Ne pisem moju dijagnozu ja ne strepim oko 1000 teorija zavera. I tema nije moja nego svacija i Foruma Krstarice. Ja pisem u njoj kao i ostali, kao i na ostalim temama. Sto je pokazatelj da isto tretiram i "svoje a i tudje". Licemerno bi bilo da "spamujem" tudje a da to ne radim na "mojoj". Inace to i ne mora biti spam, spam je nesto levo pisati, ovo sve moze biti razlog zasto je neko na podsvesnom nivou protiv OU i to tako zaista i biva u praksi.
A vi slobodno raspravljajte o raspadu U238, ja nemam kritiku na to, mada video sam tebe kako raspravljas i sta pises za radiologa - ispade covek lupeta 200 na kvadrat, citiras tu neke recenice i ispada da "covek nema pojma".
Jeste, nema pojma i ne zna za sram pa ce izlaziti u javnost "lupajuci" i praveci onda od sebe sta, budalu neku? To nije Miroljub Petrovic i Sladjana Velkov. Covek je znalac i lepo je sve ispisao, i iza toga stoji i nauka. A bogami i sud.
Zato se nece na sudu dokazati nesto protiv nauke, kao sto nisu uspeli ni avaxi preko suda da dokazu autizam=vakcine a Vejkfilda ne mogu da prebole. Tako ne moze ni nas narod, obicno prostiji i neobrazovaniji, da preboli OU.
Ne volim ni ja sto su nas bombardovali, traume sam isprezivljavao. Ali to sto npr moj komsija ima rak nije zbog 99-e i zbog OU i tacka. Tako kaze nauka, sve ostalo su vase dijagnoze svidelo se to vama ili ne.