_15_ljudi

"...Neki od demonstranata su sve vreme protesta trčali među masom raspitujuću se za ekipu Televizije B92. Snimatelj B92 ostao je neprimećen jer je skinuo oznaku te televizije sa kamere, ali i zbog solidarnosti kolega novinara koji su uspeli da ubede demonstrante da se među njima ne nalazi ekipa B92..."

B92 ipak nije CNN sa sedistem u Atlanti, USA, vec u Beogradu, Srbija - cudi me njihov stav prema celoj situaciji u vezi KiM; jedno je sigurno, ovo nece izaci na dobro.

Sve ovo je besmisleno i jadno. U nemogućnosti da se obračunate sa onima koji stvaraju vašu frustraciju, obrušićete se na bilo koga ko nije u situaciji da se brani i kome biste eventualno mogli da naudite. Ja smatram da je RTS televizija koju bi odmah trebalo zabraniti. Takav javni servis nam ne treba. Pa opet mi ne bi nikad palo na pamet da palim zgradu niti da se obračunavam sa novinarima. Čak ne odobravam ni svo ono paljenje ni mlaćenje novinara 5. oktobra. Zaista ne odobravam.

Jadni ste.

ako mi nadjete jednu televiziju pandan b92 u bilo kojoj razvijenoj drzavi na zapadu priznacu da ste u pravu.

znaci nadjite mi recimo u americi televiziju u americi, engleskoj ili australiji koja prica da su recimo

- amerikanci genocidan narod,

- da ameriku treba unistiti,

- koja podrzava rasparcavanje amerike,

- koja pljuje po hriscanskim crkvama u americi,

- koja forsira narkomane i pedere, i

- na kojoj neprijatelji amerike imaju vreme za izricanje sopstvenih stavova
.

Наравно да нигде на свету нећеш наћи такво легло олоша, а поготово не у "најдемократскијој" држави на свету Америци. Тамо би овакви ликови хитно
завршили у најлон кесама бачени у ђубре. И то без икаквог пардона или било које жваке "о људским правима" или "о другачијем мишљењу"...

Само овде је НЕГАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА правило!

znaci nadjite mi recimo u americi televiziju u americi, engleskoj ili australiji koja prica da su recimo amerikanci genocidan narod, da ameriku treba unistiti, koja podrzava rasparcavanje amerike, koja pljuje po hriscanskim crkvama u americi, koja forsira narkomane i pedere, i na kojoj neprijatelji amerike imaju vreme za izricanje sopstvenih stavova.

Bravo...odlicno...JEDINI POST gde se govori o stvarnom problemu vezanom za ovu...RTV...:o

A tema,

Naravno da ne treba nikoga lincovati , niti sa takvima PRLJATI RUKE...
Dovoljno je da RRA oduzme nac. frekvenciju ovoj smesnoj / a nastaloj ...svi znamo kako i od koga, tvorevini i videcemo gde ce se zaposliti perjanice ove smehotresne tv...poput Ivane, Mase, a narocito lecenog alkosa Jugoslava...toliko su se zgadili svakom normalnom, da ne verujem da bi ih neko drugi bilo gde primio...a sta ce im veca kazna...:lol:

pa sutanovac je bio onu noc sa Kobrama u zgradi B92 poslednja linija odbrane te zlikovacke televizije.
u slucaju da obicna policija ne uspe da zaustavi demonstrante u masu bi bojevom municijom pucale Kobre po naredjenju ministra Sutanovca.
I mesto da se nasa najobucenija antiteroristicka jedinica koristi za zastitu preostalih Srba na Kosmetu oni se od vlasti koriste protiv lojalnih gradjana ove drzave.
B92 je demokratska sveta krava
Pa i te kobre (dabre) su neki gradjani ove Srbije, nisu dovedeni iz Tunguzije, zasto oni sebi dozvoljavaju da budu korisceni u takve svrhe?:rolleyes: Mislite o tome...cobre...

tacno... ili bi se upitao kakva je to zemlja bre kada ima toliko bolida da ne smes da obavljas niti novinarski posao. majko srbijo, sta sve ti ne drzis:lol::lol::lol:
cca milionce nelegalnih useljenika koji su uz pomoc nato-a okupirali deo teritorije Srbije:cool: A zasto pitas?

i dosta vise neargumentovanog proken.javanja o B92.
ne, nisu gori od slobinog RTS-a.
da, obojeni su politicki i to se zna.
ali pozivati na linc novinara - za to bih vas hapsila samo tako!!!

Opa, znaci, Krstarica je postala dopisno odeljenje b52...:shock: nego, je l` ovo prvo bilo naredjenje?:cool:
Ispravka: jos uvek nisu gori od slobinog rts-a. Ucenik jos nije dostigao ucitelja.

Nagradno pitanje: zasto "demokratski orijentisani" u svakom trecem postu zele da hapse? Hvala unapred . :cool:

Pa i te kobre (dabre) su neki gradjani ove Srbije, nisu dovedeni iz Tunguzije, zasto oni sebi dozvoljavaju da budu korisceni u takve svrhe?:rolleyes: Mislite o tome...cobre...

cca milionce nelegalnih useljenika koji su uz pomoc nato-a okupirali deo teritorije Srbije:cool: A zasto pitas?

Opa, znaci, Krstarica je postala dopisno odeljenje b52...:shock: nego, je l` ovo prvo bilo naredjenje?:cool:
Ispravka: jos uvek nisu gori od slobinog rts-a. Ucenik jos nije dostigao ucitelja.

Nagradno pitanje: zasto "demokratski orijentisani" u svakom trecem postu zele da hapse? Hvala unapred . :cool:

:rolleyes::lol::lol::lol::lol:...neistomisljenike?

Ma koga stignu. Interesantno je da kada se malko zaborave da nisu na site-u b52, odmah pocinju da se ponasaju i da se zalazu za ono protiv cega su deklarativno u svakoj prilici...kao svaba tralala...demokratija, gradjanske slobode, pravo govora...HAPSI!!!:cool:

Sva sreca te su hrabri ...ahahaha...ova rec mi nikako ne ide uz NJIH, sto bi ovdasnja @vlast@ rekla...:rolleyes:...samo na forumu i u apsolutnoj manjini...vidi se da su podastreseni i obezglavljeni...ako...ako...nicija nije do zore...i tako...:cool::lol:

Cuj zasto?Ima tu i genetike....sta je tata radio...koga je deda otkucao...:cool:

http://www.serbiancafe.com/lat/vest...prelazu_mutivode_povredjeno_najmanje_15_ljudi

"...Neki od demonstranata su sve vreme protesta trčali među masom raspitujuću se za ekipu Televizije B92. Snimatelj B92 ostao je neprimećen jer je skinuo oznaku te televizije sa kamere, ali i zbog solidarnosti kolega novinara koji su uspeli da ubede demonstrante da se među njima ne nalazi ekipa B92..."

B92 ipak nije CNN sa sedistem u Atlanti, USA, vec u Beogradu, Srbija - cudi me njihov stav prema celoj situaciji u vezi KiM; jedno je sigurno, ovo nece izaci na dobro.

ajde,""bistri"" jednim primerom, potkrepi ovo shto tvrdish:!:

Sva sreca te su hrabri ...ahahaha...ova rec mi nikako ne ide uz NJIH, sto bi ovdasnja @vlast@ rekla...:rolleyes:...samo na forumu i u apsolutnoj manjini...vidi se da su podastreseni i obezglavljeni...ako...ako...nicija nije do zore...i tako...:cool::lol:

Sta god da kazu, meni je jako tesko da ih mrzim...ne dozvoljavam sebi da ih nazivam "jadnici", da mi je muka od njih i sl.
To i jeste ono sto ih satire i zbog cega moraju da biju izgubljenu bitku...zbog te mrznje koju nose u sebi...ne shvataju da mogu i da vole, samo ako bi imali hrabrosti da se usude.:|

Sta god da kazu, meni je jako tesko da ih mrzim...ne dozvoljavam sebi da ih nazivam "jadnici", da mi je muka od njih i sl.
To i jeste ono sto ih satire i zbog cega moraju da biju izgubljenu bitku...zbog te mrznje koju nose u sebi...ne shvataju da mogu i da vole, samo ako bi imali hrabrosti da se usude.:|

Kljucne reci...:)

Mnogo puta sam naglasavala a nekima i objasnjavala, zasto necu i ne umem da mrzim bilo koga...i to su emocije i to najpogubnije, a ako ti je neko mrzak, zasto bi na takvog uopste i trosio emocije ?:confused::-|

braticu
oni da su pametni
ne bi glasali za radikale

da nisu pokvareni
ne bi glasali za DSS

a postavljamo im pitanja ko da su ljudi... e jesmo zaludni...

Ovaj polu svet, stvarno nema nishta u glavi :roll:

iz njih ''govori'' Vuchic i Nikolic,po starom, proverenom receptu, vazno je imati dezurnog KRIVCA

:evil:Toma Nikolic, UVALIO SINA U PARTIZAN, DA TRENIRA MLADE " PARTIZANE" PA MU "INSAJDER" DODJE KAO TRN U OKU, bash zbog "KOSOVA":evil:

Back